para için doğuyor o kadar çocuk, birde evlenmeden yazık günah
canim bunalr cidden cok ilginc ama devletleri cidden cok destek ozellikle kadina bazen sasiriyorum simdi bizim devletimizde sagolsun ama cidden arada 50 yillik fark var desem az cocugun var sadece cocuk parasi ile kalmiyor gittin devlete kocam veya erkek arkadasim bana destek olmuyor dedigin anda cocuk parasi iki katina cikioyr ayrica devlet sana esyali ev tutup tum masrafalri 16 yasina kadar oduyor sadece basvuru yapiyorsun birde burdaki adamlarda farkli bakislari turkiyede kaidn ayrilsa eisnden cocukla kalsa aaa cocuklu kaidn derler bunalr boyle degil adamalr hic karsisindaki kadinin cocugunu dert etmiyo benim esimin ablasinin 3 cocugu var bosanmis simdi 5 senedir bir adamla yasiyo ben evli cocukalrdan onun zannediyordum 1 yil esim soyledi sorna evlid egiller adam cocukalrla naisl ilgileniyor oynuyor ablasi diyorki kendi babalarindan daha ilgili hepsi boyle ama cocuk anneye yuk olmuyo devlet arkasinda olunca adamalrda aaa kadinin cocugu var diyemiyo demekki turkiyede cocuklu kalsan adam evlenirken on kere dusunuyo cocuk sorun oluyo burda 5 cocugu olsun kadinin bekar adamla evleniyo kimsede bir sey demiyo tabi devlette kadinin arkasinda adam sozle satassa ceza evine gidiyo turkiyede kocan severde doverde mantigi var bunalrda yok ..