2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim canım, süt yaramadı bana. Zaten fazla sevmem. Bi de alttan muayene yapıcam deyince bi kaçtım ki görme :)) Cumartesi doktor çatı muayenesi yapıcak, bakalım ona ne tepki vericem :))

Dün kaçmışsın ama iki gün sonra o muayeneyi olacaksın kaçışın yoksempatiksalakcinni
Benim doğum şeklimde bi belli olsa başka bişi istemem yaa böyle belirsizlik canımı sıkıyor.

Canım hayırlısı olsun bakalım senin bebişin rahatı yerinde maşallah geleceği yok gibi :)

gunaydın kızlar..herkeste bır doğum telaşı var....
ama doğruran yok anlaşılan..

Mihricim sanada..hayırlı doğumlar dılıyoruz dualarımız senınle...

Güllesucum,
Bana da dün doktor 2.düzey ultrasona girmiştin dimi?? Gözleri çok küçük geldi bana dedi....
Evet girmiştim dedim... İyi neyse o zaman dedi.. Ama benim kafama çakıldı kaldı... Gözlerinin küçük olması ne demek, niye küçük nasıl küçük dünden beri kurup duruyorum kafamda....

günaydın kızlar

mihri inşllah kolay bi doğum geçirirsin sancın fazla olmaz inşallah ayy bebeğini kucağına alıcaksın bugün
hasret bitiyor:))))

benim de annem geliyor bugün ohhh
uzun süre olmıya bilrim kızlar temizlik olucak dip köşe daha eksikler var onlar tamamlanıcak bebeğin odası hafta sonu gelicek yerleştirilcek 14 gün kaldı baya koşuşturmalı geçicek doğuma yakın baya kişi gelicek

kızlar sizin de bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu karnınızda,,, benimki her gün hıçkırıyor da nedenini bilen varsa söyleyebilir mi? iyi mi kötü mü bilmiyorum.

canim benim melek surekli hickiryo hele son 1 hafta gunde 3-4 defa hickirmaya basladi ve ben de endiselenmeye baslamistim. megerse bugun okudum. 38. haftaya dogru bebek artik nefes alma antremani yaptigi icin daha sik hickirmaya basliyormus. icin rahat olsun. benim de rahatladi

kızlar bebefixın ınstanbulda magazası yokmudur alısverıs yaptınızmı hıc netten bebefıxten

sağol canım beni de rahatlattın... ya hıçkırıyor ya böyle hani alıp kucağına canımmmmmmm deyip öpemiyorsun ya... hani biz hıçkırık tutunca çıldıracak gibi oluyoruz kırk tane yöntem deniyoruz ya.... o acı çekiyor sanıyorum üzülüyorum...

off salaklar derken beceriksizler falan demek istedim..becerip doğuruyorlar yani...tabiki zekayla ne alakası var çok inceleme sendee...
ya ayrıca salak demişsin yada dememişsin ne alaka..zeka ölçme makinası bendede yok alakanı anlayamadım...sende demek istediğimi anlamamışsın zaten...

Son düzenleme:
saltanatcım benımde bebeğim çok hıçkırıyor..dediğin gibi günde birkaçkez hıçkırık tutuyor...

günaydın kızlar....

mihrimm allahım hayırlı doğumlar nasip eder inşallahh..duacınız....

butterfly
şimdi okudumm ne güzel yarın prensesin kucağında olacakk...allahım yardımcın olsunn tatlımm...

çikom nasılsınnn ?? çalışıyomusunu yokasa hala ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…