Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın saadet..biraz da eşimde var kabahat..tatlıyı çok severdi ben de kek, pasta, tatlı bol bol yapardım ikimiz yerdik koca tepsileri eşim de ben de kilo aldık o yüzden..bekar olsam annem yapmazdı..:)
saadet sekeri gunaydinnnn bacim sana bravooben geldimm disari ciktik bebege bor seyelr aldik banada bir gecelik italyan rest/gittik yemegimizide yedik karnim patlicak gibi dondurma istiyo canim ama yer yok bosalsin onuda sigdiricam bu kadar yememe ragmen masallah bir aydir ayni kilodayim 65:)
penyy canim gunaydin nasilsin bayadir denk gelemediK:=)umarim iyisndizdir53 le şişmanım mı derdin kendine..ben de evlenmeden önce 53 tüm ne yapsam kilo alamazdım bunun için çok çaba sarfeder çok yerdim ama alamazdım 60 olsam derdim..evlendiğimde 55 tim 3 senede 10 kilo aldım evlilik acayip yaradı niyeyse anlamadım(bu arada eşimde çok memnun bu halimden:))..hamilelikte de 8-9 kilo aldım galiba...