merhaba kızlar :) nasılsınız? bizim maşallahımız var. milupanın kahvaltısını bıraktık yerine bebek ekmekli bi kahvaltı yediriyorum. çok şükür iştahı düzene girdi. yine sevmediği şeyleri yedirmek pek mümkün olmuyor ama en azından midesine bişeyler gidiyor. ağız kokusu da geçti.
vitamin şurubu değil mi canım? biz de minadex kullanıyoruz ama biraz aksatıyorum son günlerde. balık yağını ben de soracağım aralık başı gittiğimizde.
canım üzülme eninde sonunda alışacaklar.. karıştırıp versen de aynı şeyi yiyor sonuçta.. sen arada denemeler yap mutlaka birgün alışır..
canım bağırsak hareketleri biraz genetik oluyor. mesela ben de haftada bir çıkarım. eşim hergün çıkar, oğlumda çok şükür ondan almış hergün yapıyor hatta saati bile var. 10 gibi yapıyor kakasını :) sence çok müdehale etme rahatsız olmuyorsa. sebzesini meyvesini eksik etme, lifli meyvelerden yedirmeye çalış. bunu muhtemelen hayatının sonuna kadar yaşicak.
canım vitamin şurubu değil sanırım,mehmet alp sık sık hasta olduğu için doktora nasıl daha dinrençli olur diye sordum bu şurubu önerdi iştahta açıyor gibi geldi bana ,öncesinde kullanıp kullanmamakta kararsızdım ama bugün başka bi doktora daha sordum o da bitkisel şurupları önerdi şimdi içim rahat ,balık yağını doktorumuz önermedi ama ben yinede ilerleyen zamanlarda kullanmayı düşünüyorum...
şekerdelisi canım senin bana konyada önerebileceğin bi doktor var mı acaba ,bugün başkente gittik ama pek beğenmedim...