serap'tan güzel haberler bekliyoruz....
kardelencim,aynen bu kıızlar umutlandırıp umutlandırıp ,vazgeçiyorlar...bebek gelmedi diye kayınvalidemde evine gidiyor,hatta beni kızım bu aralar çok üzüyor diye onuda 2-3gün eve götürecek.... herkez doğurdu büyüttü beeee!! biz kaldık,dün akşam melihayı gördüm rüyamda ama hamileydi yine:):):)
bu arada benim bir bursalı olarak açtığım Bursalı hamişler topiğim var,orada bir arkadaş 40+6 günlük hamiş,daha dün akşam nişanı gelmiş,biraz sol kasıkta sancı hissetmiş şimdi hissetmiyormuş,bugün yada yarın doğuracak Allah'ın izniyle..... bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler:S:S:S????
serap'tan güzel haberler bekliyoruz....
kardelencim,aynen bu kıızlar umutlandırıp umutlandırıp ,vazgeçiyorlar...bebek gelmedi diye kayınvalidemde evine gidiyor,hatta beni kızım bu aralar çok üzüyor diye onuda 2-3gün eve götürecek.... herkez doğurdu büyüttü beeee!! biz kaldık,dün akşam melihayı gördüm rüyamda ama hamileydi yine:):):)
bu arada benim bir bursalı olarak açtığım Bursalı hamişler topiğim var,orada bir arkadaş 40+6 günlük hamiş,daha dün akşam nişanı gelmiş,biraz sol kasıkta sancı hissetmiş şimdi hissetmiyormuş,bugün yada yarın doğuracak Allah'ın izniyle..... bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler:S:S:S????
kıslar annemın geldıgı gun kaynanam geldı carsamba gunu akrabamızın kızı cagırdı gıdermıyız dedı bende cengızle konusayım bakarız dedım annemde ben gelmem dedı neyse kaynanam annem gelınce hemen kzıına gıttı bıde anneme dıyo gıdıyodum gezmeye aklım hep burda kalıyodu melıha evde yalnız dıye e gıtme sankı zorla goturuyolardı he zevkınden gıdıp temlzık yapıyodu kızında bıde utanmadan anlatıyodu neyse dun esıme dedım gıtmıycem bı yere annene soyle dedım oda aradı kaynanam evde yoktu kardesını aradı dısarı cıkmıslar soylemedı benı aradı 11de eve gelmıs yatıyodum ne yatıyosun dedı bende cengız gıtmye ızın vermıyo o yuzden yatıyorum dedım soyle ona benı arasın dedı eşım ıcın neyse esıme dedım ara ama soyle ızın vermıyorum dıye aramıs esım kızmıs annesı geldı yok artık gezme falan dıye benı arıyo yıne bırak sen cengızı hazırlan dıye esıme dedım delı etcek benı yıne aradı esım sen gıt gelmıycekler dıye sonra yıne kaynanam aradı annen yuzundenmı gelmıyosun oda gelsın sıkılmaz dedım yok cengız ızın vermıyo tamam tamam ben bılıyorum annen yuzunden gelmıyosun hayır dıyorum tamam tamam dedı kapadı manyak kaıdn ya anlamıyo annem dıyo bana yuzun bembeyaz ne cesaret zorluyo senı dıyo kadınlaftan anlamıyo dedım cengız yolda dogurursun bısey olur dıyo dedım doktor oylemı dedı dıyo doktor ne bılcek normal dogumun ne zaman olacagını ıyıce delı ettı benı sabah sabah ya kadın cagırdı ayıp olcak dıyo hala bana kadın 9 ay boyunca nerdeydı cagırmadı son gunlerımımı buldu yanı dımı ama annem gelır gelmez hemen ortalıgı karıstırmaya basladı kaynanam ınsallah dıyorum o yokken dogururum ya
benim kayınvalidemde aynı seninki gibidir,bayılır beni dolaştırmaya,ama benimki şuan köyde,allahtan biletini geç aldık.hatta tam doğurcağım gün gelecek o yüzden çok rahatım.anlamıyorlar işte bazıları,sanki uzay mekiğiyiz.
haklısın canım okadar bende dayanamaybilrim,bakma o kızcağızada doktor sezeryan yapalım dedi de o normal için ısrar etti....neeeee 40+6 mııııııı ya ben o kadar bekleyemem ya 41 hafta olmuş daha doğmamış olursa başka çarem yok sezaryen istiycem. korkuyorum ben kakasını yapar zehirlenir falan diye. normalde 10 temmuza kadar doğar diyo doktor ama olmazsa 14 temmuzda sezaryen istiycem artık benden bu kadar diycem...
canım inan yaşadığımız heyecan merak ve tedirignliğin eseri bu gördüğümüz rüya ben inanıyorum herşey düşündüğümüzden daha kolay olacak....rüyalarımız hayır olsun inşallah dün gece ben de bi rüya gördüm doktorun muayene odasında bir kadın dğum yapıyordu. ben doktor yerinde mi acaba diye aralık olan kağıdan içeriye doğru baktım ve bir kadın resmen doğrıyo üzerinde hiç bir kıyafet de yoktu eşi elini sıkıca tutmuş dayan canım falan diye teselli ediyodu öyle bi korktum ve uyandım neyseki rüyaymış dedim.
canım Allah sana kolaylık versin,kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün seni anlayamamaları onların vicdansızlığı olur,sen her zaman kendini düşün....ve bundan sonra bebeğini düşün....asla ödün verme.....kıslar annemın geldıgı gun kaynanam geldı carsamba gunu akrabamızın kızı cagırdı gıdermıyız dedı bende cengızle konusayım bakarız dedım annemde ben gelmem dedı neyse kaynanam annem gelınce hemen kzıına gıttı bıde anneme dıyo gıdıyodum gezmeye aklım hep burda kalıyodu melıha evde yalnız dıye e gıtme sankı zorla goturuyolardı he zevkınden gıdıp temlzık yapıyodu kızında bıde utanmadan anlatıyodu neyse dun esıme dedım gıtmıycem bı yere annene soyle dedım oda aradı kaynanam evde yoktu kardesını aradı dısarı cıkmıslar soylemedı benı aradı 11de eve gelmıs yatıyodum ne yatıyosun dedı bende cengız gıtmye ızın vermıyo o yuzden yatıyorum dedım soyle ona benı arasın dedı eşım ıcın neyse esıme dedım ara ama soyle ızın vermıyorum dıye aramıs esım kızmıs annesı geldı yok artık gezme falan dıye benı arıyo yıne bırak sen cengızı hazırlan dıye esıme dedım delı etcek benı yıne aradı esım sen gıt gelmıycekler dıye sonra yıne kaynanam aradı annen yuzundenmı gelmıyosun oda gelsın sıkılmaz dedım yok cengız ızın vermıyo tamam tamam ben bılıyorum annen yuzunden gelmıyosun hayır dıyorum tamam tamam dedı kapadı manyak kaıdn ya anlamıyo annem dıyo bana yuzun bembeyaz ne cesaret zorluyo senı dıyo kadınlaftan anlamıyo dedım cengız yolda dogurursun bısey olur dıyo dedım doktor oylemı dedı dıyo doktor ne bılcek normal dogumun ne zaman olacagını ıyıce delı ettı benı sabah sabah ya kadın cagırdı ayıp olcak dıyo hala bana kadın 9 ay boyunca nerdeydı cagırmadı son gunlerımımı buldu yanı dımı ama annem gelır gelmez hemen ortalıgı karıstırmaya basladı kaynanam ınsallah dıyorum o yokken dogururum ya
iyi geceler kızlar.. beni heyecandan uyku tutmadı. aslında çok da yorgunum 2 gündür...
bugün Hafsamın beşiğini kurduk... bakın Hafsa Sultanımın tahtı:))
Eki Görüntüle 217188 Eki Görüntüle 217189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?