2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

resmen sınırlarını zorluyo yaaa sana bulaşıcak ya bi şekilde bahane buluyo ben olsam kendim derdim ne getiriyosun ya bana haber vermeden evime adamları diye. sen iyi sabırlısın canım eşin dese de ciddiye almıyo bu kadın belli ki...

sırayla kontroller ama bebeklerbi gelmek bilmiyolar kiii :) dr bakalım doktorun dediği tarih bi gelsin de olmazsa sonrasına bakıcaz. şeytan hep benimlr uğraşıyo sezaryen için ama istemiyorum da pek yaaa gelsinler kendileri noluuuuuuurrrrrr

canım annem var dıye souyluyroum sancak sonra dıycek annesı geldı laf edıyo dıye bıd eoyle laf cıkarcak hıc ugrasamıycam desın esım tınlarsa tınlar kapı acma düğmem kameralı ısıme gelmezse acmam artık napıyım :)

o şeytan banada gelıyo canım ya sezeryanmı olsam dıye cunku ıyıce daral geldı öyle boyle degıl yanı artık bıran once dogsun dıye her dakıka dua edıyorum tabıkı once saglıklı bı sekılde olsunda hayırlısıyla sonrakı duam olsun hadı dıye ama bugun var bısey sankı baskı yapıyoo ay gece falan gelse ya yada yarın

aman be kuzum sen de aman öyle sancak böyle diycek diye kendini kasıp duruyosun ama anlayan mı var sanki zaten istediğini diyo sen de söyle gitsin bari içinde kalmadsısn. bu kadaın var ya benim yanımda olcak saç başa girerdik kesin. bence de baktın o açma kaıyı ama giriş kat diyosun camdan bakar gözetler bu sefer de uyuz çünkü....

ya duralı bu şeytana uymayalım istiyorum en azından doktorun söylediği tarihleri bi geçirelim de olmazsa zaten yapacak pek de bişey kalmıyo. ben de bugün değişik hissediyordum ama akşam üstü yine gitti umutlarım kızlar sevdiler yerlerini hiç gelmeye niyetleri yok bunların nazlı olcaklar çok belli....

zaten bıgun bakarken yakaladık canım kaynanayı bana gel dısarı cıkalım dedı bend eıyı degılım dedım gelmıs bana mutfaktan bakıyo napıyosun dedım sana bakıyorum gercekten hastamısın degılmısın dıye dıyo kımın aklına gelır ya :) ben bu geceden şüphelenıyorum bısey olcak dıye sankı yıne içime oyle doguyo :) herzamankı gıbı cunku bıraz fazla kasıyo bugun hayırlısı artık canım belkı yarın catı muaynesı falan yapar dıye ümıt edıyorum ınsallah acılma vardır hastane cantamda eksıklerımı tamamladım havlu selpak sabun falan koydum hastanede var ama ben yınede koydum ne olur ne olmaz dıye

o kadından herşey beklenir normaldir.

ay inşallah olur bişey de doğururuz tatlım yaa :))) bakalım yarın kontrolden sonra heber vermeyi de unutma. ay bu gayeden de hiç ses soluk yok iki gündür noldu acaba... kızı boşuna hastanede tutup da canında bezdirmeseler bari. benim de bugün kasılmalarım çk arttı en az 40 olmuştur. bugün aynen ben de çantadaki ufak eksikleri tamamlaydım ve bir çana yetmedi bebeğinkileri ayrı çantaya koydum. beşikçi de bugün aramış yarın getirebiliriz beşik tamamlanmak üzere cumartesiyi bulmayabilr demişler çok sevindim kızımın herşeyi tam ama kendisi yok dahapiyasada belki de elifin kızı gibi beşiğini bekliyodur gerçi park yatağı var yatak odamızda ama o belki mobilya beşiğini bekler :)))

canım al bizden de o kadar zaman akmıyor

merhabalar kızlar...

kızımla evdeyiz biz.. dün 11de çıktık hastaneden. herşey yolunda hamdolsun. gazı oluyor ne yazık ki çıkartamıyor bizi çok yoruyor minik kızım.. kilosu 2300 gr. haftaya perşembe doktor kontrolümüz var. bakalım inşallah kilo alır o zamana kadar. memeden veriyorum eksiğini biberonla tamamlıyorum..

çok hoş bir duygu Allah doğurmayanlara da tez vakite yaşatsın,olmayanlara versin. kötü zamanlarımda yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim..

;Hafsa sultanla ilgilenmekten buraya giremiyorum.. kusura bakmayın Allaha emanet olun

canımmmm gözün aydın çok sevindim güle güle büyüt bebeşini. bende pek giremiyorum foruma bebişler büyük vaktimizi alıyor ama iki çocukla inan işlr daha zor oldu benim için kendime bakmaya hiç zamanım yok ama düzelir inşallah

Merhaba kizlar ben persembe gunu genel aneztezi ile sezeryan oldum oglum
3300 kilo dogdu simdi evdeyiz oglum uyuyo kizim onu seyrediyor
esim de esimde benimle ilgileniyor ablamda yarin gelicek yalniz sutum cok
gelmiyoe

gelmiyoe

hayırlı olsun canım güle güle büyüt süt olay bendede hemen gelmedi pompayla sağ süt kanalllara gelsin benimde göğsüm çok ağrıyor ne yapsam bilmiyorum sılama var göğüslerimde

gelmiyoe
çok ama çok sevindim ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..... sütünü arttırmak için humana steel tea çay tavsiye ederim... ben ilk bebeğimde o çayın faydasını görmüştüm ve de rezene çayı....
resmiyenin doğumundan soınra duyduğum en güzel haber bu çok sevindim ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin... ALlah bir daha hiç ayrı düşürmesin sizi çok seviyorum ALlah'a emanet olun.......

eee herkez doğurdu meliha ve ben kaldık ...... bu bhafta melihada doğurur bir ben kalırım,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.... zaman geçmek bilmiyor artık rabbim hayırlısını versin........

günaydın arkadaşlar nasılsınız bende 20 gündür giremedim nete yol çalışması vardı burda kestiler telleri benimde 20 günüm kaldı allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah palettecim sende bebegine kavuşmuşsun çok sevindim allah birdaha hiç ayırmasın inşallah bol bol kokluyosundur şimdi cennet kokulunu allaha emanet olun kızlar

Kizlar oglumu yeni yatirdim hic susmuyor ayrica memeye cok duskun
ama ben de cok sut yok o ayri konu sutum olmasigi icin
kayisi suyu falan iciyorum siviyi bol tukwtiyorum
o kadat tatli ki teyzeleri gorseniz burnu ayni ablasi kizim da yasom kucuk
oldugu icin bu kadar bilincli degildim anne olmak dunyanin en guzel
duygusu bunu kizima ve ogluma baktikca daha iti anliyorum

günaydın kızlar öncelikle PALETTE şükürler olsunki pamuğuna kavuşmuşsun DENİZKIZI valla ne yalan söyliyim doğum sonrası insana çok ihtiyaç duyuyosun o kadınla işin zor anne olunca çok ihtiyaç duyuyosun inş. torunu görünce kalbi yumuşar.sizleri çok özledim kim doğurdu kim kaldı bilmiyorum ama çooooooooooooooooooooooooookkkk güzel bi duyguymuş allah olmayanlara versin.kızlar bu süt pompasını alsammı biraz sertleşme oluyo .

eee herkez doğurdu meliha ve ben kaldık ...... bu bhafta melihada doğurur bir ben kalırım,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.... zaman geçmek bilmiyor artık rabbim hayırlısını versin........

aaaaa resmiyede doğurdumu nasıl peki merak ettim şimdi doğum nasıl olmuş sezaryanmi normal mi canım?

bende birinden aldım elektrikli olanlardan arada sağıyorum ama hep bir ağrı var sendede oluyormu göğüslerimin yan tarafında hep sızı var

kızlar kızımı uyuttum biraz geleyim dedim. aslında ben de uyuyacaktım ama gelen giden eksik olmuyor..şimdi yine misafir geldi , uykum da kaçtı..

sizlerden birtek gönül ve meliha kalmış anladığım kadarıyla Allah kurtarsın... resmiyeye ne oldu? neden sezeryana alındı?? Allah ona da sağlık ve sıhhatle büyütmek nasip etsin..

bu arada emziren anneler, göğüsünüzü emzirdikten sonra mutlaka kalanı sağın. sancı yapar, ve sütünüz azalır. dikkat edin. her zaman olmasa da günde 2 defa falan sağın en az...

hepinizi öpüyoruz kokulu kokulu.. ben geçmişe bakayım...

resmiye perşembe ve cuma günü sancılı iki gün geçirdi.... hemen hemen onunla şikaytelerimiz birbirine yakındı..... cuma günü ama 10 dkkada 1 gelen haifi ağrıları vardı,cumartesi günü de sabah 10da rutin kontrolüne gitti.... ve sonra bebeğin boynuna kordon dolaştığı anlaşılmış bunun üzerine epidural anestezi ile sezeryan gerçekleştirilmiş...yani artık o da bir anne......
palettecim evet gelen giden eksik olmaz artık Allah eksik etmesin....

serapçım tekrar tekra tebrikler... maşallah oğluşuna yakışıklı bir prens......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…