Canım geçmiş olsun ne yapalım bizimkiler zayıf olacak elimizden geleni yaptıkcanım ya bizde aynıyız 8,500 dü hastalandı 8,200 e düşmüş küçücük kaldı hiçbişey yemiyor sadece emiyor değişik değişik çorba yapıyorum meyve veriyorum hiçbişey yemiyor gecede beni hiç uyutmuyor...
bende kararsızım bu konuda sütüm çok değil su içemiycem zor olur gibi geliyor birde benim danam çok huysuz gece uyumuyor gündüz uyumuyor sürekli kucağımda nasıl başederim bilmiyorum...
ben denemek istiyorum başlıycam sütüm etkilenmezse ve halsiz kalmazsam tutucam...
evet canım geldi benim oğlumun kirpikleri çok uzun tanımayanlar fıstık diye seviyor erkek diyorum kız gibi güzel diyorlar ebemiz alışamadı hala kız zannediyor![]()
Avatarını yerim senin lovelyangel.Allahım çok tatlı bişey bu
Senin normal düzenin öyle olduğu için zorlanmayacaksın, sevindim adına canım.Ama ben sürekli bişeyler yerim içerim ağzım hiç boş durmazcanım bana çok zor olmaz gibi geliyor ,ben çok su içmem kötü bi alışkanlık ama gün içinde hiç su içmediğimde olur ,açlıkta pek aramam zaten mehmet alp de emmeye çok meraklı değil sabahtan akşama kadar en fazla iki defa emiyor daha çok gece emer sorun olmaz inşallah
Çok haklısın tatlım sıcaktandır.Bende yer yatağı yaptım balkon kapısı hep açık, buna rağmen yatağın heryerini geziyor gece boyuncahavalarda çok sıcak çocuklar ondanda pek uyuyamıyor mehmet alp kendi yatağında hiç yatmıyor sıcaktan kendini ordan oraya atıyor yavrum,bende artık yer yatağı yapıyorum ama her uyanmamda başka bir yerde buluyorum çocuğu birde çok sık uyanıyor sıcaktan diye düşünüyorum