Arkadaşlar merhaba bende adet günümden 3 gün önce test yapmıştım.silik çıktı ama yinede çizgi pembeydi ve ilk 2 dk içinde çıktı.iki gün sonra başka bir markayla test yaptım yine aynı şekilde çıktı.galiba bende hamileyim ama inanamıyorum:)p.tesi kan tasti yapcam inşallah hamileyimdir.
selam canım hayılrlı uğurlu olsun ,bende yeni gördüm keseyi ,doktorum 2 hafta sonra çağırdı ,8. hafta olcak galişba ozaman ,heralde kalp atışlarını duyarım dimii:)) inşallahh:teytey:Slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende 2010 hamişlerindenim bugün 6+0 olduk haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicem allah hepimizin bebeişlerini bize bağışlasın inşallah haziran ayında elimizde görürüz onları :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallah öyledir canım ve hersey yolnda gıder senın kucugunde buyur yetısır annesi:ecrin_bebek:
herkese slm arkadaşlar,bende bu kısmda yer almaktayım,inş hep öyle kalırım.benim şuan 5+2 günlük,5 kasım kese görme günümüz,insanın aklı çıkıyor ya göremezsem diye,bu günler beklediğimiz 12 günden daha heycanlıymış,bu aşamaları geçtikten sonra beslenmemiz hakkında paylaşımlar yapalım,birde aklıma takılan bişey var dış gebelik olsa şimdiye anlaşılırmıydı,kan değerleri normal,ama kese olayı korkutuyor,benim transferden sonra başlayan lekelenmeleri hala dvam ediyor.dok.kullandığım ilaçlardan dolayı normal dedi,bende içimi rahat tutmaya çalışıyorum dua edelim şans bizden yana olsun bu sefer.....
muhtemelen onun için çağırıyor canım benim ,geçen çarşamba kese gözüktü sanırım 5-6 haftalıktı ,2 hafta sonrayada gün verdi ,heralde kalp atışlarını duymamız içindir:)) bende heyecanla bu anı bekliyorum ,inşallah duyarım o seslerii yawwruuum beniimm:)))Merhaba arkadaslar bende bugun itibariyle 6 haftaya girdim ilk gittigimde dr bisey goremedi 2 hafta sonra gel dedi 4 -5 gun sonra gidicem kalp atislari baslamismidir acaba cok merak ediyorum
herkese merhaba..
bende aranıza katılmak için sabırsızlıkla yarını bekliyorum. idrar testinde hamiş olduğumu öğrendim adet günüme göre 5+2 günlüğüm ama yarın inşallah doktora gidicem inşallah bi problem yoktur hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
bu arada belirtileriniz nasıl gidiyor bulantılarınız varmı benim yok oda biraz moralimi bozuyo
kızlar 5haftalık hamişim. bugün kalp atışlarını duyduk. süper ya. allah herkese yasatsın.çok duygulandım ben.benimde bulantım falan yok.ama mide ağrım vr.okadar. bakalım artık. allahım yardım et hepimize
persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?
persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?
Valla canım ben keseyide gördümmm ama maaşşşallahhhhhiiç mide bulantım olmuyo sabahları ,bu konuda çok rahatım ,biraz yanma oluyo ,bazı kokulara ,mesela dün tavuksuyu çorbadan tiksindim ,hassasiyet oluyo ,ama midemi dinlememeye çalışıyom ,başka şeylere veriyorum dikkatimikaydirigubbakcemile2 inşallah olmaz bendecokacimcoook bu arada bende accayip göğüs ağrısı var ,ben bile değemiyorum ,uyurken yüz üstü yattığımda bile acıyoo-tatlicadiarzu-
bu arada benim kahverengi lekelenmelerim buhafta bitti :)) ayy ne çok korkmuştum kızlar ,gerçi ben pko olduğum için doktorum progestan diye bi ilaç verdi düşüğü önlemek için.
canım gebeliğin hayırlı olsun ilk başta.normal mi.yoksa tüp bebeklemi hamiş kaldın.lekenmen kaçıncı haftada son buldu.benim dondurulmuşla hamiş kaldım.transferimden beri kahverengi lekelenmem devam ediyor dok.kullandığım prognex ve clexsanden olabileceğini korkmama gerek olmadığını söyledi.senin bilgin var mı bu konuda...içim hep sıkıntı içinde düşükten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?