canım gebeliğin hayırlı olsun ilk başta.normal mi.yoksa tüp bebeklemi hamiş kaldın.lekenmen kaçıncı haftada son buldu.benim dondurulmuşla hamiş kaldım.transferimden beri kahverengi lekelenmem devam ediyor dok.kullandığım prognex ve clexsanden olabileceğini korkmama gerek olmadığını söyledi.senin bilgin var mı bu konuda...içim hep sıkıntı içinde düşükten korkuyorum.
canım benimkine karından baktılar,ama alttan bakılanlarda oluyomuş ,bi kaç yerde araştırdım sorun olmuyomuşmerhaba kızlar ben hamileliğimi idrar testinde öğrendim pazartesi dr gidicem kan testi yaptırmadım daha son sat a göre 4+4 günlük benim sormak istediğim keseyi vajinal ultrasonla mı yoksa karından ultrasonla mı gördünüz.alttan muayenede bi zarar gelir diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Valla canım ben keseyide gördümmm ama maaşşşallahhhhhiiç mide bulantım olmuyo sabahları ,bu konuda çok rahatım ,biraz yanma oluyo ,bazı kokulara ,mesela dün tavuksuyu çorbadan tiksindim ,hassasiyet oluyo ,ama midemi dinlememeye çalışıyom ,başka şeylere veriyorum dikkatimikaydirigubbakcemile2 inşallah olmaz bendecokacimcoook bu arada bende accayip göğüs ağrısı var ,ben bile değemiyorum ,uyurken yüz üstü yattığımda bile acıyoo-tatlicadiarzu-
bu arada benim kahverengi lekelenmelerim buhafta bitti :)) ayy ne çok korkmuştum kızlar ,gerçi ben pko olduğum için doktorum progestan diye bi ilaç verdi düşüğü önlemek için.
sansee cim merhaba, bende de bugün çok az lekelenme oldu. korktum doktor lekelenme olursa ara demişti, aradım hemen eczaneden progestan al dedi. ya moralim bozuldu eczacı düşük riski mi var demiş eşime, yaa bişey olmaz değil mi moralim bozuldu hevesim kaçtı :sinifsinif:
sorum şu sen ne zaman lekelenme yaşadın ne kadar zamanda geçti? bir de progestanı ağızdan mı alıyorsun vajinadan mı?
merhaba kızlar ben hamileliğimi idrar testinde öğrendim pazartesi dr gidicem kan testi yaptırmadım daha son sat a göre 4+4 günlük benim sormak istediğim keseyi vajinal ultrasonla mı yoksa karından ultrasonla mı gördünüz.alttan muayenede bi zarar gelir diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı
canım ağızdanalıyorum ,sabah akşam 1 er tane,ya sen eczacıya ne bakıyosun ,hem olabilri,düşük riski her gebelikte yaşanır,ben ilacı kullandıktan 4-5 gün içnde kesildi canım ..Allah şifa versin ,stres yapma ,yat güzelce dinlen ,ağır iş yapma ,dolaplara uzanma:))opuyorumnanaktan
arkadaşlar selam bebeişleriniz hayırlı olsun..
bende adetimden birgün evvel idrar testi yaptım.. 2. çizgi çok silikti. bir gece uykusuzluğun ardından merak içinde adet olacağım gün kan testi yaptırdım pozitf çıktı.doktor um haftaya gel dedi
acaba ne zaman ultasonda çıkıyor ve karından mı bakıyolar bilmiyorumkismile
merhaba herkese.bu konu başlığı çok ii olmuş öncelikle.ben de ekimde hamile kalanlardanım.2 sene sonrasında.ben daha önce bir dış gebelik geçirdim.adetimde 4 gün geçince hemen soluğu hastanede aldık eşimle.ult baktılar kese göründü.kanda baktılar sonuç 94 çıktı.acaba düşük mü sizce.yarın tekrar baktırcam kanda.inşallah rabbim gönlüme göre verir.
arkadaşlar selam bebeişleriniz hayırlı olsun..
bende adetimden birgün evvel idrar testi yaptım.. 2. çizgi çok silikti. bir gece uykusuzluğun ardından merak içinde adet olacağım gün kan testi yaptırdım pozitf çıktı.doktor um haftaya gel dedi
acaba ne zaman ultasonda çıkıyor ve karından mı bakıyolar bilmiyorumkismile
ayy o göğüs ağrısını hiç sorma lkazara elim değse bile acayip ağrıyo ,bide bu aralar ben çok şeyi unutur oldum ,öööle aptallaştım gibi yaa..hazır cevaplığım falanda kalmadı..bi tuhafım yani ,mide bulantım olmuyo Allaha şükür ,ama hafif yanma oluyo sabahlarımerhaba bende bugun itibari ile 7. haftalıgım 6-3 günde kesemizi ve kalp atışlarımızı duyduk :)
Allah herkesi hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
benim göğüslerim cok cok acıyor, cok susuyorum ve midem cok yanıyor.
a.s.
çok saol canım ,hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaamıza alırız inşşallahh:):13:slm arkadaşlar bende ekim hamilesiyim...sansee bizleri burada topladığın için sğl cnm.benim bebişim bu gün 4+1 oldu teyzişleri:))yarın doktora gidicem inş kesesini görürüm çok heyecanlıyım..ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit hapı kullanmaya başlamıştım.bebişim sağlıklı büyüsün diye şimdiden yediklerime dikkat ediyorum..çok şükür mide bulantım falan yok sadece göğüs uçlarında hassasiyet ve temizlik yaptığım zaman belimde hafif ağrı oluyo bende kısım kısım yapıyorum..allah bu duyguyu bebeği olmayan herkese yaşatır dilerim..hepinize sağlıklı,huzurlu hamilelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?