Çok teşekkür ederim canım, süt yaramadı bana. Zaten fazla sevmem. Bi de alttan muayene yapıcam deyince bi kaçtım ki görme :)) Cumartesi doktor çatı muayenesi yapıcak, bakalım ona ne tepki vericem :))
hahaha bende de dun tam seninki gibi olay oldu. ama sancim geldi diye sevindim. kocisle aksam markete yaya gitmistik biraz yuruyus olsun diye. donuste bi sanci geldi bide karnim agridi yani tualetim gelde ve belim agridi yuruyemedim. bide bi ilik akinti geldi delikafadulden ben ohh iste basladi dedim kaplumbaga hizliyla ancak yuruyebilen ben nerdeyse kosa kosa eve gittik. eve gelince sancim da hafiflesti akinti sa su degilmis.. :dilcikar: ay nihayet basladi diye sevinmistim hic bisey degilmis..
Canım hayırlısı olsun bakalım senin bebişin rahatı yerinde maşallah geleceği yok gibi :)
kızlar sizin de bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu karnınızda,,, benimki her gün hıçkırıyor da nedenini bilen varsa söyleyebilir mi? iyi mi kötü mü bilmiyorum.
saltanat çok az kalmış ne durumdasın, ağrı sızı gelme niyeti varmı kuzunda
günaydın nasılsınız, mihri doğum yaptımı kızlar,
canim benim melek surekli hickiryo hele son 1 hafta gunde 3-4 defa hickirmaya basladi ve ben de endiselenmeye baslamistim. megerse bugun okudum. 38. haftaya dogru bebek artik nefes alma antremani yaptigi icin daha sik hickirmaya basliyormus. icin rahat olsun. benim de rahatladi
dogum korkusu d erken yine aklima geldi mopshy ya dogumla zekanin ne alakasi var salakalr doguruyo diye tesli buldun dayanma gucuyle alakali hani ben kismeye salak demem zeka olcme makinem yok daha almaidm belki o insalrda bizi zeki bulmuyo olabilir ayrica ama dogumz ekayla degilde cesaret ve dayanma gucuyle alakali sanirsam :) cok gulm ama buna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?