ay kızlar gelde delı olma ya ıyıce daral geldı bana bugun annemle carsaıda gezdık geldık arkadasıma gıtmek ıcın hazırlanıyoruz kaynanam geldı çat kapı hem ıkı adam yanında ustaymıs virtinımın cekme yerı kırılmıstı onu yapıstırmaya adam getırmıs ya manyak kadın ara dımı gelmeden once evdeyım ben ev halı ınsan soyunuk olur bısey olur paldır küldür eve gırıyo adamlarla ay sız olsanız ne yaparsınız ya valla cok sınırlendım hadı akrabanı komsunu haber vermeden getırıyosun elın adamını getırırken haber ver barı annemın başı acıktı bıde ona dıyo adamlar geldı kalk basını kapa annemde ne adamı dedı sınırlendı dun yıkamadan halılarım geldı sagolsunlar hemen yıkayıp getırmıslerdı dıyo cok beyaz olmus sırıtmıs dıyo temız olmus demıyoda sırıtmıs dıyo nereye laf atacagını sasırdı artık ya eşıme dıycem artık bundan sonra ne şartla olursa olsun bana sormadan evıme ınsan getırmesın cocuk oldukdan sonrada alır ınsanları getırır eve ondan korkuyorum
gönulden mesaj geldı bebekde kendısıde ıyımıs 3 kılo 380 grammıs boyu 50 cm mıs ntsde 20 dk boyunca 2 sancısı olmus ama normalmıs hersey annesındeymıs haber verdı sımdı ıkısıde ıyımıs allaha sukur cıkmaya nıyetı yok hala demek bebegın bakalım yarında ben gıtcem ne olcak cumartesıde resmıye gıtcek :)
resmen sınırlarını zorluyo yaaa sana bulaşıcak ya bi şekilde bahane buluyo ben olsam kendim derdim ne getiriyosun ya bana haber vermeden evime adamları diye. sen iyi sabırlısın canım eşin dese de ciddiye almıyo bu kadın belli ki...
canım annem var dıye souyluyroum sancak sonra dıycek annesı geldı laf edıyo dıye bıd eoyle laf cıkarcak hıc ugrasamıycam desın esım tınlarsa tınlar kapı acma düğmem kameralı ısıme gelmezse acmam artık napıyım :)
o şeytan banada gelıyo canım ya sezeryanmı olsam dıye cunku ıyıce daral geldı öyle boyle degıl yanı artık bıran once dogsun dıye her dakıka dua edıyorum tabıkı once saglıklı bı sekılde olsunda hayırlısıyla sonrakı duam olsun hadı dıye ama bugun var bısey sankı baskı yapıyoo ay gece falan gelse ya yada yarın
aman be kuzum sen de aman öyle sancak böyle diycek diye kendini kasıp duruyosun ama anlayan mı var sanki zaten istediğini diyo sen de söyle gitsin bari içinde kalmadsısn. bu kadaın var ya benim yanımda olcak saç başa girerdik kesin. bence de baktın o açma kaıyı ama giriş kat diyosun camdan bakar gözetler bu sefer de uyuz çünkü....
ya duralı bu şeytana uymayalım istiyorum en azından doktorun söylediği tarihleri bi geçirelim de olmazsa zaten yapacak pek de bişey kalmıyo. ben de bugün değişik hissediyordum ama akşam üstü yine gitti umutlarımkızlar sevdiler yerlerini hiç gelmeye niyetleri yok bunların nazlı olcaklar çok belli....
zaten bıgun bakarken yakaladık canım kaynanayı bana gel dısarı cıkalım dedı bend eıyı degılım dedım gelmıs bana mutfaktan bakıyo napıyosun dedım sana bakıyorum gercekten hastamısın degılmısın dıye dıyo kımın aklına gelır ya :) ben bu geceden şüphelenıyorum bısey olcak dıye sankı yıne içime oyle doguyo :) herzamankı gıbı cunku bıraz fazla kasıyo bugun hayırlısı artık canım belkı yarın catı muaynesı falan yapar dıye ümıt edıyorum ınsallah acılma vardır hastane cantamda eksıklerımı tamamladım havlu selpak sabun falan koydum hastanede var ama ben yınede koydum ne olur ne olmaz dıye
herkese selam.doğum iznine 10 gün önce ayrıldım ama vakit geçmiyor evde..uzun süredir yazılanları takip eidyorum ancak yazmaya zamanımolmuyordu işyerinden..38+3 üm ..ilk doğumum ..normali bekliyoruz ama hiçbir doğum belirtisi sde yok..canım sıkılıyor artık :)
merhabalar kızlar...
kızımla evdeyiz biz.. dün 11de çıktık hastaneden. herşey yolunda hamdolsun. gazı oluyor ne yazık ki çıkartamıyor bizi çok yoruyor minik kızım.. kilosu 2300 gr. haftaya perşembe doktor kontrolümüz var. bakalım inşallah kilo alır o zamana kadar. memeden veriyorum eksiğini biberonla tamamlıyorum..
çok hoş bir duygu Allah doğurmayanlara da tez vakite yaşatsın,olmayanlara versin. kötü zamanlarımda yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim..
;Hafsa sultanla ilgilenmekten buraya giremiyorum.. kusura bakmayın Allaha emanet olun
Merhaba kizlar ben persembe gunu genel aneztezi ile sezeryan oldum oglum
3300 kilo dogdu simdi evdeyiz oglum uyuyo kizim onu seyrediyor
esim de esimde benimle ilgileniyor ablamda yarin gelicek yalniz sutum cok
gelmiyoe
çok ama çok sevindim ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..... sütünü arttırmak için humana steel tea çay tavsiye ederim... ben ilk bebeğimde o çayın faydasını görmüştüm ve de rezene çayı....Merhaba kizlar ben persembe gunu genel aneztezi ile sezeryan oldum oglum
3300 kilo dogdu simdi evdeyiz oglum uyuyo kizim onu seyrediyor
esim de esimde benimle ilgileniyor ablamda yarin gelicek yalniz sutum cok
gelmiyoe
resmiyenin doğumundan soınra duyduğum en güzel haber bu çok sevindim ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin... ALlah bir daha hiç ayrı düşürmesin sizi çok seviyorum ALlah'a emanet olun.......merhabalar kızlar...
kızımla evdeyiz biz.. dün 11de çıktık hastaneden. herşey yolunda hamdolsun. gazı oluyor ne yazık ki çıkartamıyor bizi çok yoruyor minik kızım.. kilosu 2300 gr. haftaya perşembe doktor kontrolümüz var. bakalım inşallah kilo alır o zamana kadar. memeden veriyorum eksiğini biberonla tamamlıyorum..
çok hoş bir duygu Allah doğurmayanlara da tez vakite yaşatsın,olmayanlara versin. kötü zamanlarımda yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim..
;Hafsa sultanla ilgilenmekten buraya giremiyorum.. kusura bakmayın Allaha emanet olun
eee herkez doğurdu meliha ve ben kaldık ...... bu bhafta melihada doğurur bir ben kalırım,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.... zaman geçmek bilmiyor artık rabbim hayırlısını versin........
günaydın kızlar öncelikle PALETTE şükürler olsunki pamuğuna kavuşmuşsun DENİZKIZI valla ne yalan söyliyim doğum sonrası insana çok ihtiyaç duyuyosun o kadınla işin zor anne olunca çok ihtiyaç duyuyosun inş. torunu görünce kalbi yumuşar.sizleri çok özledim kim doğurdu kim kaldı bilmiyorum ama çooooooooooooooooooooooooookkkk güzel bi duyguymuş allah olmayanlara versin.kızlar bu süt pompasını alsammı biraz sertleşme oluyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?