2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Herkese günaydın,

nst de kasılma var diye hastaneye yatış olayı enteresan gibime geldi bende de çıktı ama dokorum eve yolladı bişey olursa (düzenli sancı, su gelmesi, nişan gelmesi, kanama vs.) gelirsin dedi. hadi hayırlısı inşallah canım hastanede psikolojini bozmazlar umarım. herşey yolundayken uzun süre beklemekten sıkılıp sezaryen istiyolar bu gibi durumlarda ondan çekiniyorum yalnıızca.umarım doktorun işini biliyordur ve gerçekten doğum başladığı için seni hastaneye yatırıyordur. arkadaşım sancı ve kasılamlarla gittiğinde çatı muayenesinde 1 cm açık vardı eve yolladı ertesi gün gel dedi yine gitti açılma 2 cm olmuş dedi yine yolladı ertesi gün 3 cm ye ulaşınca suni sancı vererek 4 e çıkartıp epidural yaptılar.

Serapcım hadi bakalım bugün senin günün sen de al pamuğunu kucağına da kokla güzelce... biz daha bekleyelim kızlar millet doğurdu büyüttü hahahahaaa....

dün akşam eşim camiye gitti ben evde yalnızdım ince ince biz sancı devamlı geliyodu kasıklarıma sol yanıma yatıp öyle kendimi dinledim sürekli olarak devm etti ama sonra uyumuşum ve sabah gayet iyi uyandım bu ne iş yhu yalancılardan sahi sancılara sıra gelmiyo bi türlü. bu kızlar var ya bence bizi kandırıyolar. umutlandırıp umutlandırıp vazgeçiyolar gelmekten. bir duşa gireyim de kendime geleyim bari uyumayı denedim başaramadım bi türlü...

kızlar çok heyecanlıyım...

hastaneden aradılar.. 5te gelin emzirmeye dediler. eğer emerse bugün çıkarıyorlar Hafsa Sultanımı:)) ayy elim ayağım titriyo. bu kadar heyecan bana yeter. hem ilk defa kucağıma alıcam hem de belki de çıkaracaklar... psdıfodfjshkasjfklşasofildfhlş.. bakın elim nasıl titriyoP

serap'tan güzel haberler bekliyoruz....

kardelencim,aynen bu kıızlar umutlandırıp umutlandırıp ,vazgeçiyorlar... bebek gelmedi diye kayınvalidemde evine gidiyor,hatta beni kızım bu aralar çok üzüyor diye onuda 2-3gün eve götürecek.... herkez doğurdu büyüttü beeee!! biz kaldık,dün akşam melihayı gördüm rüyamda ama hamileydi yine:):):)
bu arada benim bir bursalı olarak açtığım Bursalı hamişler topiğim var,orada bir arkadaş 40+6 günlük hamiş,daha dün akşam nişanı gelmiş,biraz sol kasıkta sancı hissetmiş şimdi hissetmiyormuş,bugün yada yarın doğuracak Allah'ın izniyle..... bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler:S:S:S????

neeeee 40+6 mııııııı ya ben o kadar bekleyemem ya 41 hafta olmuş daha doğmamış olursa başka çarem yok sezaryen istiycem. korkuyorum ben kakasını yapar zehirlenir falan diye. normalde 10 temmuza kadar doğar diyo doktor ama olmazsa 14 temmuzda sezaryen istiycem artık benden bu kadar diycem...

gönulcumm senın ruyaların tersımı cıkar duzumu genelde tersı cıkar ya eger ben hamıleysem tersı cıkarsa dogururm belkı ruyamda galıba tm hatırlamıyorum sancım cok vardı bı dogum oldu ama naısl oldu hıc hatırlamıyorum sonra uyandım baktım bende ne agrı ne bısey yok bebek kımıldadı kendıme geldım hala ses soluk yok ya beklıyorum suyum falan gelsın dıye ıyıce daral geldı bana artık psıkolojım bozulcak ya sımdı bugun yarın gece gunduzmu dıye dusunmekten

rüyalarımız hayır olsun inşallah dün gece ben de bi rüya gördüm doktorun muayene odasında bir kadın dğum yapıyordu. ben doktor yerinde mi acaba diye aralık olan kağıdan içeriye doğru baktım ve bir kadın resmen doğrıyo üzerinde hiç bir kıyafet de yoktu eşi elini sıkıca tutmuş dayan canım falan diye teselli ediyodu öyle bi korktum ve uyandım neyseki rüyaymış dedim.

kıslar annemın geldıgı gun kaynanam geldı carsamba gunu akrabamızın kızı cagırdı gıdermıyız dedı bende cengızle konusayım bakarız dedım annemde ben gelmem dedı neyse kaynanam annem gelınce hemen kzıına gıttı bıde anneme dıyo gıdıyodum gezmeye aklım hep burda kalıyodu melıha evde yalnız dıye e gıtme sankı zorla goturuyolardı he zevkınden gıdıp temlzık yapıyodu kızında bıde utanmadan anlatıyodu neyse dun esıme dedım gıtmıycem bı yere annene soyle dedım oda aradı kaynanam evde yoktu kardesını aradı dısarı cıkmıslar soylemedı benı aradı 11de eve gelmıs yatıyodum ne yatıyosun dedı bende cengız gıtmye ızın vermıyo o yuzden yatıyorum dedım soyle ona benı arasın dedı eşım ıcın neyse esıme dedım ara ama soyle ızın vermıyorum dıye aramıs esım kızmıs annesı geldı yok artık gezme falan dıye benı arıyo yıne bırak sen cengızı hazırlan dıye esıme dedım delı etcek benı yıne aradı esım sen gıt gelmıycekler dıye sonra yıne kaynanam aradı annen yuzundenmı gelmıyosun oda gelsın sıkılmaz dedım yok cengız ızın vermıyo tamam tamam ben bılıyorum annen yuzunden gelmıyosun hayır dıyorum tamam tamam dedı kapadı manyak kaıdn ya anlamıyo annem dıyo bana yuzun bembeyaz ne cesaret zorluyo senı dıyo kadınlaftan anlamıyo dedım cengız yolda dogurursun bısey olur dıyo dedım doktor oylemı dedı dıyo doktor ne bılcek normal dogumun ne zaman olacagını ıyıce delı ettı benı sabah sabah ya kadın cagırdı ayıp olcak dıyo hala bana kadın 9 ay boyunca nerdeydı cagırmadı son gunlerımımı buldu yanı dımı ama annem gelır gelmez hemen ortalıgı karıstırmaya basladı kaynanam ınsallah dıyorum o yokken dogururum ya

benim kayınvalidemde aynı seninki gibidir,bayılır beni dolaştırmaya,ama benimki şuan köyde,allahtan biletini geç aldık.hatta tam doğurcağım gün gelecek o yüzden çok rahatım.anlamıyorlar işte bazıları,sanki uzay mekiğiyiz.

sorma canım ya allah yardım etsın bıde cok ısrar edıyo dıyorum cengız yok yolda dogurursun dedı dıyorum doktormu dedı nerden bılıyosun dıyo son gunlerım zaten ne zaman olacagını ne bılelım yanı dımı amann annem geldı bıraz kafam rahat en azından bıde onların mevlut olayını atlatsam tam olcak belkı bebekten sonra daha cok sey yasıycaz onunla oyle yap boyle yap dıye karısıcak yıne ama bakalım sonumuz hayrola

haklısın canım okadar bende dayanamaybilrim,bakma o kızcağızada doktor sezeryan yapalım dedi de o normal için ısrar etti....

canım inan yaşadığımız heyecan merak ve tedirignliğin eseri bu gördüğümüz rüya ben inanıyorum herşey düşündüğümüzden daha kolay olacak....
canım Allah sana kolaylık versin,kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün seni anlayamamaları onların vicdansızlığı olur,sen her zaman kendini düşün....ve bundan sonra bebeğini düşün....asla ödün verme.....

evet haklısın gönulcumm ama ınsanlara laf anlatamıyosunkı ınat eıdyolar dedıklerını yaptırana kadar canım annemde panık zavallı manava gıdıcem dıyorum 2 dk lık yer dur dıyo tek cıkma beraber cıkalım cıkıyoruz dur ınsan gelıyo sana çarpar bu tarafıma gec orası kalabalık gıtmeyelım falan gece dıyo elımden gelse kıyafetle yatıcam dıyo hastaneye gıderız dıye neler dusunuyo kadın kaynanamda gezme derdınde hala

:):):)):):) sende arada kalmışsın ,biri sallamıyor ,öteki üstünden inmiyor,yokmu bunun ortası ,canım benim kıyamam sana ben,Allah yardımcın olsun inşallah:)

iyi geceler kızlar.. beni heyecandan uyku tutmadı. aslında çok da yorgunum 2 gündür...

bugün Hafsamın beşiğini kurduk... bakın Hafsa Sultanımın tahtı:))

gerçekten çok şirin çok güzel canım güle güle iyi günlerde yatsın kızın içinde. ama bi öneride bulunmak istiyorum ben parrk yatak için ayrı bir cibinlik aldım ve beşikçi aynen böyle baş kısmına takmamı söyledi ancak böyle olunca cibinliğin açılan kısmı önde kalıyor ben de çıkarttım onu arkaya taktım yanda yani benim bebeği alıp kouabileceğim kısımda kalıyor. siz bilirsiniz ama bana daha kullanışlı gibi geldi :):79:

elıfcım yatagınız ne guzel canım gule gule yatsın masallah mınık kuşumuzzz ınsallah yarın cıkar canım hayırlısıyla bızı bılgıelendır canım bugun kacta gıtcen yada gıttınmı canım :)

slm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....

Eklentiler

• $100_0210.webp
    23 KB · Görüntüleme: 48
  • $100_0264.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $Resim 056.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 42
ay kızlar gelde delı olma ya ıyıce daral geldı bana bugun annemle carsaıda gezdık geldık arkadasıma gıtmek ıcın hazırlanıyoruz kaynanam geldı çat kapı hem ıkı adam yanında ustaymıs virtinımın cekme yerı kırılmıstı onu yapıstırmaya adam getırmıs ya manyak kadın ara dımı gelmeden once evdeyım ben ev halı ınsan soyunuk olur bısey olur paldır küldür eve gırıyo adamlarla ay sız olsanız ne yaparsınız ya valla cok sınırlendım hadı akrabanı komsunu haber vermeden getırıyosun elın adamını getırırken haber ver barı annemın başı acıktı bıde ona dıyo adamlar geldı kalk basını kapa annemde ne adamı dedı sınırlendı dun yıkamadan halılarım geldı sagolsunlar hemen yıkayıp getırmıslerdı dıyo cok beyaz olmus sırıtmıs dıyo temız olmus demıyoda sırıtmıs dıyo nereye laf atacagını sasırdı artık ya eşıme dıycem artık bundan sonra ne şartla olursa olsun bana sormadan evıme ınsan getırmesın cocuk oldukdan sonrada alır ınsanları getırır eve ondan korkuyorum

herkese selam.doğum iznine 10 gün önce ayrıldım ama vakit geçmiyor evde..uzun süredir yazılanları takip eidyorum ancak yazmaya zamanımolmuyordu işyerinden..38+3 üm ..ilk doğumum ..normali bekliyoruz ama hiçbir doğum belirtisi sde yok..canım sıkılıyor artık :)

gönulden mesaj geldı bebekde kendısıde ıyımıs 3 kılo 380 grammıs boyu 50 cm mıs ntsde 20 dk boyunca 2 sancısı olmus ama normalmıs hersey annesındeymıs haber verdı sımdı ıkısıde ıyımıs allaha sukur cıkmaya nıyetı yok hala demek bebegın bakalım yarında ben gıtcem ne olcak cumartesıde resmıye gıtcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…