Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lila nın bebeğini kucaklamasına çok seviniyorum ama ya ordan geldikten sonraki psikolojisi!!!!!! Çok zor olacak. Dilerim çok çok kısa zamanda evine yanıbaşına getirir güzel bebeğini....
Benim de kontrole 10 gün kaldı çatlayacağım belki ne zaman alacağını söyler dr abimiz. 2 hafta sonra gel derse çatlarım artık.
gamze mihrinin marsada kuzeni varmihriii doğumu nerde yapıcaksınn??
sezryan mı olacaksın sen setupcım.Hayırlısı olsun sık dişini biraz.
Benim yüzüm mahvoldu kızlar.Her yerim sivilcelendi.Dün teyzem geldi.Sen alerjimi oldun diyor.Hayatımda hiç bu kadar esmerleştiğimi hatırlamıyorum.Hiç güneşe çıkmadım ama sürekli sahillerdeymişim gibi...ohaoldumsmile
merhaba kızlar
bebişin kız mı?
hamilelerin renk pigmentleri bir acayip oluyor
38 haftalık canımmihricim kaç haftalık olucaksın 17sinde???
Evet canım kız.Kızlar annenin güzelliğini alır diyorlardı gülüyordumohaoldumsmile & aydan itibaren halimiz bu oldu kafamçokkarıştı
17 şekerimmihrinin doğum ne zaman geçmişe bakamadım ya
aak mrb:)
sağol canım ne yapalım adana hep sıcakbozo85, ipekyol51, Mojesve, nevin_, sleepy80, setup, iipekk, Angel53, gamze_kelebek, atk, mentos, achilias, heroine, sevcan..., nemoda, mihri01, hro, özlem147
hepinize merhabalarr
mihri hayırlı doğumlar diliyorum sana. adana sıcaklarında da allah kolaylık versin.
bir aksilik olmazsa sanırım ilk seninki geliyor.:ecrin_bebek:
şeker pembenin kızı her an bir atak yapabilir tabikaydirigubbakcemile2
kız kendine oğlan anaya düzermiş canım :)))
sağol canım şuanda 3,800 gr dedi drMihri senin adına ve bebeğimiz adına çok sevindim şafak 7 desene.... maşallah... kilosu boyu ne durumda şimdi...
marsa doğum evinde canımmihriii doğumu nerde yapıcaksınn??
yusecim eğer şekerim doğum yapacağım gün yüksek çıkarsa balcalıda yapmam gerektiğini söyledi dr ama biliyorsun balcalının durumunu orada hiç tanıdık yok rezil olurum diye bende metro hastanesiyle konuşacam eğer orada dahiliye uzmanı varsa orada yapmayı planlıyoruz ama şimdi marsada kuzenim sağolsun herşeyi ayarladı alkisalkisalkisgamze mihrinin marsada kuzeni var
sanırım orda yapacak
Sen nerde yapacaktın
bi hastaneden rahatsızım diyordun..eşim duymasın falan demiştin
ben metroyla konuştum..dr um izinde şuan..15 güne biddaha gidecem
sezeryan-normal aynı.
1gece..kendi drum...özel oda...3dr
300 tl...SSK
sağol canım şuanda 3,800 gr dedi dr