• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz geldik 1300 35 cm olmuşuz
akıntı için fitil verdi herşey çok güzel dedi

Merhaba canım, hoşgeldin. Maaşallah bebişine. Ben fitilden sonra enfeksiyonu atlattım gibi. Hiç akıntım olmuyor değil ama iyice azaldı. Sana da çok geçmiş olsun. Kuzuya da koca bi maaşallaaaaaah:emir_bebek:

bende kapadokya Hatice hanıma gıdıyorum...simdilik iyi gidiyor bakalım..daha buraların yenısıyım ben..

hımmmmmm anladım cnm

bende 11 temmuzda tatıle cıkcam artık eylulde memlekette olcam orda mı dogum yaparım yok buraya geldgmde mı bebegım gelır bılmıyrm hayrlısı artık

Melek canım hoşgeldin umarım iyisindri şişliklerin nasıl oldu.

Hoşbulduk canım benim. Şişliklerim eskisi gibi değil canım, okulda fazla ayakta olmadığım için sanırım. Oturup oturup geliyoruz işte. Çarşambadan sonra uzuuuuuuuuun tatilimiz başlıyor.

Canım senin adına sevindim,inşallah tatilde bol bol dinlenirsin.

canım kilo almamaış olmak sağlıksız olduğun anlamına gelmiyor
bend ebu ay almadım 7. aydayız ben 6 kilo aldım daha ve doktorum çok güzel giitğimi söyledi çok kilo almakta iyi değil aynı zamnda ben diyetisyene gidiyorum günde 7 öğün yiyorum düşünebiliyormusn bebeğim son doktora giitğimde 550 gr birden almıştı ve ben gr almamıştım kafana takma

Bebişinede sanada maşallah diyorum.İlk aylarda çok bulantım oldu baya bi kilo verdim geride alamadım bebeğimi besleyemiyorum diye canım sıkılıyor işte.

cnm neden üzülüyorsunki, bebeğin kilo alıyorsa sağlığı yerindeyse ve sen kilo almıyorsan bence keyfin yerinde olmalı :teytey:

Canım 79 la başladım şu an 72 kg yim dr hiç bir şey demiyor her gittiğimde bebeğimin kilo almış olduğunu öğreniyorum ama ne biliyim içim rahat değil işte bebeğimi besleyemiyorum gibi geliyor.

kızılcıgım ben uzulmuyrm

zaten dıkkatlı dogru seyler yemek ıcın ugrasıyrm ve saatı saatıne yazıyrm

4lıtre su ıcıyrm

ve gunde toplam ıkı saat yuruyrm

asansor kullanmıyrm

bu ay hamur ıslerını azalttım gezmelerım ve mısafırım olmayınca

kg almadım 48.800 basladım bugun 55.300 kg cıktım

Canım ne güzel dikkat ediyorsun işte o kadar yürmene gerek yok bence

melekcm nasılsn ya bayadr goremedm senı

Evet canım yaaa, bilgisayarım bozulmuştu. Ben de buradaki muhabbetleri nasıl özledim anlatamam; eşime bile dedim. Bian evvel yaptır şimdi ne biçim kaynatıyolardır:hulya:
Doktordan randevu almayı unutmuşum, cumartesiye kaldı kontrolümüz. Ama ben fazla oturduğum zaman kaburgalarım ağrıyor. Onun dışında iyiyiz. Şişlerim çok azaldı. Sen nasılsın, umarım herşey yolundadır....

amın cnm sagol

hatıce hanım da ıyıdr herald 5 cocuklu tecrubelıdr

ama cem beyı baya tavsıye eden oldu o yuzden bende basından berı ona gdyrm

yazın tabı dr degısıklıgı yapcam bakalım memlekette kardesmn dr na gıtcem

senınkının cınsıyetı ne

benım erkek

hımmmmmm anladım cnm

bende 11 temmuzda tatıle cıkcam artık eylulde memlekette olcam orda mı dogum yaparım yok buraya geldgmde mı bebegım gelır bılmıyrm hayrlısı artık

ya oylemı bende simdilik evdeyım ama eylulde bende memlekette olcam bakalım ... bende korkuyorum orda dogum yapmaktan.. benn evımde olmak istıyorum..İNŞ benımkı orda acelecı davranmaz...

kızılcgm zaten 11 temmuzda memlekete gıtcem bı taraftan annnem

bır taraftan kayın valıdem yeeeee dıyecek

davetler gezmeler derken sınır asılır bılıyrm

en azından 11 temmuza kadar dıkkatlı gıdersem yazın ıstesem de dıkkat edemıycem

bu kadar duzenlı olmayacak

amın cnm sagol

hatıce hanım da ıyıdr herald 5 cocuklu tecrubelıdr

ama cem beyı baya tavsıye eden oldu o yuzden bende basından berı ona gdyrm

yazın tabı dr degısıklıgı yapcam bakalım memlekette kardesmn dr na gıtcem

senınkının cınsıyetı ne

benım erkek

ben de tecrubesıne guvendımde gıttım ona bakalım... senın ora hakkında hıcbı bılgım yok ama..benımkıde erkek canım..

melekcım hamd olsn ıyıyz bu ay kılo almadm dıye ben sevınıyrdum

saglık ocagndakı hemsıre ıstersen yurumelerını azalt dedı

amannnn ne guzel ıste öfffff her soylenenenı takmıycam ya

bak ebru sallıya 1 kg almıs ben bu ay almamısım cok mu

selam kızlar nasılsınız...
hafta sonu izmire gittik geldik 2. düğünümüzüde atlattık ohhh dünya varmışş artık rahatım:)

kızlar bebişim baya büyüdü herhalde yolda sallanıp dönüp durdu ..zaten yollarda malum tangır tungur ....son aylar herşeyi fazlasıyla hissettiriyor bebişler..daha önce antalyaya gittim geldim ki dahada uzun biryol hiç biş hissetmemiştim birtek ayaklar balon olmuştu..ama bu yolculuğumda hep karnımı tuttum nasıl baskı yapıyor bide dönüyor durmadan yavrum..gerçi yine sorun yaşamadımda bebişim rahatsız oldu galiba....
ama düğün gayet güzeldi...
siz neler yaptınız kızlar havadis neyim varmı görüşmeyeli??

Canım sağsalim gidip gelmişsiniz ne güzel.
O sarsıntılardan dolayı rahatsız olmuştur bebiş bi sorun yaşamadığınıza sevindim.

sagol melegım bakalım hayrlısı

en azından bebgım anne karnında bılgılendı ıste:) yok egıtım yok ölçme:)

hayrlısı ya nasıpse olur

6 yıldır bıktım ama

Back
X