Ne güzel böyle imkanlarınızın olması, buralrda yok öyle şeyler, sen hangi şehirdeydin dorukan?
Biz de yakında buradan göçeceğiz, bu yaza...
Oyun gurubundan biraz bahseder misin bize? Ortam nasıl anne/babalasr çocukların yanında mı neler yapılıyor, merak ettim doğrusu, benim de imkanım olsa ben de katılırdım sanırım...
canım biz bodrumdayız..bizde bulmak için baya yer araştırdık temiz kaliteli bir yer olması benim çok önemliydi 2 ay araştırmam sonunda buldum ve çok memnun kaldım. Katılmak istememdeki sebep ben oğlumu tek başıma büyütüyorum ve çevremizde çocuk veya bebekli aile yok. oğlum evde çok bunalıyordu büyükannelere gidilse bile ne kadar kalabiliriz ki..Sende bir araştır bakalım mutlaka bulursun yoksa anaokulların kreşlerin öğretmenleriyle konuş haftada 1-2 kere onların oyun saatlerinde eşlik etmek iste .Mutlaka bi kapı açılır.
oyun grubunda ilk yarım saat hava güzelse dışarda değilse içerde oyun oynuyoruz annelerle birlikte. Sonra meyve saati başlıyor. Çocuklar aynı masaya oturup bizlerdende yardım alarak meyve yiyorlar. daha sonra etkinlik saati oluyor. Bugün mesela kartondan uğur böceği yaptık. Tabi çocukların hepsi oturup uslu uslu etkinliği yapmıyorlar dikkatlerini çeken bir sürü şey oluyor. uğur böceğini ben yaptım :) ama mesela beni izledi ve herkesin boya kalemlerini kullandığını görünce ilk defa "boya" kelimesini söyledi. Daha sonra serbest oyun zamanıydı en son olarakta şarkı zamnı vardı.bunları evde beraberde yapabiliriz muhakkak ama benimde deşarj olmaya ihtiyacım var sanırım. Orda benim gibi anneleri görünce onlarla sohbet etme şansımda oluyor bende rahatlıyorum.