- Emoji Skoru
- 406
- Puanlar
- 173
Herkese meraba güzel anneler..nasilsiniz ozlemisimm buralarda olmayı sizleri gerçi hep takipdeydim ama bı süredir yazamiyorum tatlı danalar nasıl daha bı tatlı olmuşlardır eminim facedeki bebisleri görüyorum maşallah Cook tatlılar :) büyüdülerde sıpalar 1 yaslarına girdiler Allah hayırlı sağlıklı mutlu nice yaslar göstersin inşallah beni sormayın bütün bı yaz neler yasadım anlatıp sıkmayın sizikızım 10 gündür ishal ateşi velan yok ama diktada gittik ilaç felan vermedi gecer bı süre sonra dedi napcam bilmiyorum. Kızımda yürümüyor deli gibi emekliyor ve keyfi gayet yerinde çekmece dolap karıştırıyor bebeklerine mama yediriyor anne dede mama meme attı diyor memeyi bırakmadı ama hiçsutum yok devam şutu iciyor inek sütüne ne zamn gecicem bilmiyorum kahvaltı vermeyi düşünüyorum yemesi fena değil yaptıgım yemeklerden veriyorum kahvaltı omlet Menemen zeytin seviyo meyve suyu iciremiyorum üzüm suyu portakal elma hiç birini kabul etmiyo günde iki kere uyuyo genelde hala dışardan çok huysuz evinden başka bı yerde uyumuyor genelde evdeyiz bEni kendine arkadas etti durmadan Evcil'in oynuyoruz bı de bu aralar kendi yemek istiyo siz musade ediyomusunuz ben istemiyorum ama bı sekilde öğrenmesi lazım kendi yemeği alıştırma bardağı almak istiyorum önerileriniz var mı ? Çok yazdım ya baya birikmiş sizinle bişeyler paylaşmak çok güzel :)) iste boyleyiz şimdilik sırada 1 yas aşısı var tirsiyorum çok
Tatlım merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun,
Kahvaltı vermeyi düşünüyorum demişsin, tam olarak ne demek istedin anlayamadım ama ben kahvaltı çoktandır veriyorum. Minicik tereyağ , minicik bal, peynir, yumurta bebe ekmeği, birkaç bisküvi... zeytin, hepsini bir arada değil tabi, değişik günlerde değişik kombinasyonları veriyorum.
Aşı için endişelenme, iki yane yapıyorlar . ama hastayken kesinlikle yaptırma.