Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy cok heyecanlıyım kafa cok karışık

hoca her zamn ordamı acaba

ben hocayla görüşmek istiyorum desem beni dinlerlermiki

bende dr karşısında konuşamıyorum ya tik geliyo bana

Tabiki eğer dr hoca derse dışardan randevu alıcan tabiki eşinle gir ben girdim derdimi anlattım Allahtan iyi bir adaamcağız dinledi ama çok konuşma kısa öz mahçup dur ayy duysalar beni sokmıycaklar çapadan:::)))))))))))

bagnu ben aldım rendavu pazartesi eşimle gidicez o gün eşimi muayne ederler

ben o zamn konuşmaya calışırım derim biz 3 yıldır hiç korunmadık eşimde ilac kullandı ama faydasını görmedik lütfen aşılama yapın diyim dimi nasıl güzel konuştummu

Canım ben biraz tv izliyim kafam dağılsın yarın gene görüşürüz bakalım medicalparkın dr ne diycek 1 de hastanede olucak eşim.yarın yazarım sende artık dert etme kendine iyibakkaydirigubbakcemile5

siz burcuyla kardeşşiniz galiba şimdi anladım ne güzel

ben perşembe almadım o zamn hoca yoktur pazartesi

Evet canım ben ablasıyım burcuşun yok hocaya sen isteyince olmuyor gidicen ordaki dr uygun görürse sana dışardan randevu vericekler.Aldığın randevu günü gidip görüşücen

tamam canım şimdi anladım o zamn pazartesiden sonra bizim iş tam belli olur o zamn eşimi stajerler muayne etcek yaaaa teşke hoca olsaydı

neyse yarın görüşürüz iyi geceler

Canim beni hatirlamiyormusun 9 ay once sperm imiz 7 milyondu. 3 ay once sperm testi verdik telefon actilar sperm bulamadik dediler komaya girdim 3 ay sonra tekrar test yaptirdik 90 milyon cikti ve hamileyim.
Sakin canini sikma kafana takma rahat ol . Hizla morfolojin iyi . Sayiyi arttirmaniz mumkun.

canım senin adına çok sevindim inşallah bebeiğinide sağlıkla alırsın kucağına.sen daha önce umutta tüp bebekde denemiştin dimi yanlış hatırlamıyosam.

Back
X