2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aa üzüldüm resmiye adına ayrıca sevindim de bebeğine kavuştuğu için. hayırlı olsun

hayırlı olsun canım güle güle büyüt süt olay bendede hemen gelmedi pompayla sağ süt kanalllara gelsin benimde göğsüm çok ağrıyor ne yapsam bilmiyorum sılama var göğüslerimde

ayy canlarım her ne kadar faceden görüşsek de buranın yeri ayrı .özlüyorum valla eski muhabbetlerimizi ama bebişlerimiz düzene girince yine başlarız inşallah.kızlar anne olmak gerçekten güzel bir o kadar da ağır bir sorumluluk.bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Allahım nasıl kalkacağım ben bu sorumluluğun altından diyorum ama inşallah hepimiz üstesinden geleceğiz.eşim çok yardımcı sağolsun.hiç böyle olacağını düşünmüyordum.lohusalık dönemim çok rahat geçiyor sayesinde..çok ilgili benimle tabii bebeklede.arada ağlama krizlerim oluyor ama normal sanırım..ablam gitti kayınvalidemler yanımda.onlar da gitseydi yalnız kalsaydım iyi olacaktı.düzenimi oturtmak istiyorum ama dur bakalım ne zman oacak.sağolsun kayınvalidemde elinden geleni yapıyor.az önce ilk defa kızımı yıkadık babası ben kayınvalidem..göbüşümüz yeni düşt çünkü.ayy kızlar çok miss kokulular yaa..hepinizi öpüyorum..

canım meraketme zaman hızla akıp geçiyor... bebeğinle başbaşada kalacaksınız.... evet o ağlama sendromları banada geldi.... ben ne yapacağım iki minikle diyorum Allah'a sığınıyorum....

canım meraketme zaman hızla akıp geçiyor... bebeğinle başbaşada kalacaksınız.... evet o ağlama sendromları banada geldi.... ben ne yapacağım iki minikle diyorum Allah'a sığınıyorum....

valla ben kafaya yemek üzereyim büyük oğlum beni çok bunaltıyor kıskançlık yapıyor bende ağlıyorum durmadan sabır sabır

konuyu bulmak için canım çıktı:)) faceden görüşüyoruz artık kimse buraya gelmiıo:))

tamam canım eklermisin Tülay Erdem Bektaş

tülaycım ben seni facede bulamadım galiba gizlisin.bende gizliyim lakin gönül gürer er ve cengiz meliha doğan adlı arkadaşların isimlerine bak bakalım faceden onları bulabilirsen ekle ben seni oradan topluluğa eklerim canım..

evet arkadaşlar herkes doğurunca ve facede topik kurunca buraya uğramaz olduk.ama burası önemli valla.arkadaşlar burada olup da fecede olmayan arkadaşlar var ise lütfen buraya yazın facede grubumuz var.

canım ben ekledim gönülle melihayı facede sende beni ordan guruba eklersen sevinirim nagihan gin diye

açtım gizli değilim bi daha denermisin?

vaybeeee bu topikte neler paylaştık neler şimdi bi çare kaldı köşelerde......:)
çünkü bebişlerimiz bizdeeee...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…