• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlarr guzel hafta sonlari diliyorum:=))tatilim allahtan birsey olmasa yarin bitiyor:=((eve yolculuk basliyor:=)kardesim illede onumuzdeki haftayida cikart diyor ama evimi ozledim:=))
yusemm gecmisler olsun canimmm iyiki evde yokmussunn,,,

selam kızlar..sabah doktordaydık bebişim 33oo olmuş:nazar:...tarihimizde kesınleşti.30 ağustos kısmetsedelikafadulden
masallahh mospy sekerimmm desene sende agustois anasi olyuorsun yau bizim bebekler saglikla gelsinde onemi yokk
insallah saglikla kucaklarsin bebegini masallah ikinizede
tubilosh ilk 15 e girmeyi hırs yaptın herhalde:):) zorun neydi o kadar çalıştırıyorsun kendini...

setupp sekerim ozledim nerelerdesinizz nasisliniz ins iyisindirr

figan bebegim zaten uyuytmuyor ama

evimide ozledim:=)) tatildeyim ayy sesizlige alisan bir insan icin kalabalik cok rahatsiz ediyor ama olsun yarin donmeyi dusunuyorum kismetse:=)

günaydın kızlar:3: geçmiş olsun canım evet zaman yaklaşıyo artık benimde kasık ve bel ağrılarıyla başım dertte

kizlar bana musade ben msn gidiyorumm
kendinize iyi bakin penyy asu nerdesiniz yaaaaa

kısmetcim geçmişe bakıyordum.

anaaam bi gün girmesem şuraya yığılıyor sayfalar.oku oku anca geldim.

dün kızımın odası kuruldu.sildim havalandırıyorum.eşyalarını yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.herşeyini yıkadım ütüledim.uykuseti var yıkanacak.yıkıcam ama bvozulur diye korkuyorumda öyle yatıramam ki.çantamda hazır sadece yerleştirmek kaldı.

ben hazırım da doğuma daha 1 ay var kzıımın gelmesine.38.haftada gelse keşke.sabırsızım.normal doğum istiyorum ama sırf bu bekleme işi yüzünden sezeryana imreniyorum.Allah hakkımıza hayıtlısını versin..

masallahh mospy sekerimmm desene sende agustois anasi olyuorsun yau bizim bebekler saglikla gelsinde onemi yokk
insallah saglikla kucaklarsin bebegini masallah ikinizede

setupp sekerim ozledim nerelerdesinizz nasisliniz ins iyisindirr

Günaydın herkese; kısmetim ben burdayım da senle karşılaşamıyoruz bir türlü ben de çok özledim... ben iyi sayılırım... aşırı uyuyorum gece 2 ye kadar burda olan arkadaşlara da çok imreniyorum valla... nasıl uyumuyorlarsa... ben onların burda olduğu saatte üçüncü uykumda oluyorum:):)

sen nasılsın bakalım? nasıl gidiyor?

kızlar çatlaklar ne durumda? benim karnın hariç her yerimde çatlak oldu yaa:((( baldırlarımda,kasıklarımda..karnımada badem yağı sürüyorum acaba ondanmı çatlamadı? sizinkiler ne alemde?

kızlar çatlaklar ne durumda? benim karnın hariç her yerimde çatlak oldu yaa:((( baldırlarımda,kasıklarımda..karnımada badem yağı sürüyorum acaba ondanmı çatlamadı? sizinkiler ne alemde?

ben de aşırı selülit oluştu, çatlakla bi sorunum yokta... ne yapacaz yaaaaaaaaaaaa öffffff sinir oldum... mini eteklere veda etme zamanı mı geldi artıııııııkkkkk...

ben bella b kullandım sadece karnıma sürdüm.orda hiç çatlak yok ama popomda var:(bilseydim orayada sürerdim.

slm nasılsınız, sabah kahvaltıda kızımın eli bardağa çarptı çay bacağıma devrildi yandım, silverdin sürdüm acısı hafifledi biraz.
bi bakayım dedim kızımı parka götürcem canı sıkıldı sonra gelirirm kızlar

kısmetcim geçmişe bakıyordum.

anaaam bi gün girmesem şuraya yığılıyor sayfalar.oku oku anca geldim.

dün kızımın odası kuruldu.sildim havalandırıyorum.eşyalarını yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.herşeyini yıkadım ütüledim.uykuseti var yıkanacak.yıkıcam ama bvozulur diye korkuyorumda öyle yatıramam ki.çantamda hazır sadece yerleştirmek kaldı.

ben hazırım da doğuma daha 1 ay var kzıımın gelmesine.38.haftada gelse keşke.sabırsızım.normal doğum istiyorum ama sırf bu bekleme işi yüzünden sezeryana imreniyorum.Allah hakkımıza hayıtlısını versin..

Canım hayırlı olsun odanız kurulmuş mışıl mışıl uyumayı nasip etsin Aman aöman imrenme sezeryana en doğalı normal bebişini ilk sen göreceksin

günaydın kızlaaaarr...
nasılsınız bakalım?
bakıyorum ağrılar artmış iyice. kasık,bel ağrıları, kasılmalar...
az kaldı allahın izniyle. az daha sabır. şükür bugün hava biraz daha serin. hafta sonu itibariyle istanbul'a yagmur ve serin hava gelicek demişlerdi. şimdi püfür püfür rüzgar var. inşallah yeniden ısınmaz :gitme:

günaydın kızlaaaarr...
nasılsınız bakalım?
bakıyorum ağrılar artmış iyice. kasık,bel ağrıları, kasılmalar...
az kaldı allahın izniyle. az daha sabır. şükür bugün hava biraz daha serin. hafta sonu itibariyle istanbul'a yagmur ve serin hava gelicek demişlerdi. şimdi püfür püfür rüzgar var. inşallah yeniden ısınmaz :gitme:

Az kaldı kuzum dayan ne guzel özelden tel yazda haber alalım senden kutahyada serın çok şükür yerimseniben

Back
X