aa üzüldüm resmiye adına ayrıca sevindim de bebeğine kavuştuğu için. hayırlı olsun
hayırlı olsun canım güle güle büyüt süt olay bendede hemen gelmedi pompayla sağ süt kanalllara gelsin benimde göğsüm çok ağrıyor ne yapsam bilmiyorum sılama var göğüslerimde
çok ama çok sevindim ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..... sütünü arttırmak için humana steel tea çay tavsiye ederim... ben ilk bebeğimde o çayın faydasını görmüştüm ve de rezene çayı....
teşekkür ederim kızlar Allah hepimize güle güle büyütmeti nasip etsin çocuklarımızla birlikte hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
canım meraketme zaman hızla akıp geçiyor... bebeğinle başbaşada kalacaksınız.... evet o ağlama sendromları banada geldi.... ben ne yapacağım iki minikle diyorum Allah'a sığınıyorum....
valla ben kafaya yemek üzereyim büyük oğlum beni çok bunaltıyor kıskançlık yapıyor bende ağlıyorum durmadan sabır sabır
canım sen neden facede yoksun yaa..face gel.ama grup gizli bulamazsın.o nedenle face adını ver ben ekleyeyim seni..
tamam canım eklermisin Tülay Erdem Bektaş
tülaycım ben seni facede bulamadım galiba gizlisin.bende gizliyim lakin gönül gürer er ve cengiz meliha doğan adlı arkadaşların isimlerine bak bakalım faceden onları bulabilirsen ekle ben seni oradan topluluğa eklerim canım..
tülaycım ben seni facede bulamadım galiba gizlisin.bende gizliyim lakin gönül gürer er ve cengiz meliha doğan adlı arkadaşların isimlerine bak bakalım faceden onları bulabilirsen ekle ben seni oradan topluluğa eklerim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?