• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar nerdesiniz bugün:44:

kızlar ses verin nerdesiniz:50::52:

uktumuz basbasa kaldik anlasilan :) nasilsin, utkucuk nasil? Eylulun kacinda dogdu?

havalar ısındı haftasonunda herkes gezdi galiba:66:

kızlar bebek bakım çantası almayı duşünüyorum ben dogumdan once 5 lı setlerden almıstım onu kullanıyordum sımdı guzel bır canta almayı dusunuyorum kullanan yada onerısı olan var mı?

kızlar bebek bakım çantası almayı duşünüyorum ben dogumdan once 5 lı setlerden almıstım onu kullanıyordum sımdı guzel bır canta almayı dusunuyorum kullanan yada onerısı olan var mı?

canım ben kullanmıyorum :50:

oğlum yine çıldırdı yaa.. öğlen uykusunu her kaçırdığında böyle oluyor yine ağlıyor susturamıyoruz.. gelmesin misafir falan yaa.. babası bakıyor şuan.. inşallah uyursa hepimiz rahatlicaz..

harpy tokatın çayköyünde görev yapıyormuşsun.ben de tokatlıyım cnm.umarım bi gün görüşürüz.tokat merkezdemi kalıyorsun.gidiş dönüşmü yapıyorsun.

harpy tokatın çayköyünde görev yapıyormuşsun.ben de tokatlıyım cnm.umarım bi gün görüşürüz.tokat merkezdemi kalıyorsun.gidiş dönüşmü yapıyorsun.

canım ben istanbuldayım tokatta çalışan tinkerbelldi..

:52: pardon cnm.çookk güldüm kendime yaa.nasıl okuyasam artık.

kızlar nerdesiniz yaa :44: herkes gezmede mi? :8:

kızlar herkes çok mu yorgun, hiç ses yok:50:

Uyku düzenine hala geçemeyen biri olarak sizi cok iyi anliyorum malesef. Bizin yatisimiz gece 1 i buluyor. Sizin tatlilar gunduz ne kadar uyuyor kizlar? Gece sürekli uyaniyor kizçam her saatbasi,bazen de her yarim saat basi.gunduz ve gece kisa uykulari var acaba ondan mi..bünyem dayanamiyor artik.dun gece hic uyumadi uyutmadi .annelik ne zormus ve ne de güzel..:61:

Ewet bi gülüyo herşeyi unutuyorum :))))

kızlar herkes çok mu yorgun, hiç ses yok:50:

Tık tık !... Biz geldik

Ahh ahh forumumuza nazarlar değdi kimsecikler gelmez olmuş. :(

Back
X