- Emoji Skoru
- 13.305
- Puanlar
- 448
iyiymiş, bunları bulabilirim. Peki çorba nasıl yapılıyor?
yaa ben klas,k sebze çorbasına katıyorum. özel bişi yapmıyorum balık için bazen yiyor bazen yemiyor belli olmuyor sağı solu.
bende mi çalışmaya başlasam dinlenmek için
![]()
aynı şeyi ben de düşünüyorum bazen ciddi ciddi.
kızlar bu arada utkunun perşembe günü 1 yaş aşısını da yaptırdık,sabahleyin sağlık ocağından aradı hemşiremiz.gecesine burun tıkanıklığı öksürük ateş vardı,doktora götürdük cuma günü sabahleyin.bağırsak sistemini de etkileyen bi nezle çeşitine yakalanmış salgın varmış,aman dikkat edin bebişlere.çok şükür şimdi iyi,haftasonu doktorumuza ulaşamayız diye hemen götürelim dedik zaten 1 yaşına girince doktor getirin demişti.dişinin çııkmadığını söyledim,haftaya bi gün getirin kan tahlili yapalım değerlerine bi bakalım dedi,şimdi hasta fazla yıpranmasın dedi,arkadaştan duyduğum kadarıyla 3 tüp kan alınıyormuş.neler yedirebilirim dedim,ambalajlı hiçbir gıdayı verme,uzun süre bekleyebilen salam sosis,dondurulmuş gıdaları verme dedi,artık çok az şeker tuz kullanmaya başlayabilirsin yemeklerinde dedi.kahvaltıda bal vermeye başlayabilirsin dedi.haftaya kan tahlili sonucuna göre daha ayrıntılı görüşrüüz,liste veririm dedi.bende dişinin çıkmamasını taktım kafaya,galiba dişi çıkmayan sadece utku kaldı bebişlerin içinde.doktor da bi kan değerlerine bakalım deyince içime bi kurt düştü,inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmayız
öncelikle geçmiş olsun canım b,z de 2. doğumgünümüzü kutladık yarın 3.sünü kutlicaz. biz de pasta ve börek siparişi verdik, yarın kurabiye yapcam bi arkadaşımda salata yapıp getirecek. bu arada dişimiz de yeni çıktığı için diş buğdayı da pişirmeyi düşünüyorum eğer yetiştirebilirsem çünkü oğlan müthiş huysuz.. diş için de endişe etme 14-15 aya kadar normalmiş. biz de bugün doktora gittik bizimki de tahlil istedi ama aşılarını olduğu için önümüzdeki ay yapalım dedi ve solgun göründüğünü kansız olabileceğini söyledi :18: inşallah bişey çıkmaz.
bu arada bizim doktor herşeyi verebilirsiniz artık ev yemeklerine başlayın dedi. sadece cips kola çay kahve gibi şeyleri vermeyin dedi.. bizim yeyip içtiğimiz herşeye deli gibi musallat olduğunu düşünürsek biz yersek kesin isticek ondan eve sokmamaya karar verdim o tarz şeyleri.