Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÖZÜN aydın lilacım bende ümitten ayın 21'ine randevu aldım bakalım doktorla konuşacam ne diyecek,inşallah memnun kalırım...orda önereceğin çocuk doktoru varmı?
ay Lila sen anlatyorsun ben agliyorum burda.. cok guzel yaaaayy son 5 gün ! hadi hayırlısı mihrim...
kızlar anlatılmaz yaşanır derlerya işte aynen öyle.
çok güzel duygu ya dün gazını çıkarmak için yüzünü yüzüme koydum minicik nefesi burnumda içim gitti :)
ilk kucağıma verdiklerinde ağlamaklıydım resmen hele birde memeyi arayışı varki beni şok etti doğasal bişiy bu öğretilmiş değil içsel resmen memeyi arıyor harika bişiy :))
süt kokulu oğlum.
çok tatlı bir duygu o emiyor bi taraftan tek eliyle parmağımı tutuyor göğsüme koyuyor elini kendi burnunu yolmaya çalışıyor :))))
ama ilk buluşma müthişti bebek kucağımda ellerim titriyor :)
Allahım sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah tez zamanda...
şuanda acım ama canım birşey istemiyor ayyyy çok kötü hissediyorum kendimi
birde kızlar benim ilk hamileliğimden sonra sağ elimd uyuşma başlamıştı 2 yıl uyuşmanın nedenini araştırdık elimde sinir sıkışması olmuş ve 2 defa ameliyat geçirdim nedenide hamilelikten kaynaklanmış ve şuanda sol elimde uyuşma başladı parmaklarımı hiç hissetmiyorum gene aynı sorun yaşamam inşallah
mihrim ilk hafta görmüyordum ya hani sadece sütümü sağıp bırakıyordum .
aman dursun orda iyi bakılıyo diyordum.
ama şimdi gördüm kucağıma aldım ya nasıl özlüyorum nasıl...
hep aklım onda durup dururken gülmeye başlıyorum hareketleri geliyo aklıma.
hep orda olmak istiyorum.
insan bi kere gördümü dayanamıyormuş bunu anladım ben.
yoksa 12 gün nasıl dururduk....
gecmis olsun mihricim! ben de sol elimde uytusma var. bide sabahlari ve yururken sisyo. sag elim sismyo sadece sol elim.. ben de dusunumustum hep sol tarafimla yattigim icin oyle oluyordur diye..
rabbim hiç ayırmasın sizi benimd kızım hersene annemlerle tatile denize gider çok güvenmeme rağmen hep aklım onda kalırdı elimden telefon hiç düşmez annelik iştemihrim ilk hafta görmüyordum ya hani sadece sütümü sağıp bırakıyordum .
aman dursun orda iyi bakılıyo diyordum.
ama şimdi gördüm kucağıma aldım ya nasıl özlüyorum nasıl...
hep aklım onda durup dururken gülmeye başlıyorum hareketleri geliyo aklıma.
hep orda olmak istiyorum.
insan bi kere gördümü dayanamıyormuş bunu anladım ben.
yoksa 12 gün nasıl dururduk....
sanada geçmiş olsun canım bazılarında hamilelikten sonra bu uyuşma kalıcı oluyormuş benimkisi kalıcı oldu bu sinir sıkışması tedavisi sadece ameliyat ben ondan korkuyorum inşallah geçergecmis olsun mihricim! ben de sol elimde uytusma var. bide sabahlari ve yururken sisyo. sag elim sismyo sadece sol elim.. ben de dusunumustum hep sol tarafimla yattigim icin oyle oluyordur diye..
merhaba güzel anneler.dün kpss açıklandı.beklediğimden düşük geldi.kendmi kasmaktan karnım nasıl kötü oldu.doğurucam sandım.stres herşeyi yapar valla bunu bir kez daha grdüm.
artık yapacak bişi yok.kızımı büyütücem bu yıl.seneye Allah kerim![]()