• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çikolatacım sanada geçmişolsun canım.....su neden gelmiş acaba...su gelince doğum olmuyormu peki beklemedemisin şuan

sağol canım, su benden birden boşalmadı öyle olsa hemen alırlar, az az günde bi kaç defa geliyo iç çamaşırımı ıslatacak kadar, bunun nedenide iltihapmış, yani iltihap mikrobu kesenin bi yerinden delik açıyor ve burdan su sızıyor, bu nedenle her gün dr gidip bana veya bebeğe geçen bir mikrop varmı diye rutin test yapılıyor, eğer mikrop bulurlarsa direk alacaklar, dikkat ediyorum elimden geldiğince,

çikolatam sen doğurmadın mı hala aman aman yavrumuz kalsın ne durumdasın seni herkes merak ediyor..

aman ceylan doğurmadım doğmasında, ya ben sevmiyorum böyle erken doğum muhabbetini, doğdu doğacak çıktı çıkacak diye :))) o yüzden fazla sizleride meşgul etmek istemiyorum, vakti zamanında gelsin tüm meleklerimiz

bulamaidm burda cikolatam ne yapiyim care yoktu neyse artik kaybolan parada gelirse telafi olucak insallah :)
bu arada cok ama cok gecmis olsun canim msndende seni konusuyorduk kizlarin slm var kendine iyi bak ..

biraz rahatsızlandım canım, az açılma var su geliyo bi yandan, türlü türlü şey işte, bide ishal olmuştum vücut su kaybetti diye 1 gece hastanede kaldım serumda yedim, genel itibariyle iyiyim, sen nasılsın canım

ayy canım gecmiş olsun ya... inş. hayırlısı ile gelsın bebişlerimiz...ben genel olarak ıyıyım..sadece karnım kocaman oldu :)) oturp kalkerken zorlanıyorum artık...ki coğu arkadaşta var bu sıkıntı

bulamaidm burda cikolatam ne yapiyim care yoktu neyse artik kaybolan parada gelirse telafi olucak insallah :)
bu arada cok ama cok gecmis olsun canim msndende seni konusuyorduk kizlarin slm var kendine iyi bak ..

o kaybolan para umarım geri gelir, enterasan olmuş akibeti :)
kızlarada benden çok selam, teşekkürler canım, metehana diyorum daha doğana kadar bana elleme şurda 1 ay rahat rahat yat içerde :)))

cikolata modeli atarim ozelden biblolu bir sey aslidna bunu aldim para tarnseferini yaptim sonra baska sekrcide daha hosunu gordum ama oldu olsun atiyim ozelden bak sade biblolu bir sey ins postada kirilmaz :)

kızlar ben çıkıyorum.sizi çok çok öptüm..mihriden inşallah bugn güzel haberler gelir..
hoşçakalınopuyorumnanaktan

hayvan severler derneginden bir arkadasim var facebook sayfasina profl yazmis gecen sene bu gun hamileydim naisl cikicak bu bebek diye teoriler uretiryordum vefat edermiyim diyordum kizim bir yasina basicak demis deidmki aynen ben valla :)

bozo sanmam maden suyunun cok zararli olucgini saf su sonucta asitli diyeyse kola icenelrimiz var hala bende arada iciyorum canim cekince zararli olucagini dusunmuyorum ama benim sahsi fikrim tabi bu :)

Back
X