2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bebişin hayırlı olsun cnm.her gün gün sayarsın artık:)bende yarın gidicem inş. görürüm..ya göremezsem

slm hayırlı olsun öncelikle.benimde ilk gittiğimde kese görünmemişti ama 1 hafta sonra gittiğimde göründü,zaten çok küçük olduğu için görünmüyo anca vajinal ultrasonla bakılırsa görülür.ama üstten bakıldığın da biraz daha zaman geçmesi gerekiyor:))ayrıca bende yeni üyeyim sizlere yazdığım msj lara cvp aldığımı nerden anlayacağım?yardımcı olursanız sevinirim!!!ben sevda 17.haftalık gebeyim allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah:))))

sevdacım sen daha tecrübelisin kese kaç haftalıkken gözüküyo?bu arada bende yeni sayılırım.ben konu başlığının yan tarafından en son yazan gözüküyo ordan takip ediyorum:)ama muhakkak daha kolay bi yolu olsa gerek

merhaba doktorum ilk aşamada iki sefer istedi bhcg yi.bugün yaptırdım ikinciside 232 çıktı.ilki 94 tü.çok şükür artış ii.gebeliğimin çok yeni old söyledi.tabi bu durumda kese var bebek görünmüyor.1 hafta beklememi söyledi.bakalım beklemekteyiz şimdi.

canım ben 4 haftalıkken gittim keseyi gördü 7 haftalıkken gittim kalp atışını duydum 5 yıl sonra bende bu mutluluğu yaşadım sende yaşayacaksın pozitif düşün herşey iyi olacak ben olmuyor olmuyor derken 21 haftalık olduk sabrın sonu selamet allah yar ve yardımcın olsun

merhabalar bende hamileyim ilk öğrendiğimde hem şaşırdım hem çok sevindim ilk bebeğim olacak bana kız olacakmış gibi geliyor hayırlısı bakalım hamile olmak güzel bir duyguymuş anne olmak isteyen herkesin tatmasını dilerim yarın doktora gidicem belki kalp atışlarını duyabilirim kasım ayı içinde ikili test yapılması gerekiyormuş bütün hamile bayanlara sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci diliyorum son olarak söyleyebileceğim YAŞASIN HAMİLEYİM BEBEĞİMİ SEVİYORUM:)

canım daha önce yazdığım gibi hesaplayabilirsin ,bu değer 2 günde 2 ye katlanıyo ,yani salı günü değerin 500 civarı olcak ,perşembe 1000 ,cumartesi 2000 civarı olcak ve kese görülcek inşallahh:)))

saol canım yazdığın için inşallah yakın zamanda bzde hissetcez bu duyguları ne güzel yaaa:))

hayırlı olsun :)) benim de başlarda bulantım yoktu ama 7 ve 8.haftalarda bir başladı 4.ay bitene kadarda sürdü hele o kusmak berbat..inşallah bulantısız bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle:)))
yaa ben galiba 6 haftalığım mide bulantım olmadığı için seviniyorum ,şişkinlik ve yanma oluyo daha çok,inşallah hiç olmaz ,kusmaktan nefreeet ediyoruumm

bebişin hayırlı olsun cnm.her gün gün sayarsın artık:)bende yarın gidicem inş. görürüm..ya göremezsem
inşallah görürsün canım iyi düşün iyi olsun :))

canım ben yukarda forum takip yazıyo ya ,işte oraya tıklıyorum ,son mesajlarıma tıklıyorum yazdığım tüm msjlar çıkıyo ,ordan yazdığım ve görmek istediğimi seçiyorum hemen istediğim konuya geliyorum ve cevapları görüyorum ,açtığım konularada ordan kolayca ulaşıyorum .amiiin canım :))

evet canım hepimizin dileği bu ,inşallah hepimiz süpper bi hamilelik dönemi geçiriri ve sonunda sapasağlam alırız myvelerimizi:))):13:

bu arada kızlaaarr bende accayip sivilce çıktı yaaa...yüzüm gözüm bi görseniz ,hatta dün kafamda ensemde falan çıktı ,kaşı kaşı bihal oldum bitlendim sandım ,eşim baktı hep kırmızı kırmızı sivilceler var dedii:26:sırtımdada çıkmış şimdi ,çok çirkin oldum ben yaa..kızımmı olcak nee?? varmı böyle belirtisi olan??

sağol sansee zaten kese gözukmeyınce c.tesı gel dedı keseyı gorelım dedı ama korkuyorum bır yandan da kan değerlerın çok yukselırde kese goremezsek dış gebelık olabılır dedı

sağol sansee zaten kese gözukmeyınce c.tesı gel dedı keseyı gorelım dedı ama korkuyorum bır yandan da kan değerlerın çok yukselırde kese goremezsek dış gebelık olabılır dedı

umarım oyle bır sey olmaz canım ve hersey yolundadır hepımız burda sonuna kadar ıı habeerlerımızı paylasırız cok garıp bır duygu ama ınsan ılk basta hamıle olduguna sevınıyor sonra hep endıseler baslıyor benımde senın gıbı ılk baslarda dıs gebelık mı dıye korktum sonra cok sukur kese gozuktu bu sefer 2 hafta gerı ultrasonda yanı reglıme gore 7 ama ultrasona gore 5 haftalık doktor 2 hafta bekleyecegız dedı bebegın gorulmesı ıcın streslılı gecıyr ıns hersey yolundadr ama sanırım bundan sonra hep boyle deva edecek daha sonra saglıklı mı dıye endıselenecegz dogacak hasta mı oldu dıye annelık bu olsa gerek

canım ona bakarsan ben keseyi gördüğüme bile adam gibi sevinemedim ,hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bi arkadaşıma söyledim oda hmen heveslenme boş gebelik olabilir dedi bende o neki dedim araştırdım ,kese bile gözüküyomuş bu gebeliklerde ama kalp atışı olmuyomuş ,yani ben imdi keseyi gördüm ama kalp atışını duymadığım için hala tam olarak sevinemiyorum ,Allahım o sesi duymayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

arkadaslar ya cumartesi günü vajinal muayenede kalpa atışlarını duyduk bebişin ama o akşam hafif pembemsi bişey geldi.akıntıyla karışık.muayenede zorlanmıştım zaten. dün aradım doktoru normal olabilir dedi.ama bugünde pembe değil ama rengi değişik akıntım var.koyu krem arasında belli belirsizkahve gibi.çok korkuyorum nedir sizce. progestan hap kullanıyorum.

cnm bnce bi dktora gorun Allah korusn dsk tehlikesi olabilir hic degilse erkn teshis olur keske demezsin

doktor önemsiz dedi. vajinal muayenedenmiş. zaten o günden beri o bölgem acıyor. ama korkuyorum

birde cnm kilota bişay gelmiyo. silince tuvalet kağıdına geliyor.o da belirsiz krem gibi bişey

eger pembe veya kirmiziya yakn degilse kremse sorun yktr cnm ins vajina dan bktrmayin bnce zrrli diye biliyrm kese ztn 4 5 hftlkkn gorunuyo 6 hftlkknde hm bebegni grysn hm kalp atisini duyuyosn biraz sabir pozitif dsnn kizlar Rabbim kimseye kldramycagi yuku vermz

eger pembe veya kirmiziya yakn degilse kremse sorun yktr cnm ins vajina dan bktrmayin bnce zrrli diye biliyrm kese ztn 4 5 hftlkkn gorunuyo 6 hftlkknde hm bebegni grysn hm kalp atisini duyuyosn biraz sabir pozitif dsnn kizlar Rabbim kimseye kldramycagi yuku vermz ilac olark ne kullaniysnz

ayın 25inde 150 idi heralde artık görünür.ben alttan bakmalarını istemiorum..o yüzden biraz beklicez yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…