Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ile setupcım ben pastanelere sordum kılosu75 le 100 arasında degısıyo tulsuz ama suslu kagıtlara sarılmıs bebek bıblosu bende alıp suslu bır sepetın ıcıne koymayı dusunuyorum ama sıcaklardan bı cıkıpta gezemdımkkı
Ben gezme tozma özürlüyüm zaten hiç gezmiyorum... doğumu bile evde yapacam nerdeyse... o derece yaniiii:)
tak nazlanmak isteyen ben değilmişim sevindim..
şuram agrıyo dediğimde oda üzülsün benle ,beni nazlasın istiyorum
benim çektiğimi oda çeksin (çok mu kötüyüm ne =)
oda gayet sabırlı,şekilde cvp verince sinir oluyorum...
surat asıyorum sonra hadi doktora götireyim ozaman diyo..yok diyorum gitmicem..
sonra anlıyoki ilgi istiyorum..bu sefer dalga gecer gibi aman da aman karımın kasıklarımı agrıyomuş
die başlıyo dalga gecer gibi..gülsemmi aglasam mı diyorum..
onlarında yapıcagı bişey yok ... bizim şu hormonlar bizi bu hale getiriyor
bu sıcaklarda taze bulabilmek de zor.
aysecım dergahta sordum ne bıleyım en guvendıgım yer suan ıcın orası bıde yağmurda orasıda ıyı baska yerlerede bakıcam
off bende perdelerı yıkayıp asıyorum bı odam kaldı dun camları sıldım hergun bısey yapıyorum .nıye kadın almıyosun dıyolar ben kendı ısımı kendım yapmaya alısmısım ya kadın alamıyorum boylede salak gıbı ezıyet cekıyorum .ama kadında alsam emınımkı bende onunla nırlıkte kostururum bostan yerede o kadar para verırım![]()
off bende perdelerı yıkayıp asıyorum bı odam kaldı dun camları sıldım hergun bısey yapıyorum .nıye kadın almıyosun dıyolar ben kendı ısımı kendım yapmaya alısmısım ya kadın alamıyorum boylede salak gıbı ezıyet cekıyorum .ama kadında alsam emınımkı bende onunla nırlıkte kostururum bostan yerede o kadar para verırım![]()
bari perdeleri eşine astırsaydın. yok mu bi komşun arkadaşın. suyun filan gelir yorma kendini o kadar. benim de evim içler acısı halde. cumartesi pazar kadın gelicek. oruçlu oruçlu 1 güne sıkıştırmıyım dedim de 2 güne yaydırcam işleri.
kendine eziyet etme
Aynen ben de öyleyim. düğünüm olacağı zaman bir gün öncesine kadar kimseyi karıştırmadan kendim yapmıştım herşeyi kadın falan da tutmamıştım. Bu seferde öyle olacak herhalde... daha başlamadım bile sadece bebişin odası tamam onun dışında heryer berbaaaaaaaaaaat... ama yine de kendim yapacam.
o zaman canım sanada kolay gelsın ben 1 gunde yapacagım ısı 1 haftaya yaydım valla cok komık ama bı gun halıları koltukları sıldım bıgun camları bıgun banyo tuvalet mutfagı zaten halletmıstım yarında avızeler kapıalr var ha bıde sandalyeler vbugun kızımla bebısımın dolaplarınıda duzenledım o yuzden hıc yorulmadım sende oyle yap canım o zaman yorulmuyosun :lepi:
o zaman canım sanada kolay gelsın ben 1 gunde yapacagım ısı 1 haftaya yaydım valla cok komık ama bı gun halıları koltukları sıldım bıgun camları bıgun banyo tuvalet mutfagı zaten halletmıstım yarında avızeler kapıalr var ha bıde sandalyeler vbugun kızımla bebısımın dolaplarınıda duzenledım o yuzden hıc yorulmadım sende oyle yap canım o zaman yorulmuyosun :lepi:
Allah kolaylık versin ,ben bitirdim temizliği şükür..ama bir dk oturmuyorum..
herhalde dogum stesini aklıma getirmemek için kendimi işe verdim..
normalde çok dagınık biriydim,hamilelik çok değiştirdi benii,
doguma giderim ev dagınık,pis olur die aklım gidiyor..eşim koltuga oturuyo, gözüm kırlentlerde bozuldu die sinir oluyorum,.
inş hastalık haline getirmem
Ben de ben deeee, inşallah düzelirim. Böyle kalmak istemiyorum...lmaz:
selam kızlar iyi bu gidişle tek mutfakta doğuracak ben değilmişim:)))
bende durmadan buzluğa bişeyler atıyorum yok paketlenmiş etler,kıynmalar,sarılmış börekler,sarmalar aç kalmakatan korkuyorum galiba..bir sürü domates sosları kaynattım falann..ahh yorgun girecem ben bu gidişle doğuma:))))