slm hayırlı olsun öncelikle.benimde ilk gittiğimde kese görünmemişti ama 1 hafta sonra gittiğimde göründü,zaten çok küçük olduğu için görünmüyo anca vajinal ultrasonla bakılırsa görülür.ama üstten bakıldığın da biraz daha zaman geçmesi gerekiyor:))ayrıca bende yeni üyeyim sizlere yazdığım msj lara cvp aldığımı nerden anlayacağım?yardımcı olursanız sevinirim!!!ben sevda 17.haftalık gebeyim allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah:))))
canım bence kese göründüyse ve doktorun jtest yapın demiyosa test yaptırmana gerek yok ,bu arada benim değerim ilk 135 çıktığında kesem gözükmemişti ,2 gün sonra 2 ye katladı 260 oldu gene gözükmedi 1 hafta sonra kontrolde gözüktü ,şuanda kalp atışını uymayı bekliyorum ,inşallah bebişini sağlıkla kucağımıza alırız canım ,hayırlı uğurlu olsun.
canım daha önce yazdığım gibi hesaplayabilirsin ,bu değer 2 günde 2 ye katlanıyo ,yani salı günü değerin 500 civarı olcak ,perşembe 1000 ,cumartesi 2000 civarı olcak ve kese görülcek inşallahh:)))arkadaşlar benıde aranıza alınn.............. bende bugun doktora gıttım değerım 235 ama ortada kese yok bır hafta sonra gel keseye bakalım dedı daha 15 gunluk falan dedı bebışın kızlar bu bır hafta nasıl geçer bılmıyorum............
saol canım yazdığın için inşallah yakın zamanda bzde hissetcez bu duyguları ne güzel yaaa:))slm kızlar:))))) temmuz hamilesiyim ama sizlere yazmak istedim.hepimizin bebekleri hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!!!ben 17 haftalık gebeyim.ilk bebeğim,çook güzel bir duygu minik bebişim daha çook çook yeni hareketlerini hissettirmeye başladı.tarifi imkansız bir duygu anlatılmaz yaşanır...tekrar hayırlısı hepinize:))))
yaa ben galiba 6 haftalığım mide bulantım olmadığı için seviniyorum ,şişkinlik ve yanma oluyo daha çok,inşallah hiç olmaz ,kusmaktan nefreeet ediyoruummhayırlı olsun :)) benim de başlarda bulantım yoktu ama 7 ve 8.haftalarda bir başladı 4.ay bitene kadarda sürdü hele o kusmak berbat..inşallah bulantısız bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle:)))
inşallah görürsün canım iyi düşün iyi olsun :))bebişin hayırlı olsun cnm.her gün gün sayarsın artık:)bende yarın gidicem inş. görürüm..ya göremezsem
canım ben yukarda forum takip yazıyo ya ,işte oraya tıklıyorum ,son mesajlarıma tıklıyorum yazdığım tüm msjlar çıkıyo ,ordan yazdığım ve görmek istediğimi seçiyorum hemen istediğim konuya geliyorum ve cevapları görüyorum ,açtığım konularada ordan kolayca ulaşıyorum .amiiin canım :))slm hayırlı olsun öncelikle.benimde ilk gittiğimde kese görünmemişti ama 1 hafta sonra gittiğimde göründü,zaten çok küçük olduğu için görünmüyo anca vajinal ultrasonla bakılırsa görülür.ama üstten bakıldığın da biraz daha zaman geçmesi gerekiyor:))ayrıca bende yeni üyeyim sizlere yazdığım msj lara cvp aldığımı nerden anlayacağım?yardımcı olursanız sevinirim!!!ben sevda 17.haftalık gebeyim allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah:))))
merhabalar bende hamileyim ilk öğrendiğimde hem şaşırdım hem çok sevindim ilk bebeğim olacak bana kız olacakmış gibi geliyor hayırlısı bakalım hamile olmak güzel bir duyguymuş anne olmak isteyen herkesin tatmasını dilerim yarın doktora gidicem belki kalp atışlarını duyabilirim kasım ayı içinde ikili test yapılması gerekiyormuş bütün hamile bayanlara sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci diliyorum son olarak söyleyebileceğim YAŞASIN HAMİLEYİM BEBEĞİMİ SEVİYORUM:)
sağol sansee zaten kese gözukmeyınce c.tesı gel dedı keseyı gorelım dedı ama korkuyorum bır yandan da kan değerlerın çok yukselırde kese goremezsek dış gebelık olabılır dedı
sağol sansee zaten kese gözukmeyınce c.tesı gel dedı keseyı gorelım dedı ama korkuyorum bır yandan da kan değerlerın çok yukselırde kese goremezsek dış gebelık olabılır dedı
arkadaslar ya cumartesi günü vajinal muayenede kalpa atışlarını duyduk bebişin ama o akşam hafif pembemsi bişey geldi.akıntıyla karışık.muayenede zorlanmıştım zaten. dün aradım doktoru normal olabilir dedi.ama bugünde pembe değil ama rengi değişik akıntım var.koyu krem arasında belli belirsizkahve gibi.çok korkuyorum nedir sizce. progestan hap kullanıyorum.
canım kan testin kaç çıktı şimdi ona bak ,kan testin 2 günde 2 ye katlar mesela bugün 100 diyelim yarın değil öbür gün 200 ,ondan 2 gün sonra 400 ,sonra 800 olarak devam eder ama dediğim gibi 2 günde 2 ye katlıyo ,değerlerin 1600-2000 arası olduğu zaman kese gözüküyomuş ,doktorunun dediği gibi haftaya görünür yani :)) benim doktorum karından bakıyo ama alltan bakanlarda oluyomuş:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?