Annem ben sana 16-17 aylıkken öğrettim diyor eskiden hep öyle erken öğretilirmiş. Anneler bez yıkamamak için galiba. Bende denedim ama olmadı. zaten bakıyorumda 2.5 yaşından önce öğrenende yok galiba.
Kızlar bu arada biz bi kaza atlattık oğlumun ayağı yandı. Ramazanda... termostan su döküldü. Çok sıkıntılıydı ama çok şükür iyileşti.
Aklınızda bulunsun eğer yanık olursa hemen hiç vakit kaybetmeden DURGUN soğuk suya tutun. Ama durgun olsun yani akan suyun altına tutmayın. Ve Ankarada olanlar için Başkentin yanık bölümü çok iyi tavsiye ederim.
Kreşçi arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Umarım iyi olur. Okulönceciler erken diyolar ama şartlar onu gerektiriyorsa napalım. Benim çalışmadığı halde 1 yaşından beri kreşe gönderen arkadaşlarım var. Yemesi arttı sosyalleşti diyolar.
Doğum günleri yaklaşıyor farklı birşeyler yapacak olan var mı? Ben geçen sene gibi abartmıycam aile arası sade bi pasta yeme töreni belki.
Eskiden çok takılırdım şimdi aylarca girmez olduk :SSS
Bu arada oğlum 12.5 kilo ama bana çok zayıf geliyo. boyu 86cm çok minyon geliyo.
TÜİK Çocuk
burdaki uygulamaya göre Türkiye ortalamasının üstündeymiş çok şaşırdım. Sizde deneyin :) ??
asualp canım çok geçmiş olsun normalde baş edemiyoruz yanık bir hayli zor olmuştur.
naksis hayırlı olsun tayininiz, çalışmaya başladın mı canım?
kızlar biz kreşe başladık 2 gündür pek sorun yoktu ama bugün ağladı baya ben de çok üzüldüm seviyor aslında ama benden ve babasından ayrılmak çok zor geliyor bir daha gelmeyecegiz korkusuna kapılıyor büyük ihtimal. 1 aya düzelir dedi öğretmenimiz ama hayırlısı bakalım. ayeser siz ne yaptınız bulabildin mi kreş?