2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende 2010 hamişlerindenim bugün 6+0 olduk haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicem allah hepimizin bebeişlerini bize bağışlasın inşallah haziran ayında elimizde görürüz onları :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşallah hamilesindir canım hemen haber vermeyi unutmaa:)) inşallah aramıza katırırsın sendee:kaydirigubbakcemile3:teytey::1hug:

selam canım hayılrlı uğurlu olsun ,bende yeni gördüm keseyi ,doktorum 2 hafta sonra çağırdı ,8. hafta olcak galişba ozaman ,heralde kalp atışlarını duyarım dimii:)) inşallahh:teytey:

duyarız inş. canım ya 1 tane düşüğüm oldu bunada bişi olmasın ya çok dua ediyorum hepimize :2:

inşallah öyledir canım ve hersey yolnda gıder senın kucugunde buyur yetısır annesi:ecrin_bebek:

inşallah canım :) valla bahsettiğin endişeler bende de oluyor en ufak bişeyde sanki bi zarar gelecek gibi geliyor Allah korusun. nazar olaylarından da korkuyorum herkes bilmesin istiyorum 2-3 aya kadar. bol bol dua edelim hiçbişey olmaz inş.

benimde2-3 haftalık düşük ,bide röntgen çektirdiim için krtj maaleseff( sonrasındda pko lduğum döylenince siz düşünün içinde bulunduğum durumu..inşallah hepimiz bebişelrimizi sağlıklı sıhattli kucağımıza alırız,dua etmekten ve beklemekten başka şansımız yokk...zemuszemus
bu arada kızlar nasıl besleniyosunuz,doktorunuz özel bişiler önerdimi yapmanız gereken ,benimki pek konuşmuyo heralde oda kalp atışlarını duymadan bişiler söylemek istemiyomuy nee anlamadım gitti,üstelik özell...-tatlicadiarzu-

herkese slm arkadaşlar,bende bu kısmda yer almaktayım,inş hep öyle kalırım.benim şuan 5+2 günlük,5 kasım kese görme günümüz,insanın aklı çıkıyor ya göremezsem diye,bu günler beklediğimiz 12 günden daha heycanlıymış,bu aşamaları geçtikten sonra beslenmemiz hakkında paylaşımlar yapalım,birde aklıma takılan bişey var dış gebelik olsa şimdiye anlaşılırmıydı,kan değerleri normal,ama kese olayı korkutuyor,benim transferden sonra başlayan lekelenmeleri hala dvam ediyor.dok.kullandığım ilaçlardan dolayı normal dedi,bende içimi rahat tutmaya çalışıyorum dua edelim şans bizden yana olsun bu sefer.....

herkese merhaba..
bende aranıza katılmak için sabırsızlıkla yarını bekliyorum. idrar testinde hamiş olduğumu öğrendim adet günüme göre 5+2 günlüğüm ama yarın inşallah doktora gidicem inşallah bi problem yoktur hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
bu arada belirtileriniz nasıl gidiyor bulantılarınız varmı benim yok oda biraz moralimi bozuyo

Merhaba arkadaslar bende bugun itibariyle 6 haftaya girdim ilk gittigimde dr bisey goremedi 2 hafta sonra gel dedi 4 -5 gun sonra gidicem kalp atislari baslamismidir acaba cok merak ediyorum

canım ben onu araştırmıştım dış gebelik çok daha sancılı oluyomuş ,sonuçta bebek yumurtalıklardan rahme giderken döllenip oraya tutunbuyomuş ,yani rahme gelmeden ve ordaki kılcal damarlar hasat dörüyomuş ,bebeğin orda büyümesi çoook büyük bi teklike oluyomuş erken teşhisler bebek rahim içine yerleştirilebiliyomuş ,ve bizde en çok 2 haftada bir kontrole gittimiz için böle durumlar bizim için çok sorun olmaz bence ,takma kafana olurmu:)) bu arada ne transferi onu anlamadım ?:1hug:

Merhaba arkadaslar bende bugun itibariyle 6 haftaya girdim ilk gittigimde dr bisey goremedi 2 hafta sonra gel dedi 4 -5 gun sonra gidicem kalp atislari baslamismidir acaba cok merak ediyorum
muhtemelen onun için çağırıyor canım benim ,geçen çarşamba kese gözüktü sanırım 5-6 haftalıktı ,2 hafta sonrayada gün verdi ,heralde kalp atışlarını duymamız içindir:)) bende heyecanla bu anı bekliyorum ,inşallah duyarım o seslerii yawwruuum beniimm:))):hulya:

Valla canım ben keseyide gördümmm ama maaşşşallahhhh hiiç mide bulantım olmuyo sabahları ,bu konuda çok rahatım ,biraz yanma oluyo ,bazı kokulara ,mesela dün tavuksuyu çorbadan tiksindim ,hassasiyet oluyo ,ama midemi dinlememeye çalışıyom ,başka şeylere veriyorum dikkatimikaydirigubbakcemile2 inşallah olmaz bendecokacimcoook bu arada bende accayip göğüs ağrısı var ,ben bile değemiyorum ,uyurken yüz üstü yattığımda bile acıyoo-tatlicadiarzu-
bu arada benim kahverengi lekelenmelerim buhafta bitti :)) ayy ne çok korkmuştum kızlar ,gerçi ben pko olduğum için doktorum progestan diye bi ilaç verdi düşüğü önlemek için.

kızlar 5haftalık hamişim. bugün kalp atışlarını duyduk. süper ya. allah herkese yasatsın.çok duygulandım ben.benimde bulantım falan yok.ama mide ağrım vr.okadar. bakalım artık. allahım yardım et hepimize

aaa 5 haftada nasıl duydun yaaa...ben daha kese gördüm :CüvCüv:

persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?

Son düzenleme:
persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?

Benim 4+5 te 813 tü değerim tabi herkesde değişik olabiliyor acaba senin çoğul gebelikmi? bana biraz yüksek geldi, bende dün doktora gittim 2 kese gördük ama doktor ikiz olamaz dedi değerlere göre sanırım kesenin yanında kanama başlamış dedi progestan ve iğne verdi inşallah bi sorun olmaz.daha geçen ay düşük yaptım bu yüzden aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

canım gebeliğin hayırlı olsun ilk başta.normal mi.yoksa tüp bebeklemi hamiş kaldın.lekenmen kaçıncı haftada son buldu.benim dondurulmuşla hamiş kaldım.transferimden beri kahverengi lekelenmem devam ediyor dok.kullandığım prognex ve clexsanden olabileceğini korkmama gerek olmadığını söyledi.senin bilgin var mı bu konuda...içim hep sıkıntı içinde düşükten korkuyorum.

canım benim normal hamilelik seninkide hayırlı olsun çok sevindim senin için ,bende kahverengi lekelenme olunca hemen doktora gittin düşük önlemek için progestan verdi ama ben araştırmalarıma devame ettim ve özetle kahve rengi akıntı olması bu kanamanın daha önceden olduğunu ve şu anda devam etmediğini gösteriyomuş onu öğrendim keze kanama devam ediyosa kan gelirdi...ben bul bol yattım ,sadece yemek yapmak ve yemek için kelktım ,ev falan hiiiç temizlemedim ,çarşaba günü keseyi gördüğümde doktorumda söyledi kanaman yok diye ,sanırım 6 haftalığım ve son 4-5 gündür kesildi akıntı ,içini ferah tutmaya çalış canım ..İnşallah bişey yoktr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

telefonda sordum degerleri ev doktoruma ama bana yuksek gibi bisi soylemedi. annem ikiz ama bilemiyorum. bende biraz arastirdim ama degerlerle pek ilgisi yokmus yani degerleri cok dusuk olsa bile ikiz olabiliormus. yani bekliycez artik keseyi gorene kadar.

anadolukizi degerlerinin dusuk olmasi gec dollenmeylede ilgisi olabilir belki benimki erken dollenmeden dolayi yuksek olabilir.

bi kac yerde baktigima gore degerlerim normal gibi gorunuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…