Yiyor benimki, ama çok nazlanıyor yemek yerken. Ağzını açmasını bilmiyor hiç. Küçücük bir aralıktan sokuşturuyorum resmen.
İçime sinen domates bulamadım ben hiç, bu arada inek sütü vereniniz oldu mu hiç? Geçen doktora gittiğimde sordum tatırayım mı diye, 1 yaşına kadar verme dedi yine. Hergün et yiyebilir dedi, bir öğünlük yemeğine bir ceviz büyüklüğünde katabilirsin dedi. Yumurta ve peyniri dönüşümlü yesin dedi ve yumurta tam pişmiş olacakmış. Biz bugüne kadar rafadan verik
Pütürlü yemeye başladı benim kuzu, dolma içi yiyor, ihlamur çayıla kahvaltı yapıyor. Bebek ekmeğiyle yaptırıyorum kahvaltısını, hazır birşey vermiyorum mümkün mertebe. Arada değişiklik olsun diye kahvaltılık maması var. Günde 2 çay kaşığı da keçiboynuzu pekmezi içiyor.
Akşam yemeklerinde pirinununa muhallebi pişiriyorum . Bu gün düşündüm de her akşam her akşam.... Ne kadar sıkıcı biz olsak her akşam aynı yemeği yemeyiz. Ne yedirebilirim ki başka? Siz neler yapıyorsunuz.
Harpy dışındakiler de cevap versin, çeşit olsun...![]()
Bu arada dizinin üstüne emeklemeye başladı ama dizine kalkacağı yerde şınav pozisyonuna geliyor .Hala emekler pozisyonda oturur pozisyona geçemiyor. Alkış yapabiliyor, bikaç gündür baybay da yapıyor arada, ama karıştırıyor ikisini. Bay bay dediğimde bazen alkış yaptığı oluyor. O da bir eli açık bir eli yumruk, Levent usulü alkış
![]()
Merhaba canım.Biz bugün 10.ay kontrolümüz için doktordaydık. Hergün öğlen mutlaka sebze çorbası vermemi söyledi. bakla hariç her sebzeyi katabilirmişiz(mesela ben bamya vermiyordum,ver dedi).Yayla çorbası,mercimek çorbası,tarhana çorbası gibi çeşitli çorbaları ya da bezelye,dolma gibi yemekleri de akşam ver dedi.Benim kız yemiyor o ayrı tabii! Ben sabahları bazen kayısılı yulaflı püre,bazen muhallebi,bazen de tek tek labne,ekmek,pekmez vb veriyorum. Beyaz peyniri pek sevmiyor henüz ama benim tostumdan yemeye bayılıyor