canım diş çıkarıyor zaten ama yazdan bu yana diş çıkarıyor sürekli, zorda olsa yiyordu şimdi hiç yemiyormrb benim kız 8400 dü çorbayı güzel yiyor başka şeyleri pek severek yemiyo yese bile bikaç kaşık falan ama diş çıkardıgı zaman oda agzına bişey sürmüyo hep beni emmek istiyo belki seninkide diş falan çıkarıyodur Allah yardımcın olsun
Merhaba canım,
Bizim iştah problemimiz yok şimdilik. Bazen yemek istemediğinde reklam açıyorum yiyor. Her çeşit çorbadan veriyorum artık. Geçen gün balık çorbası yaptım, sevdi. Hatta eve yaptım çok da güzel oldu , merak edenlere tarif verebilirim.
Ben 3-4 aydır sabah kahvaltıdan önce bir tatlı kaşıpı keçiboynuzu pekmezi veriyorum. Demir açısından zengin olduğunu duymuştum. Ve de iştah açıyormuş. Bir de kullandığımız ACD3 diye bir vitamin var belki o da iştah açıyordur. Doktoruna bir sor bakalım.
Uykularınız ne alemde peki kızlar. Kaç kere gündüz uykusuna yatıyorlar?
Bu arada sekercim, ingilizce çalışmaya başlıyorum. ÜDS ve KPSS için. Aslında lisedeyken ingilizcem çok iyiydi. Kullanmaya kullanmaya unuttum. Hatırlamak için Oxford Grammer in Use diye bir kitabım var yine liseden kalma, ona çalışıyorum. İyidir değil mi? Düşük seviyeli kitaplardan alıp okumaya da başlayacağım, Bir de karşılaştığım kelimeler için kelime kartı oluşturup yanımda gezdireceğim. İngilizce -ingilizce sözlük dışında sözlük kullanmak da yok.Senin varmı tavsiyen?
mrb canım maşallah diyelim size yemeyen çocuk çok zor. uykuya gelince gündüz bir kere uykuya yatıyor canım akşam da istiyor ama uyutmuyorum yoksa geceleri hiç uyumuyor.
İngilizce konusunda kolay gelsin tatlım Oxford Grammer in Use başlangıç için iyi bir kitap. Ama biraz daha ilerleyince Cesur Öztürk'ün "A Systematic Approach to KPDS ÜDS" adında bir kitabı var ben özel öğrencilerimi bu kitapla çalıştırıyordum sonuç gayet iyiydi. Özet olarak akılda kalacak şekilde konu hatırlatmaları da var. Bir şeye takılınca başka kitapları karıştırmana gerek kalmıyor pek. ama zor bulunan bir kitap ben urfada hep netten sipariş veriyordum. Kelime öğrenmek için de bol bol hikaye oku canım. Sözlük tarzında kelime öğrenme tekniği kolay unutulan bir tekniktir ama bir metnin içinde öğrenirsen kelimeleri çok daha kalıcı olacağını garanti edebilirim. Umarım tavsiyelerimin faydası olur :)