• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar.Bugün tekrar dr a gittim ilaca devam edeceğiz 36. haftayı bitirene kadar.Sancılarım ara ara gelip gidiyor.Şu 15 gün geçsede doğsa ne güzel olacak:CüvCüv:

canım benim çok dikkat et kednine birazcık daha dursunlar sonra hemencecik gelsin kuzucuklarımız..aman yorma kendini çok,geçmiş olsun tekrar..

canım zaten o zamanlar taç değilde kurdele bağlarlarmış ben annemi hatırlıyorum 23 sene önce kardeşimde bile takmıştı bizlerdede takmış..adet o zamanlardan gelme..günümüze kadfar taç olup modernize edilmiş..şimdi geceliklerede aynı renk koyuyorlar mutlaka...

tabikic anim hani adet diyoruz adet oldugundanda degilde goruyosun yapiyosun oyle oyle gunumuze geliyor tabki hos ama ben inanislara karsiyim hani kirmizi hos duruyo yuze renk katiyo dense tamam ama al basvak kara basicak inanislar mantiga ters geliyor tibbi tarafi yok tabi ben onun icin kendimde renge degilde gorunuse uydum annem belki kirmizi takmisti belki takmamisti hic gormedim hatirlamiyorum tabi 47 yaisnda su an telefonda soriyim takmismi merak ettim :)
bu arada benim taci falan bosverdim seker lerim gelsin yetissin yeter valla ..

canım benim çok dikkat et kednine birazcık daha dursunlar sonra hemencecik gelsin kuzucuklarımız..aman yorma kendini çok,geçmiş olsun tekrar..

Tşk ederim canım.Hayırlısı artık bakalım.Hastanede birkaç çocuk gördüm o kadar minikler ki.Hastalarmıydı bilmiyorum ama çok zayıflardı.O yüzden hiç istemiyorum şimdi doğmasını.Biraz daha kilo alıp öyle doğsun bebişim

kızlar slm nasılsınız geçmişi bir okuyayım geleyim fazla değil az okuyacağım bayadır yoktum öndekileri okuyacağım sadece geliyooommmmmmmmmmm

şekerim hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim kaynanaya gelince koyver gitsin valla herkesi ürpertiyo bu kaynana olayı benim sorunlarda doğumdan sonra başlar ben biliyom huyunu herşeye karşacak evde savaş çıkıcak valla gazamız mubarek olsun

bu arada en son ne zamangittin dr seninle günlerimiz aynı ne durumda bebişin ???

valla koyveremiyorum herşeyime karışıyor emir verecek ya herşeyimi karıştırıyor neyapacağım bilmiyorum daha 1 ayım vaer geldi oturdu tatilim iyiyidi dönene kadar
ben temmuzun 4 felendı dr gittiğimde bide bugün gittik kaynanacığımla

bebeğin kilosu 2kg 800 g dedi kendi dr tatildeymiş başka dr baktı
bide ağrım vardı 2 gündür onu söledim kan tahlili idrar tahlili yaptırdı neseteye girdim ilk defa kumdöküyormuşum ilşaç. verdi idrar yollarım enfeksiyon kapmış
öyle
ama ffazla sürmez benim doğumum bu karı yanım dayken

ngiş sende de çıktı demek enfeksiyon geçmiş olsun
stres yapma boşver aman erken felan doğurma dursun daha içerde

hangi doktor o merak ettim. benim arkadaşıma da oldu benzer bir durum rize'de. sen rizede mi yaşıyorsun?
şar hospital'ın eski kadın doğum uzmanı sezeryan günü verdi ve 3 gün sonra bulana aşkolsun. çok zor durumda kalmıştı kızcağız. hiç tanımadığı yeni gelen doktora emanet etmişti kendini.
ben de o doktora gidiyordum ama henüz 6 aylık olduğum için değiştirdim doktorumu. şimdi rizede Bülent Demir'in hastasıyım.
siz kimin hastasıydınız?Allah kolaylık versin.

evet ayşe rizede yaşıyorum ilk bende bülent beye gittim ama sonra suat hasgörende devam ettım taaaki bugune kadar .şimdi tekrar bülent beye dönücem tabi kabul eder herhalde ama yinede araştırıyorum

merhaba kizlar naisslniz yine masallah akynatmissiniz ama
bakamyiacam,,
ceylandan habeirniz varmi=?

saadet sekeri nasilsin canim

gecelik ler alinmis hayirli olsun gule gule giyiynin,,

saadet katiliyorum sana kirmizi tac bende oyle sevmem gerci burda zaten boyle seylerde yokk:=))turkiyede olacan yasiyacan ama bizde ne gezer hasret kaldikk

kizlar ben burda fazla duramiyacam heemn msn gidiyorum ordayim zaten isterseniz gelin,

saadet sekerim optm sizleri ozledim,,

umarim lila ve ruzgari mizda iyidir,,

arkadaşlar geçmişi okuyamadım arkadaşlar neden erken doğum yaptılar ki sorunmu vardı anlatırsanız sevinirim baya günleri vardı onların

kızlar ben çıkıyorum kaynanam sinir oluyor galiba sonra tekrar girerim

bebekler sabredemedi galiba olsun sağlıkları yerinde olsunda
görüşürüz kızlar

burada kızlar kaç gündür hafif hafif adet sancısı gibi sancılarım oluyo
aynı zamanda bikini bölgemi bacağıma bağlayan kemik var ya(uff ya bu kemiğin yerini anlatmak çok zor:)orası çok ağrıyo özellikle uzun oturup birden ayağa kalktığımda,yada sağa sola dönerken sizdede bu ağrıyı yaşayan var mı?

Back
X