2010 eylül anneleri içeri !!!

erenzeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.317
3
0
Eskişehir
slm anneler eger sızde benım gıbı 2010 eylulunde dogum yapacaksanız buyrun heycanımızı bırlıkte paylasalım bırbırımıze sorular sorarak yardımcı olalım.zemuszemus

kızlar bende geldim.bende ALLAH kısmet ederse eylülde anne olacam inş.bende 5h 4 günlüğüm.yarın keseyi görmeye gidecem.bu topikin takipçisi olalım.bebişlerimizi,heyecanlarımızı hep burdan paylaşalım.odalarımızı,pijamalarımızı paylaşalım.aynı ayda doğum yaptığımız için herşeyimiz aynı zamanlara denk gelecek.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bu uzun yolculuğumuzda.

Merhaba,
Benim son adetim 13 Aralık'tı. 15 Ocak'ta test yaptım, pozitif çıktı ama şuan kaç haftalık olduğumu bilemiyorum. çünkü henüz doktora gitmedim ve 2 hafta kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Ama yüksek ihtimalle ben de Eylül 'de anne oluyorum :)

5h 1günlük hamilesin canım.evet seninde doğumun eylüle geliyor.inş.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.

kızlar ıns hepımız eylul ayında bebeklerımızı kucagımıza alırız bende subat 1 de hem bebegımı gorcem hemde kalp seslerını duycam 8 haftalık olcas oz aman :) cok guzel ya anne olmak

:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.benim sat ım 6 aralıktı ancak dr geç yumurtlama olmuş olabilir dedi.8 ocakta ilk bhcg mi yaptırdım.140.7 11 ocak ta 554 18 ocak ta 5586 çıktı.ultrasonda bakıldı o gün minicik bir kese gördüm.4 hafta 4 günlükken.deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.sevgilerimle...

slm arkadaşlar bende eylülde doğum yapıcam Rabbim izin veririse.eylül 15 gibi görnüyo şimdilik bi aksilik olmazsa.doktora gttiğimzde istenilen testleri ve durumlarımızı paylaşalımmı burdan.önce ben başlıyım benden detaylı kan idrar testi istedi herşey normal çıktı ama guatr değerimi biraz yüksek buldu ve tekrar test yaptık 2.3 çok fazla endişelenicek bişey yok ama doktor biz sağlıklı gebelikte 1.5 olmasını istiyoruz dedi ve bana bi laç verdi 1 ay sonra tekrar test yaptracm inş. düzelir.bende ayın 20 sinde gittim kese görüldü 10 gün sonra tekrar çağırdı gelişime bakalım diye bakalım cumartesi gidcem çok heycanlıyım şimdide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…