- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi Zeynepce2011
-
slm kızlar, BİLGEMMM sana özel msj yolladım bi bakarmısın...
aleyna seni sil baştan alırlar sen randevunu al yinde daha önce yaptırdıklarınıda götür ne olur neolmaz ...
zaten gittiğinde eğer hasta değilsen hemen simir testini alıyolar bide bana hastaydım biter bitmez hsg çektir demişlerdi yani anlıycan sen oraya gidince yönlendiriyolar dr lar çok iyi ..
bayrama zaten ne kaldı şunun şurasında randevu için de muhakkak akşam gir randevu sistemine yarım saat bile geciksen doldu diye aklında bulunsun.
aleynacım başlayacağın tedavi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Umarım sende bebeğine tez zamanda kavuşursun..
Bakırköyde yaptırdığın tetkikler 6 ayı geçmişse yeniden istiyolar diye biliyorum.. Fakat bu konuda burcu'nun da görüşünü almak lazım..
Başlangıçta istedikleri hormon için kan, rahim ultrasonu,rahim filmi(hsg) ve spermiyogram testi(eşinden)..
Bizden bu kadar istediler ve burcu arkadaşıma da dediğim gibi aşılama yapamayız direk tüp bebeğe geçilmesi gerekiyor dediler.. Bizde de sorun erkek infertilitesi canımcımm..
Hayırlısı olsun . Allah yüzünü güldürsün ..
bilgem ben ilk çapaya gideli tahminen 45 gün falan olmuştur ve artık son aşamalara geldik yani anlycağın en fazla 2 yada 2.5 ayda veriyolar raporu..bana kalırsa çünkü ben tüm özellerle konuştum raporda yardımcı oluyomusunuz diye hep hayır kendiniz çıkarın dediler eğitim hastanesinden al raporunu riske girme derim ama gittiğin özelin dr devlette çalışıyosa muhakkak yardım eder.
inşalla sende önce raporunu sonrada bebişini alırsın kucağına..
muhakkak haberdar et benide inşallah özelden alırsın ama dediğim gibi iyi araştır.rapor dönmesin.
slm kızlar, bilgemmm sana özel msj yolladım bi bakarmısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?