- Konu Sahibi Zeynepce2011
-
gülden umarım güzel sonuçlar alırsın bizim genetik faktör değil ama yinede sorun yaşamayız inşallah..
bizde bugün randevumuza gittik hocayla sayımız 5 mil toplamda 10 milyon hareketli 52 bu sayılarla aşılamada olmaz dedi 1 ay volum arttırıcı bi ilaç verdi 1 ay sonrayada randevumuz var tüp bebek yazısı vericekmiş bakalım hayırlısı benim durumumda rapor alanlar ve alacaklar varmı??
alyenacım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. bakırköy devlet hastanesinin içinde tüp bebek bölümü varmı bilmiyorum muhakkak infertilite bölümü olmalı rapor alacağın yerin.eğer tüp bebek raporu alacağın yerde yaptıracaksan cerrahpaşada çok iyiymiş bu konuda ama ben dış heyet raporu almak isstedim çapaya gittim..orda anladığım spermin hareketliliği çok önemli hareketlilik toplamda 5 milyon olsa dahi ilaç yada aşılama diyolar ....aşılamada 3 kere deneniyo eğer ilaç verirlersede 3 ay ilaç sonra tekrar spem testinin sonucuna göre karar veriyolar...ama ben çok memnunum çapadan dr lar çok iyi gitmeden önce çok beklerim diyodum işlerimiz çok şükür hızlı ilerliyo ...daha önce parayla denedim 6 milyar harcadım şimdilik sadece 320 lira verdim hsg rahim filmine oda çapada bozukmuş muhakkak dışarda yaptırıyosun ki bozuk olmasada dışarda yaptırcaktım zaten :)şimdi çarşamba eşim gidicek 2 sonuçlarla dr androlojiye gidicez bakalım ne diycekler cuma günü dediklerini yazarım inşallah raporumu biranevvel alırım.....
sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın bunlarda önemli bence şartların uyuyosa muhakkak git.
gülden umarım güzel sonuçlar alırsın bizim genetik faktör değil ama yinede sorun yaşamayız inşallah..
bizde bugün randevumuza gittik hocayla sayımız 5 mil toplamda 10 milyon hareketli 52 bu sayılarla aşılamada olmaz dedi 1 ay volum arttırıcı bi ilaç verdi 1 ay sonrayada randevumuz var tüp bebek yazısı vericekmiş bakalım hayırlısı benim durumumda rapor alanlar ve alacaklar varmı??
merhaba arkadaşlar ben çapa da 2 kez rapor çıkarttım çok dikkatli olun çünki bana verilen raporu hiç bir hastahane kabul etmedi.... benim sorunum eşim de kromozom anomalisi olması gerçi kendisi sağlıklı ama şu an taşıyıcı durumunda... o yüzden 2 defa düşük yaşadım ve 2. düşüğüm 4.5 aylıktı. biyopsi de bebeğimin down sendro, triozm, çift cnsiyet gibi problemleri olduğunu öğrendik... çapadan rapor aldık almasına ama genetik faktörünün ne olduğu raporda belirtilmediği ve hastanenin bu faktörle ilgi kod bilgisinin bilinmemesi yüzünden mağdur oldum ne ilaçlardan ne de hastanelerden sigortam olmasına rağmen faydalanamadım... Birde bu rapor alabilmek için yapıaln testlerin geçerlilik süresi belirtilmediği için 1 sene kaybım oldu... Açıkcası ben çapa dan rapor alabilmek için uğraştığıma bin pişman oldum lütfen çapadan rapor alacaksanız ve sorununuz genetik kökenli ise dikkatli olun ve mutlaka genetik faktörünün adının raporunuzda belirtilmiş olmasına ve tabiki bu faktörün kodunun yazılmış olmasına dikkat edin. Sorununuz benimle aynıysa da boşuna uğraşmayın çünki yeni kanuna göre eğer hayatta olan sakat bir çoçuğunuz yoksa rapor da alsanız devletin hiç bir indirim imkanından yararlanamıyorsunuz .... ben tüp bebeği bu ay şişli memorıal de yaptırdım orası rapora 1000 tl indirim yapıyor ve ilaçları da dış piyasaya göre daha indirimli veriyor.... ben şuan ayın 29 undaki gebelik testimi bekliyorum dualarınıza muhtacım... Allah sizlere ve her isteyene evlat nasip etsin inşaallah ... sormak istediğini bişey olursa seve seve cevap veririm başta bana:) ve hepinize bol şans arkadaşlar...
hepinize kolay gelsin arkadaşlar. benim de eşim de ifertilite var. haziranda bizim de 3 yılımız doluyor. o zamana kadar olmazsa biz de istanbulda tedai olmayı düşünüyoruz. rapor ne kadar sürede çıkıyor. rapor işlmeleri için hazirandan önce başlasak olur mu?illa günü gününe dolması mı gerekiyor 3 yılın?bir de bizim sperm sayımız en son 3 milyondu. hiç aşılama yaptırmadık. rapor için aşılama yaptırmak şart mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?