Hoşbulduk kısmetcim umarım Sen ve deniz iyisinizdir.
canim bende cok iyim tsklr
özur gec cvp verdim cunki simdik gordum sanirsma sayfa takiliyor yada fark etmedim,
hoşbulduk kısmetcim ilk doğumun epuduralmiydi yoksa normal mi doğurdun canım
canim simdik gordum:=)
canim ben normal dogum yaptim:=) hemde sisko bir bebek dogurdum:=))
bu bebekte ahim var kucuk dogsun ama saglikli olsun,yau kilolu olunca kucaklayamiyorumm zor oluyor,,ilgi cok cekiyor milet toplaniyor vs,,
günaydın kızlar bugün benimde kontrolüm var birde kontrol öncesi havuzlu hana gidicem gerçi bu sucaklarda nasıl dolaşıcam bilmiyorum valla sempatiksalakcinni ya birde sizin kilo alımları nasıl gidiyor kızlar ben enson 9 kilodaydım doktorum çok almamı istemiyor şimdi birde onun telaşı tuttu tartıda kaç çıkıcam bilmiyorum ödüm patlıyo valla eyvahedigeldismile siz kaç kilo aldınız ya ben hersabah kalkıp popolarıma bakıyorum eşimde dalga geçiyo zaten gıcık birde ne görsem yiyesim geliyo çok iştahım açıldı buaralar sizde öylemisiniz cokacimcoook
canim simdik gordum,
guzel insan ben tam5kilo aldim bakalim bugun dr,ne diecek bugun benimde randevum var,
guzelim normali haftada 500grm almaliymiisiz ozellikle ilk anne adaylari icin gecerli bu yaklasik 9ila12arasi kilo alma dogru ve normale giriyormus,misla benim gibi annelr icin en fazla 9kilo,,cunki ikinci dogum,dr,bana anlatigi buydu benimd ebildim bu,
aman gitme su hana sicakta ne isin var allah korusun tansiyon firlar hasta olursun,opuyorumnanaktan