• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Ay ben çok kötüyüm ya ara ara azcık bulantım oluyordu ama etkilemiyordu sabahtan beri tek lokma yiyemedim bulantıdan afedersiniz kusayım diyorum midem bomboş yine olmuyor mahvoldum sabahtan beri bana bi fikir tavsiye verin allah aşkına ilk defa böyle oldum tansiyonum da düşük gidiyor yiyemiyorum diye aşırı kokuyor bulantı hiç geçmedi

Ay ben çok kötüyüm ya ara ara azcık bulantım oluyordu ama etkilemiyordu sabahtan beri tek lokma yiyemedim bulantıdan afedersiniz kusayım diyorum midem bomboş yine olmuyor mahvoldum sabahtan beri bana bi fikir tavsiye verin allah aşkına ilk defa böyle oldum tansiyonum da düşük gidiyor yiyemiyorum diye aşırı kokuyor bulantı hiç geçmedi
Canımm ilaç kullanıyor musun bulantı için bana faydası oluyor çünkü.. birde tuzlu çubuk kraker ve tuzlu salatalık iyi geliyor

10+4 benim de 4.20 cm bakalım bu hafta yeniden kontrol var bolca büyüsünler tosunlar :)

Mide bulantısı icin ekşi kese yoğurdundan 2 kaşık yemek bana iyi gelmişti. Bir de kusup öğürüp hepsini cıkarcaksın sonra boş mideye bu yoğurt ve naneli agız gargarası sonra direkt prilam icip uyuyacaksın. Baska hicbir sey cözmez. Allaha şükür kızlar 11. Haftadayım bulantılar cok cok azaldı. İnşallah gececek haftanız ilerledikce. En zoru 8-9. Hafta.

Back
X