Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr...
masallahh mospy sekerimmm desene sende agustois anasi olyuorsun yau bizim bebekler saglikla gelsinde onemi yokkselam kızlar..sabah doktordaydık bebişim 33oo olmuş...tarihimizde kesınleşti.30 ağustos kısmetsedelikafadulden
tubilosh ilk 15 e girmeyi hırs yaptın herhalde:):) zorun neydi o kadar çalıştırıyorsun kendini...
kizlar bana musade ben msn gidiyorumm
kendinize iyi bakin penyy asu nerdesiniz yaaaaa
masallahh mospy sekerimmm desene sende agustois anasi olyuorsun yau bizim bebekler saglikla gelsinde onemi yokk
insallah saglikla kucaklarsin bebegini masallah ikinizede
setupp sekerim ozledim nerelerdesinizz nasisliniz ins iyisindirr
kızlar çatlaklar ne durumda? benim karnın hariç her yerimde çatlak oldu yaa(( baldırlarımda,kasıklarımda..karnımada badem yağı sürüyorum acaba ondanmı çatlamadı? sizinkiler ne alemde?
kızlar çatlaklar ne durumda? benim karnın hariç her yerimde çatlak oldu yaa(( baldırlarımda,kasıklarımda..karnımada badem yağı sürüyorum acaba ondanmı çatlamadı? sizinkiler ne alemde?
slm nasılsınız, sabah kahvaltıda kızımın eli bardağa çarptı çay bacağıma devrildi yandım, silverdin sürdüm acısı hafifledi biraz.
bi bakayım dedim kızımı parka götürcem canı sıkıldı sonra gelirirm kızlar
kısmetcim geçmişe bakıyordum.
anaaam bi gün girmesem şuraya yığılıyor sayfalar.oku oku anca geldim.
dün kızımın odası kuruldu.sildim havalandırıyorum.eşyalarını yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.herşeyini yıkadım ütüledim.uykuseti var yıkanacak.yıkıcam ama bvozulur diye korkuyorumda öyle yatıramam ki.çantamda hazır sadece yerleştirmek kaldı.
ben hazırım da doğuma daha 1 ay var kzıımın gelmesine.38.haftada gelse keşke.sabırsızım.normal doğum istiyorum ama sırf bu bekleme işi yüzünden sezeryana imreniyorum.Allah hakkımıza hayıtlısını versin..
günaydın kızlaaaarr...
nasılsınız bakalım?
bakıyorum ağrılar artmış iyice. kasık,bel ağrıları, kasılmalar...
az kaldı allahın izniyle. az daha sabır. şükür bugün hava biraz daha serin. hafta sonu itibariyle istanbul'a yagmur ve serin hava gelicek demişlerdi. şimdi püfür püfür rüzgar var. inşallah yeniden ısınmaz :gitme: