Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar 3 yıllık olma şartı hala var ....aşılamada erkeğin durumuna bakıyolar sayılar 3 milyon falansa aşılama yapmadan direk tüp bebek diyolar..eğer ki sperm 1 cc 10 milyon hareketlilik 40 dan fazlaysa aşılama diyolar benim eşim şimdi dr da ben gitmedim biraz rahatsızım diye şimdi ondan tel bekliyorum bakalım ne dediler ...yeni sayımız 1 cc 5 toplam 10 milyon hareketlilikde 6 çıktı ilk sayımızda hemen hemen aynıydı...
aleyna bencede çapaya git benim 6 aylık hormon testlerimide kabul etmediler. dosyanı bana kalırsa tekrar açarlar biz şimdilik çapadan memnunuz ...

lonelınes 3 yıllık şart var ama sen hazirandan 1 ay önce adetinin 3 gün testlerini simir testini rahim filmini ayarlayabiliyosan ayarla ama devlette ücretsiz yaptırıyosan yaptır bunları yoksa boşuna para harcama enazından gittiğinde elinde olur zaman kaybetmezsin eşinde sperm testi raporu alacağın yerde yaptırsın ama dediğim gibi devlette yaptırabiliyosan yaptır.bizim bugün 35 gün oldu ilk çapaya gideli benim bütün tetkklerim tamam eşiminde 2 spermi ve andrologla randevusu bugün itibariyle tamam....androlog tüp bebek derse yazı vericek dosyayla heyete giricez 15 güne çıkarmış dediler orda bakalım....eşim arasın bakalım ne demişler merakla beklirum hemen yazarım buraya zaten.

sağol burcucum inşaallah. Hepimizin güzel haberlerini alırız inşaallah..
ben genetik testini zeynep kamil de yaptırmıştım canım..
Çünki 4.5 aylık hamileyken ölü ve sakat doğum yaptım o yüzden hem eşim hemde kendim için genetik test yaptırmam gerektiği söylendi.
Benim ki gibi bi sorunla karşılaşmadıysan gerek yok zaten canım.
Çapa da rapor için böyle bişey istemediler ama ben bu testin sonucunu çapaya gösterdim ona göre rapor yazdılar.
yani raporumda genetik faktörü diye not alındı canım...
dediğim gibi çapa zaten gerekli testleri yapıp sizi yönlendirir canım
şansınız bol olsun güzelim

RABBİM İNŞALLAH pozitif görmeni nasib eder canım

İNŞALLAH hamilesindir hayırlsıyla İNŞALLAH muradına erersin

memoriyıl kaca yaptırdın toplamda kac tl gitti canım

Sağol canım benim inşaallah ALLAH herkese nasip etsin evlat sahibi olabilmeyi...
Bize memorıal de raporda 1000 tl indirim yaptılar ve ilaçlarımı ben aynı hastaneden temin ettim toplam bana 6000 civarına mal odu
tabi benim pgd meselemde var.
normalde herhalde raporlu gelenlere ilaç hariç 2500 tl civarında yapıyorlar tüp bebeği canım. Gerçi hastaya ve ilaca göre değişiyor ama ilaçlarda dışarıda 1800 tl iken
hastanede 1250 ile 1450 arası değişiyo
ama rapor alırsan tabi eczaneden daha da uygun fiyata alabilirsin canım.
Bi de memorıal de işlemler öncesi setup ücreti alıyorlar ben 425 lira ödeme yaptım canım. opuyorumnanaktan Şansın bol olsun bitanem...

güldencim bugün eşim gitti bizede tüp bebek damiş dr ama önce genetik test yaptır hocadan randevu alın demişler ama hangi genetik testler olduğunu yazmamışlar size hangileri yapıldı.

canım ben eşimle konuşuyum da capaya başlıyım en iyisi ALLAH izin verirse

sagol bilgi verdiyin için
canım ya raporlu böyleyse raporsuz düşenemiyorum ne kadr pahalı ya

ALLAH emeklerini boşa cıkarmasın İNŞALLAH
güldencim bugün eşim gitti bizede tüp bebek damiş dr ama önce genetik test yaptır hocadan randevu alın demişler ama hangi genetik testler olduğunu yazmamışlar size hangileri yapıldı.

hayırlı olsun burcuşafak

valla ne güzel herşeyi düşünüyolar cok beyendim özeller önce yapıyolar tüpü olmassa genetik test istiyolar emeklerde boşa gidiyo

baştan düşünmeleri daha iyi olmuş

kızlar eşimin ilk yaptırdıgı teste varikosel cıkmadı şimdi cıkabilirmi cok korkuyorum ya İNŞALLAH cıkmaz

bide varikosel ccıktı diyelim ameliyat olmadan bze aşılama raporu vermezler dimi

:))))) aleynacım korkma daha önce varikosel çıkmadıysa bişey olmaz ..çapadan randevuyu internetten al 1 hafta sonra veriyo zaten gece al ama 12 den sonra açıyolar günleri.
Eşime kromozom analizi vermişler sonra hocaya gidiyoruz sonrada allah kısmet ederse heyete ...

Aleyna bide sizdede hareketlilik düşük sayınız kaç? Sanada aşılama vermeyebilirler direk tüpde diyebilirler ..fazla uzatma hemen al randevunu ki işlerin başlasın..

Genetik testinide genetiks diye biyerde 135 liraya yaptırıyoruz çapada 6 ay sonraya gün veriyolar bunuda yazıyım ki dip not olsun...şimdiye kadar rahim filmi 320 bide bu 135 harcamış olucaz inşallah başka bişey çıkmaz(

canım cok korkuyorum eşim zor ikna ettik bide variksel cıkrasa yanarım tedavi falan da olmaz kalırım öyle ALLAH korusun
Aleyna bide sizdede hareketlilik düşük sayınız kaç? Sanada aşılama vermeyebilirler direk tüpde diyebilirler ..fazla uzatma hemen al randevunu ki işlerin başlasın..
bizim ilk yaptırdıgımız teste toplam yüzde 51 yazıyo
aşılama yaptırdıgımız teste ileri hareket yüzde 15 yerinde hareketli yüzde 20 falan yazıyo geri kalanda hareketsiz
aşılama yaptırdıgmız tes kötü cıktı

rahim filmini ben bedavaya cektirdim niye sen para verdinki onlar yönlendiriyo betatom diye biyer vardı

görümcem 600 tl yaptırdı seinki iyi az tutmuş ne güzel

İNŞALLAH bişe cıkmaz canım

bugün adet oldum artık gec kaldım 1 hafta sonraya veriyolar günse

ben yeni olucagım adetle giderim ALLAH izin verirse

ekimin 20 ne falan denk gelir

sizin hareketlilik iyi ya korkma sen varikosel faln çıkmaz bu sayılar hala böyleyse aşılama derler sana büyük ihtimal..bizi çapa betotoma yönlendirmedi kendiniz dışarda çektirin dediler aslına bakarsan araştırmadık ben ağrısız olsun diye betatoma gittim ordada sordum indirim varmı çapadan gelene diye yok demişlerdi.sende aslında adetinin ikinci günü herhangi bi devlete git t4 tsh t3 prolaktin testesteron e2 tahlillerini yaptırsana hasekiden dahiliye randevu bile alsan bebek sahibi olmaya çalışıyoruz desen yapıyolar.

canım biz zeynep kamilde genetik test yaptırdık... o da kan vererek oldu.
siz zaten doktordan randevu aldıktan sonra dr size verdiği istek formunda belirtir ve yönlendirir sizi zaten.
Eşimden kan tahlili ve semen analizi testi istemişlerdi. Semen analizi de sperm sayısı ölçümü, 3 gün arayla 2 defa vermişti canım
ama belki kişiye göre istenen testler değişiyor olabilir...

gülden karyotip analiziymiş ,eşim altını okumadığı için telde bana eksik yazıldı falan dedim bu hafta vericek sonucu almamız 13 15 gün diyolar inşallah bişey çıkmaz.

senin sonucun çarşamba günü belli olucak dimi...valla dua ediyorum sizin için inşallah pozitif sonucunu alırsınız diye şimdi günler geçmekde bilmez ben daha önce mikroenjeksiyon denemiştim 12 gün geçmedi bide hep yattım bu sefer transferden sonra yatmıycam öyle çok stres oluyo insan.

canım2 seneye yakın oldu tes vereli cok deyişmiştir hatta düşmüştür içimde öyle bi his var ALLAH KORUSUN
beni bakırköy yönlendirdi betatoma ama ben cok agrı cektim cekilirken filim

başka has. kabul ederlermiki acaba eşimde öbüR adetinle başla diyo ama benide aldı bi heyacan şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…