2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben iyiyim canım çok şükür dikişlerim kaşınıyor düşecekler artık heralde.
kelebeeem hiç özenme canım ben size özeniyorum asıl.
Rüzgarın ne zaman çıkacağı belli değil.
bana çok uzakta.
göremiyorum...
anne oldum mu olmadım mı kestiremiyorum.
başucumda beşiği boş...
yok yok özenme canım zamanlı gelsinler doğar doğmaz yanınızda olsunlar...
keşke Rüzgar hala karnımda olsaydı da daha güzel gelişseydi orada bakıyorlar ama anne karnında ki gibi olurmu hiç
neyse canlarım ben gidip ütü yapıyım hazırlanayım...
bize dua edin oğlum emsin beni...
öpüyorum hepinizi ...

selam nasılsınız, dün akşam belim çok ağrıdı, acısına dayanamadım ağladım o derece kötüydü, ağlarken uyumuşum 2 gibi gene sancıyla uyandım 4 e kdr uyuyamadım, gene dün servisteyken bi sıvı geldi pant. da ıslandı artık sinir oluyorum bu duruma, ve normal olmadığını düşünmeye başlıyorum. dr aradım ulaşamadım hastanenin santrali sürekli meşgul, biraz daha bekliyip cepten arıcam.

yakında dolucak o beşik canım benim..sen güçlü ol en önemlisi bu..elbette anne karnında olması en iyisi ama tıp artık süper durumda eminim çok iyi bakıyorlardır..dualarımıoz seninle,en kısa sürede alıcaksın kucağına oğluşunu..güle güle git güle güle gel tatlım..

canım geçmiş olsun zor bir gece atlatmışssın..bencede direkt cepten ara doktorunu hiç uğraşma su falanmı geliyorki analamadım benbilmiyorumkismile

Çok geçmiş olsun çikolata. Suyun falan olmasın o yaa Allah korusun kimilerinin böyle az az akması oluyor diye duydum bencede ihmal etme.

çikolata cepten hemn ara santral feln bekleme kardeş

çikolata canım geçmiş olsun ... diğer hamileliğinde de oluyormuydu böyle?

canım cok sıkılıyor ya evi temızlemem lazım ama sol ayak bileğim şiş gündüz cok ayakta kalınca gece agrıdan uyuyamıyorum

canım çok geçmiş olsun :teselli: sen her ihtimale karşı bol su iç doktorunada ulaşmaya çalış olmadı en yakın hastaneye git dün çok mu yürüdün yada yordunmu kendini bel ağrısı ondanda olabiliri benimde geceleri ağrıyor

slm kızlar nasılsınız?dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım,ütüledim.çantamıda hazırladımzemuszemusçok şekerler.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.bacaklarım şiş,ağırlaştım iyice.geceler uykusuz geçiyor.bu doğum beni iyice korkutmaya başladı:uhm:

sağolun kızlar kızımda böyle bişi yaşamadım ben, dün kendimi yormadım yürümedimde birden bire başladı, az az su gelmesi oluyormuymuşki, onu hiç duymamıştım eğer öyle bişi varsa kendime kızıyorum dr c.tesi suyun çok azalmış dediğinde benden böyle bişiler geldiğini söylemeyi akıl edemedim

Anne adayları genelde zarların yırtıldığını aniden sıvı boşalması şeklinde fark ederler, bazı durumlarda zar rahimin üst kısımlarından yırtıldığında az miktarda idrar kaçırır tarzda hafif akıntılar olabilir. Bu tür şikayetler ile gelen gebelerde yapılan vajinal muayenede rahim ağzından sıvı kaçağının görülmesi ile tanı konur.

aaa suyun az az gelmeside oluyomuş ben dr arayım hemen

geçmiş olsun lila ben şimdi öğrendim doğum yaptığını..çok şaşırdım görünce...çok heycanlandım...nasıl oldu..sancı falan mı geldi..yoksa doktor erken almaya mı karar verdi..dikişler dediğine göre sezeryan oldu di mi..genel anestezimiydi..

inşallah bi an önce bebeğine kavuşursun ve güzel güzel emer...inşallahhh..

canımhadi herşey hazır bir bebişin kaldı. oda zamanında ve sağlıkla gelsin. bende heerşeyi ütüledim hazırladım eksikleride yok ama daha ne valizi hazırladım nede dolabını yerleştirdim.
bugün işte son gün. yarın öğleden sonra hastane var. o zamana kadar hazırlamayı düşünüyorum. içim rahatsız şimdi. bişe olsa ani nasıl yaprım diyorum olmaz inş.

çikolatam korkma hemen... evet bir arkadaşımda öyle olmuştu 7. ayında doktor istirahat verdi hiç kalmadı normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…