- Emoji Skoru
- 95
- Puanlar
- 163
evet kızlar soran tüm arkadaşlar için yazıyorummmmmmmmmmmmm:) parti malzemelerini partidunyası. com adresinden ve partipaketi.com adresinden aldım. kıyafetini ilkhediyem.com'dan sipariş verdim. ayakkabısını bebeshop.com'dan chicco markasından aldım.
erkek bebek anneleri ben oğluşuma beyaz denizci armalı keten ceket, yine onun takımı gibi beyaz ama siyah şeritleri olan yine denizci armalı gömlek, siyah keten pantolon siyah papyon, beyaz ayakkabı aldım. giydirdim çok tatlı oldu. yiyecektim az daha benim danayı.:) doğumğünü hediyelerine gelince badem şekerimiz var tüllere sarılı, büyük lolipop şekerimiz var üzerinde resmi baskılı, birde küçük minik mavi kovanın içinde badem şekerimiz var oda tüle sarılı. yalnız kovanın üzerindede oğluşumun resmi var. bunu partidünyası.com sitesindeki kişiye özel bölümünden çocuğunuzun resmini gönderip ona özel tabaklar ve süsler ayrıca hediyelikler yaptırabiliyosunuz. ben tabakları ve bardaklarınaada oğluşumun resmini bastırdım.böyle işte hazırlıklarımız.
canım çok sağol çok güzel hazırlıklar yapmışsın:81::81: bende gelmek istiyorum partinize