- Emoji Skoru
- 13.305
- Puanlar
- 448
güzel bi başlık olur.
ya aslında aynı şeyleri belki annelerimizde söylüyordur ama işte kayınvalide olunca batıyor demekki insana ,mesela annemde sürekli ek gıda biraz biraz ver alışsın diyor neden o hiç rahatsız etmiyorbiz gelinlerde biraz huysuz olabiliriz ya
![]()
ya benim sorunum öncelikle saçma şeyler sorması. 3. ayından beriemekliyor mu diyor, 6. ayında başını tutuyormu diye soruyor..
kendi annemizle de farkı şu: benim annem emekliyormu diye sorsa ben direk daha neler 3 aylık bebek emekler mi senin o akarabanın oğlunda bi sorun var benim oğlumun gelişimi gayet normal derim.. belki daha bile sert konuşurum annem hiç bişi demez. ama kvye bunları söyleye miyorsun zaten buluttan nem kapan bir kadın.. allah korusun ters bişi söylerim ağlar mağlar susturamayız aile faciyası çıkar walla..
laf sokmaya da bayılır aklınca.. ben lohusayken bizde kaldı 3 hafta; temizlikçi geldi boş boğaz kadın "amma kirlenmiş mutfak" demiş.. ona da neyse işini yap işte.. kvde ben "yemek yapıyorum ondan kirleniyor" demiş. bunu10 kere söyledi her gelene, bana ayrı eşime ayrı, utanmasa mustafaya bile anlatacak.. en sonunda dayanamadım.. "ben temiz kullanıyorum ondan şaşırmıştır kadın" dedim.. karnım burnumda hergün 1 çorba 2çeşit yemek yaptım hem de riskli gebelikti benimki.. ilaç kullanıyordum.. ramazanda 1gün yemeksiz bırakmadım eşimi.. çok şükür 1 gün de kahvaltıyla geçiştirelim demedim. bana günlerce laf soktu kadın yaa :95: sinirlendim bak şimdi... bunun gibi o kadar çokşey varki saçma sapan.. annem benim yemek yapmadığımı düşünse direk sorar ben de yapıyorum derim konu kapanır.. laf sokmak çok ayıp bişi hiç sevmem yapmam da...