- Emoji Skoru
- 406
- Puanlar
- 173
Sünnet düğünü yapacak mısınız peki?1.Canım ben yaşına girer girmez süt vermeye başladım.Açık süt ama çok güvendiğimiz birinden
2.Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasının 8 katı demir içeriyor süper yani.Ama fazlası böbrekleri yorarmış.Özellikle bebeklere verirken dikkat etmek lazımmış.Hergün fazla gelirmiş.Haftada 2 3 olabilirmiş.Ben bulsam başlıycam haftada 2 defa verecem şimdilik
3.Emzirmeye 2 yaşına kadar devam inşallah
4.Evet 1 yaşına kadar gece hiç uyanmayan oğlum bir yaşına girdi gireli gece 4 defa falan uyanıyo, emip tekrar uyuyo
5.8 dişimiz var
6. sadece d3 oda dışarı çıkmadığı günlerde
7.Biz 5 aylıkken yaptırmıştık.Çooook rahat ettik.Oda bizde.Herkesede tavsiyem 6 aylık olmadan yaptırmaları
Yanımıza gelme olayı bizde de var.ÖZellikle sabaha karşı, sallayıp beşiğine koydum bş kaç kez ama 10 dk uyuyup tekrar yanımıza gelmek istedi hep, ben de mecburen alıyorum. Yanımıza yatınca da ne sallama istiyor ne bişey, uyuyor hemen... Ama sabah uyanıp da onu yanımızda görmek de ayrı bir keyif...bEN DE TEK TEK VERİYORUM. AMA bu aralar ne peynir ne zeytin yiyo ne yapacağımı şaşırdım. Tatlı sevmiyo. Bal-reçel de yok. Tek yumurta menemen patares kızartmasına kaldık.
Yaaaa bizde de aynı sorun sürekli üzerindeki yorganı tepikliyor bende artık yelekle falan yatırıyorum sürekli üstü açık. Bende bakıyorum ama hala içime sinen bişey bulAMADIM.
Emizrmeye devam.
Bizim doktor hiç farketmez ister devam ister normal süt verebilirsin dedi. Ama emdiği için ben gerek görmüyorum.
balık yağını bizim doktorda tavsiye etmedi.
Geceleri artık dayanma gücüm bitti. Yanıma alıyorum. Bizle yatarsa pışpışlayınca uyuyo. Ama yatağındayken kıyametleri koparıyo saat başı uyanıyo. Bende artık pes ettim ve yanıma alıyorum.
Öğlen 1 bazen 2 kere uyuyor. Ama hala düzenimiz yok. Akşam uykusu 10-12 arası ne zaman keyfi gelirse. Bende saati gelince uyusun istiyorum ama bazen çok inat ediyo biz yatana kadar yatmıyo.
Doktor hayır demeyin onla başedemezsiniz demişti bende sadece gezmede isek hayır diyorum. İnsanlar laf etmesin die. Çünkü ilgisiz anne oluyosun hiçbişeye hayır demeyince. ama evde herşeyi döküp saçıyo.
Birsürü oyuncak var ama hala en favori oyuncağımız çaydanlık :))))
Bebek arabasına hiç oturmadı hiç uyumadı. KEşke almasaydım.
Tuvalet eğitimine başlayanlara şaşırdım. Bu kadar erken mi?Ama ısrarcı olunursa cimri olduklarını okumuştum. Ben acele etmiycem yaza kadar. Yazın Öğrenir inşallah.
Konuşan bebek var mı? Bizimki herşeyi anlıyo. Dediğimizi yapıyo. Hatta ayak işlerini bile. GEtir götür? :))) Ama anne baba meme dede al gibi basit kelimelerden başka bişiy sölemiyo. Erkek geç konuşur diyolar. Kızı olanlar neler sölüyo kızlarınız :)))))
Söylediği bir kaç kelime var , dede, mama, meme, giy, yattı, düştü gibi, söyleyemediği şeyleri de hep "de" hecesini kullanarak söylemeye çalışıyor . Ama söylenenlerin çoğunuanlıyor gibime geliyor.