Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar hepinize yapılacak olan tedavide başarılar diliyorum..
Burcu sana sormak istediğim bişey var arkadaşım cvplarsan mutlu olurum..
Biz 3 yıllık evliyiz hatta 1 kaç ay geçti bile , 5yıllık sgortamızda var.. bu 2 maddeye uygunuz yani..
Bizde erkek infertilitesi var.. Ben hormon , hsg ,ultrason hepsini yaptırdım ve temiz çıktı..
Eşimin spermiyogram sonucu 4 milyon civarsında hareketlilik ve morfoloji çok düşük...Hastanemizin üroloğu bize aşılama yapılacamayacağını direk tüp vya microya geçmemiz gerektiğini söyledi.. Hastanemiz devlet hastanesi bu arada.. 3 kere 20 gün arayla sperm verin ve sonuçlar hemen hemen aynı çıkarsa direk tüp bebeğe geçilmesi gereklidir diye rapor verecekler bize.. Bu raporlada özelde micro yada tüp bebek yaptıracağız.. Dr neye karar verirse.. Bize verilen bilgi bu şelikde.. Sormak istediğim aşılama için yeterli olmayan sperm sonucunda da rapor veriliyor değil mi ben doğru biliyorum.. Birde tahmini ne kadar indirim yapılıyor rapor sonucunda , bu indirim ialçalardada yapılıyor mu? Caım cevabını beklicem.. Saygılaır..

bilgem raporunu direk tüp bebek için vericekler zaten ben istanbulda araştırdım raporlu olunca hastaneye göre değişiyo fiyatlar mesela 800 de yapan var 1300 lirayada bide ek ilaçların yüzde 20 ni vericeksin toplamda en fazla 2000 liraya maloluyo..canım buarada hangi hastaneden rapor çıkarıyosun infertilite bölümü var dimi hastanenin.
biz ilk raporsuz 3 yıl önce 6000 liraya yaptırdık yine raporumuz olmasa bu fiyatlara çıkarız heralde inşallah raporlarıda alıp POZİTİF sonuçlar alırız...
buarada raporun çıkınca muhakkak yaz..

bilgem gittiğin hastene eğitim ve araştırma hastanesi dimi ....muhakkak infertilite bölümü olucak rapor alacağın hastanenin..çünkü biz kadın doğuma yada üroloğa gitmedik hiç direk infertilite bölümüne gittik eşimde androloji bölümüne.

Burcu cevabın için çok teşekkür ederim.. Evet infertilite bölümü.. Ben ilk başta yapılan o klasik testleride infertilitede yaptırdım .. Devlet hastanesi .. Zekai Tahir Burak kadın doğum ve araştırma falan diye gidiyor.. Ben oraya aşılama yapılır diye başlamıştım.. Aslında aşılama için umudum yoktu.. Aile büyüklerimiz tavsiye etti,gittim .. Ben aşılama olmayacağını biliyordum çünkü aşılama içinde belli bir sperm sayısı hareketliliği ve morfolojisi olması gerekiyor.. Dr bize aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçilmesi gerekiyor dedi.. 3 Kere 20 gün arayla sperm verilsin sonuçlarda aynı çıkarsa yani ilki gibi düşük çıkarsa direk tüp bebek veya micro olmalı dedi.. İlk test düşük çıktı kaldı geriye 2 tane.. Tahö,nen onlarda aynı çıkacaktır.. 2 tane düzen lab. ve 2 tane gazi hastanesi sonuçlarımızda düşük çünkü..Ben raporu alınca özele gideceğim.. O hastanede devam etmeyeceğim çünkü aşılama da kolay ama tüp bebekte sıra çok herşey sorun anlayacağın..
Araştırdığım kadarıyla bayağı ucuza geliyor rapor olunca.. Bu büyük şans .. Raporumu değerlendirmem lazım.. 2000 lira nerde 6000 lira nerde ?

bilgem inşallah raporlarımızı alırız bu konuda hepimize bol şans ....seninde durumun benim gibi muhtemelen 1.5 2 aya alırsın raporunu benimde 14 de görüşmem var kesin kararı vericek dr
sende yaşadıklarını gittiğinde yaşadığın aşamaları yazki merak edenlerde bilsin....
arkadaşım inşallah güzel sonuçlarımızı alırızda burda paylaşırız..

burcucum ben yaptım canım 3 aya yakın kece boynuzu kürü yaptım eşim test yaptırmadıgı için ne durıumda bilmiyom spermler

canım ya ben sana bişe sorcam capa ücretlimi muaynesi ve tahlilleri paralımı soruyum dedim sen bilirsin

eşim devlet memuru ne kadar ücret vercez acaba

birisi bana artık paralı dedi devlet has. dogrumu

günaydın aleynacım. valla 1 kuruş bile harcamıyosun orda yapılan tüm tetkiklere anca rahim filmi falan bozuksa dışarda yaptırıyosun inan araştırmadım belki sevk kağdı veriyolardır başka biyerde yapılsın diye...
bize keçiboynuzu iyi geldi diye tahmin ediyorum ...iyiside bu sonuçlar ama allah beterinden korusun...
karar verdinmi hangi hast gidicen.

günaydın burcucum akşam konuştum eşimle capaya karar verdik oraya gitcez ALLAH İZİN VERİRSE

ama eşim şimdide kurban bayramından sonraya attı o zamn başlayalım dedi bakalım ikna edersem bu adetimle giderim İNŞALLAH

Burcucum şimdi ben ilk gidicem ya capaya ilk bizden ne isterler canım ya

benim bakırköyde yaptırdıklarımı istemezler dimi orasıda devlet has. Ama yenisini isterler galiba

Burcu bu rapor 1 kaç ay içindemi çıkıyor.. Peki neler gerekiyor..?? Ben hsg ,ultrason ,hormon ve spermiyogram testi olarak biliyorum .. Başka prosedür var mı acaba?
Ben tetkiklerimi yapacağım hastaneden alacağım raporu fakat Tüp bebek yaptıracağım özel klinik bana tetkiklerini getirisen bizde seni yönlendiri raporunu çabucak almana yardımcı oluruz dediler..
Şimdi ben tetkiklerimi yaptırdığım hastaneye mi yoksa onların yönlendireceği hastaneden mi alayım..
Aslına bakarsan tetkiklerimi yatırdığım hastane daha mantıklı çünkü şuan için onların hastasıyım ve daha kolay verirler gibime geliyor..
Birde dışarıya rapor vermeyiz bizim hastanemizde tüp bebek yaptıracaksanız rapor veririz derlerse eğer yönetmelik gereği bunu deme hakları yok.. Sakın bunu unutmayın dedi dr..
Bu usülsüzlüğe girer çünkü dedi.. Raporunu vermek zorunda dedi..
Bakalım pzt günü Maya tüp bebeğe gideceğiz eşimle daha detaylı konuşacağız hem onu hem rapor sürecini burada paylaşacağım..
Sana çok teşekkür ederim arkadaşım güzel cevapların için..

aleyna seni sil baştan alırlar sen randevunu al yinde daha önce yaptırdıklarınıda götür ne olur neolmaz ...
zaten gittiğinde eğer hasta değilsen hemen simir testini alıyolar bide bana hastaydım biter bitmez hsg çektir demişlerdi yani anlıycan sen oraya gidince yönlendiriyolar dr lar çok iyi ..
bayrama zaten ne kaldı şunun şurasında randevu için de muhakkak akşam gir randevu sistemine yarım saat bile geciksen doldu diye aklında bulunsun.

Aleynacım başlayacağın tedavi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Umarım sende bebeğine tez zamanda kavuşursun..
Bakırköyde yaptırdığın tetkikler 6 ayı geçmişse yeniden istiyolar diye biliyorum.. Fakat bu konuda Burcu'nun da görüşünü almak lazım..
Başlangıçta istedikleri hormon için kan, rahim ultrasonu,rahim filmi(HSG) ve spermiyogram testi(eşinden)..
Bizden bu kadar istediler ve Burcu arkadaşıma da dediğim gibi aşılama yapamayız direk tüp bebeğe geçilmesi gerekiyor dediler.. Bizde de sorun erkek infertilitesi canımcımm..
Hayırlısı olsun . Allah yüzünü güldürsün ..

bilgem ben ilk çapaya gideli tahminen 45 gün falan olmuştur ve artık son aşamalara geldik yani anlycağın en fazla 2 yada 2.5 ayda veriyolar raporu..bana kalırsa çünkü ben tüm özellerle konuştum raporda yardımcı oluyomusunuz diye hep hayır kendiniz çıkarın dediler eğitim hastanesinden al raporunu riske girme derim ama gittiğin özelin dr devlette çalışıyosa muhakkak yardım eder.
inşalla sende önce raporunu sonrada bebişini alırsın kucağına..
muhakkak haberdar et benide inşallah özelden alırsın ama dediğim gibi iyi araştır.rapor dönmesin.

galiba öyle olcak ben yaptıralı 1 bucuk sene oldu2 sene olcak nerdeyse kabul etmezler dogru

tamam canım cok sagol ALLAH RAZI OLSUN

GÜZEL ALLAHIM HEPİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN ZOR Bİ YOLA GİRİYORUZ ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN BİZİM

amin bilgecim cok sagol canım

RABBİM senin tedavinide hayırlı ugurlu etsin İNŞALLAH sonunda bebeklerimize hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder inşallah güzel ALLAHIM
sende başlıyon galiba tedaviye sendemi capaya başlıyosun canım

Son düzenleme:

Burcu canım benim hastane zaten Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi..
Özeldeki dr umun devlette çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.Ama isterseniz yardımcı oluruz dediler.. Ben ilk şansımı Zekai Tahir'den yana deneceğeim orda bi zorluk çıkarsa yardımcı olsunlar.. Çünkü dediğin gibi burada hem tetkiklerimizi yaptırdık hemde eğitim ve aratırma hastanesi..

bilgem bizde sorun olmadığı için bzim tetkiklerimiz hemen bitiyo zaten önemli olan erkeğin androloji bölümü sperm testinden sonra androlağa gidiyosun muayene ediyo sonuca bakıyo bizde varikosel tespit etmedi ikinci spermi yazıyo 15 gün sonraya tekrar gelin diyo ikinciyide yaptırıyosun gidiyosun sonuç düşükse (ilaç dediğide oluyo ama daha öncede yazdım uzun yıllardır evliyiz çok istiyoruz falan dediğiniz zaman direk tüp bebek yazıp hocaya yönlendiriyo tabi müsaitsede) bizden kromozom analizi istedi ..ama ilk görüştüğün dr bizim emre beydi o dedi bizim buraya yazdığımız çok önemli diye o tüp bebek yazdı..şimdi hocadayız burda banu var biz aynı anda gittik aynı durumdayız o hocayla görüştü 1 ay volüm arttırıcı bi ilaç vermiş 1 ay sonra tüp bebk yazısını vericem demiş ....inşallah yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…