- Emoji Skoru
- 1.545
- Puanlar
- 333
canım 18.hafta bitecek inşaallah.Canım özledik seni. facede de görünmüyorsun. kaç haftlık oldu canım hamilelik? eminim zor oluyordur utkuyla hamilelik. uyku bizde de sorun biz mi hata yaptık acaba uyuturken diyorum bazen, bi yerde sorun var ama bulamadım
çok saol canım,utku zaten günde 2 kereden fazla uyumuyor,ben de akşam üzeri uyutmuyorum,bi sabah uyuyor bazen de öğleden sonra.merhaba kızlar. nasılsınız biz yorgunuz biraz kv ve kp bizde bu kadına yetişiyim diye perişan oluyorum kahvaltıdan kalkarken öğlen yemeğini yapmaya başlıyoruz bi de oğlumun peşinde koşturmaktan kemiklerim sızlıyor artık.. onu yapalım bunu yapalım devamlı direktif veriyor.. k.çım koltuk yüzü görmez oldu.. allah kvsiyle aynı evde yaşayanlara kolaylık versin...
utkumuz canım 2. oğlun şimdiden hayırlı olsun :) çok sevindim senin adına allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin. uyku konuşunda öğlen uykularını azaltmayı deneyebilirsin. benim oğlum biraz uykucu olmasına ramen eğer akşam üstü 5-6 gibi uyursa akşam uyumak istemiyor.. benim verebileceğim tek tavsiye bu inşallah 2. oğlun doğana kadar utkunun uykuları düzene girer..
bardaktan içme konusunda henüz eline hiç vermedim ama ben içirirken içebiliyor. 1 kere mama sandalyesinde unutmuşum ayran bardağını (Ayrana bayılıyor bu arada) hemen kapıp ağzına götürmüş ve ağzını alt değil üst kenarına dayamış bardağın.. çok komikti direk banyoya gittik o kadar battı üzeri![]()
merhaba.sizle tanismak pek nasip olmadi.buraya cok az az giriyosunuz galiba.ikinci hamileliginize cok sevindim.ama ben bunu simdilik goze alamamhepinizin bebegi gibi bizimki de cooooooooooook yaramaz.ve uyku problemi bizde de var maalesef
merhaba.masallah siz dis konusunda ondesiniz bizimkinin 10 tane disi var 2si de cikiyo gibi.yurume konusunda da biz ondeyiz bizimki 4 ay once basladi yurumeye![]()
teşekkürler canım,inşallash en kısa süürede düzene girer uykuları bebişlerin