Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lila yazını okuyunca anneliğin nasıl bir duygu oldugunu daha cok merak etmeye başladımm ve senın her yazını okudugumda gelse keşke benımkı de diyorum sonra da zamanında gelmesi çok daha iyi diyiorum çünkü zor oldugunu da anlatıyorsun..ama dediğim gibi okudugum her yazında her şey gözümde canlanıyor..
doğum hikayeni okudugumda da o kadar etkılendım kı tuvalete herkarnım ağrııp da gidişimde çamaşırıma bakarken bismillah çekiorum :))
rüzgar iinş. en kısa zamanda cok daha iyi olacak dün de bir yerde dinledim erken doğan bebekler hayatta daha güçlü oluyorlarmış..umarım rüzgar bebek de güçlü olanlardandır...
allaha emanet olun..
evet msn gerçekten bozdu burayı,neyse napalım..bende biraz işlerimi halledicem oğluşuma tül diktirdim onları yıkayıp bi asayım,ütüm var sonrada artık çantalarımızı yapsam hiç fena olmaz..ayşeye dualar gönderiyorum Allah yardımcısı olsun inşallah bir avazda...
Allahım ayşenin sezeryana 20 dk kaldı ona yardım et, sağlıkla bebeğini kucağına alsın. herşey beklediğinden daha güzel olsun. Darısı hepimizin başına olsun...
kızlar bebeğin eşinde kireçlenme var dedi banada dr ondan mı kilo almadı ki ya ama bana normal hamileliğin sonuna yaklaştığını belirtir dedi size dr hiç böle bşey söyledi mi offf anamadım ki ya 2 haftada 300 gr almış:bbo: