2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hamilelik boyunca gelen kahverengi lekelenme sorun gibi gorunmuyormus. ama acik pembe yada kirmizi seklinde geliorsa hemen doktora basvurun diyorlar. bende de oldu 2 gun kahve rengi leke yerlesmeden dolayi dedi. birde cok sancili sekilde olursa ozaman tehlikeliymis. tabi ki bu dedigim sanci ufak tefek degil de baya sancili olmadikca korkmayin.

merhaba kızlar ben hamileliğimi idrar testinde öğrendim pazartesi dr gidicem kan testi yaptırmadım daha son sat a göre 4+4 günlük benim sormak istediğim keseyi vajinal ultrasonla mı yoksa karından ultrasonla mı gördünüz.alttan muayenede bi zarar gelir diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı

canım benimkine karından baktılar,ama alttan bakılanlarda oluyomuş ,bi kaç yerde araştırdım sorun olmuyomuş

arkadaşlar bende bugün keseciğimizi gördüm.zemuszemus 5+2 dedi doktor da. kalp atışı için 2 hafta sonraya tekrar çağırdı heyecanla beklicez artık. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günü de gösterir.

sansee cim merhaba, bende de bugün çok az lekelenme oldu. korktum doktor lekelenme olursa ara demişti, aradım hemen eczaneden progestan al dedi. ya moralim bozuldu eczacı düşük riski mi var demiş eşime, yaa bişey olmaz değil mi moralim bozuldu hevesim kaçtı :sinifsinif:
sorum şu sen ne zaman lekelenme yaşadın ne kadar zamanda geçti? bir de progestanı ağızdan mı alıyorsun vajinadan mı?

Son düzenleme:

canım ağızdanalıyorum ,sabah akşam 1 er tane,ya sen eczacıya ne bakıyosun ,hem olabilri,düşük riski her gebelikte yaşanır,ben ilacı kullandıktan 4-5 gün içnde kesildi canım ..Allah şifa versin ,stres yapma ,yat güzelce dinlen ,ağır iş yapma ,dolaplara uzanma:))opuyorumnanaktan

hiç bir sıkıntı olmuyor merak etme.hamileliğin yeni old için alttan bakıyorlar.karından ult.gözükmez zaten.

merhaba herkese.bu konu başlığı çok ii olmuş öncelikle.ben de ekimde hamile kalanlardanım.2 sene sonrasında.ben daha önce bir dış gebelik geçirdim.adetimde 4 gün geçince hemen soluğu hastanede aldık eşimle.ult baktılar kese göründü.kanda baktılar sonuç 94 çıktı.acaba düşük mü sizce.yarın tekrar baktırcam kanda.inşallah rabbim gönlüme göre verir.

çok sağol sanseecim ya moralim düzeldi biraz. umarım benim de kesilir hemen ve bi daha hiç olmaz. dediğin gibi yapacağım dinlenip güzelce rahatıma bakıcam :)

arkadaşlar selam bebeişleriniz hayırlı olsun..
bende adetimden birgün evvel idrar testi yaptım.. 2. çizgi çok silikti. bir gece uykusuzluğun ardından merak içinde adet olacağım gün kan testi yaptırdım pozitf çıktı.doktor um haftaya gel dedi
acaba ne zaman ultasonda çıkıyor ve karından mı bakıyolar bilmiyorumkismile

merhaba bende bugun itibari ile 7. haftalıgım 6-3 günde kesemizi ve kalp atışlarımızı duyduk :)
Allah herkesi hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
benim göğüslerim cok cok acıyor, cok susuyorum ve midem cok yanıyor.
a.s.

ultrasonda 4 haftadan sonra görünebiliyor görünmeyedebiliyormuş benim 4 hafta 4 günlüktü ama ondan daha küçük dedi doktor geç döllenmeden olabiliyormuş ona rağmen keseyi gördük ama kalp henüz duymadık tabi:)
görünmezse de korkma tahlille bakıyorlarmış durumuna..

doktoruma bugün ulaştım progestanı ağızdan al dedi, cuma kontrole gidene kadar kullanıcam. bugün yine birazcık lekelenme oldu ama rengi çoo k açık kahverengi. moralimi bozmıcam, normal olduğunu ve ilaçla geçeceğini düşünüyorum. Allah sağlık versin..

canım bence kese göründüyse ve doktorun jtest yapın demiyosa test yaptırmana gerek yok ,bu arada benim değerim ilk 135 çıktığında kesem gözükmemişti ,2 gün sonra 2 ye katladı 260 oldu gene gözükmedi 1 hafta sonra kontrolde gözüktü ,şuanda kalp atışını uymayı bekliyorum ,inşallah bebişini sağlıkla kucağımıza alırız canım ,hayırlı uğurlu olsun.

canım kan testin kaç çıktı şimdi ona bak ,kan testin 2 günde 2 ye katlar mesela bugün 100 diyelim yarın değil öbür gün 200 ,ondan 2 gün sonra 400 ,sonra 800 olarak devam eder ama dediğim gibi 2 günde 2 ye katlıyo ,değerlerin 1600-2000 arası olduğu zaman kese gözüküyomuş ,doktorunun dediği gibi haftaya görünür yani :)) benim doktorum karından bakıyo ama alltan bakanlarda oluyomuş:13:

ayy o göğüs ağrısını hiç sorma lkazara elim değse bile acayip ağrıyo ,bide bu aralar ben çok şeyi unutur oldum ,öööle aptallaştım gibi yaa..hazır cevaplığım falanda kalmadı..bi tuhafım yani ,mide bulantım olmuyo Allaha şükür ,ama hafif yanma oluyo sabahları

slm arkadaşlar bende ekim hamilesiyim...sansee bizleri burada topladığın için sğl cnm.benim bebişim bu gün 4+1 oldu teyzişleri:))yarın doktora gidicem inş kesesini görürüm çok heyecanlıyım..ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit hapı kullanmaya başlamıştım.bebişim sağlıklı büyüsün diye şimdiden yediklerime dikkat ediyorum..çok şükür mide bulantım falan yok sadece göğüs uçlarında hassasiyet ve temizlik yaptığım zaman belimde hafif ağrı oluyo bende kısım kısım yapıyorum..allah bu duyguyu bebeği olmayan herkese yaşatır dilerim..hepinize sağlıklı,huzurlu hamilelikler diliyorum

çok saol canım ,hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaamıza alırız inşşallahh:):13:

slm kızlar:))))) temmuz hamilesiyim ama sizlere yazmak istedim.hepimizin bebekleri hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!!!ben 17 haftalık gebeyim.ilk bebeğim,çook güzel bir duygu minik bebişim daha çook çook yeni hareketlerini hissettirmeye başladı.tarifi imkansız bir duygu anlatılmaz yaşanır...tekrar hayırlısı hepinize:))))

arkadaşlar benıde aranıza alınn.............. bende bugun doktora gıttım değerım 235 ama ortada kese yok bır hafta sonra gel keseye bakalım dedı daha 15 gunluk falan dedı bebışın kızlar bu bır hafta nasıl geçer bılmıyorum............

hayırlı olsun :)) benim de başlarda bulantım yoktu ama 7 ve 8.haftalarda bir başladı 4.ay bitene kadarda sürdü hele o kusmak berbat..inşallah bulantısız bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…