canlarım yaa sizi ne kadar özledim bilemezsiniz :) sizi burada görmek çok güzel :) biz en sonunda istanbula döndük.. geçe 2-3 gün çok yorucuydu ama zorunu atlattık. ilk iş olarak oğluma oyun grubu aramaya başladık.. hemen yakınımızda bir oyun evi var, oraya gittim bugün konuşmak için.. anne bebek aktiviteleri yokmuş, kreş gibi yani pedagokları felan var ama ne yalan söyliyim hiç içime sinmedi.. zaten kadın diyor ki 3 bakıcımız var 3üde çok ilgili; nasıl ilgiyse ben orada olduğum süre boyunca aynı çocuk hiç durmadan ağladı işkence odası gibi kapı da kapalı ne olduğunu göremiyorsun içerde.. şimdi aklıma geldi keşke izin alıp içeri bir girseydim.. kızlar nasıl ayrıldınız yaaa

valla kadın anneyi almıyoruz diyince oğlumu kapıp kaçasım geldi.
tuvalet eğitimine gelice biz 2 yalındayken bir deneme yaptık buraya yazmışmıydım hatırlamıyorum ama malesef başarısız olduk.. doktor da 2.5a kadar bekleyin demişti.. şimdi döndük bi gidip görünsek mi diyoruz zaten balgamı felan de var hem bi kontrol olur..
tuvalet eğitimi veren arkadaşlar bana detaylı anlatabilir mi nasıl yaptınız?
canım ne durumda WC eğitimi? merak ettim.. ayrıca istanbuldaki arkadaşlarla ilk fırsatta bi görüşme ayarlayalım
allah sağlıklı sihatli kucağina almayı nasib etsin canım.. çok sevindim adına.. maşallah büyüdüler yaa artık akılları kesiyor sen ona neden kucağına alamayacağını anlatırsan anlayacaktır. benimki de biraz kucakçı ama çok yoruldum anneciğim dersem ısrar etmiyor. mesela sen de sırtım ağrıyor diyebilirsin bebeği bahane etmek ters tepebilir :18: benim de bi bebiş canım istemeye başladı ama nasıl yaparım bilmiyorum, bir de minnik kızım olsa fena mı olur