:roflol::roflol::roflol: ay ömürsün yani çok hoşsun gerçekten:roflol::roflol::roflol:
ama oyle ya sapik insan cok sabah altima kacirdimd edim mesela erkekmidir 56 ksiden biri akdinmidir ne biliyim simdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol: ay ömürsün yani çok hoşsun gerçekten:roflol::roflol::roflol:
ama oyle ya sapik insan cok sabah altima kacirdimd edim mesela erkekmidir 56 ksiden biri akdinmidir ne biliyim simdi :)
kızlar şimdi bişey okudum nişan geldikte 1-2 gün içinde doğum oluyomuş e bizde nişanı gelen arkadaşlar var noldu ki haber var mı onlardan :uhm:
ben geçen perşembe çatı muayenesine gittim 2 gün boyunca leke geldi muayeneden sonra. görümcem ebe o nişan geldiğini söyledi.hala tık yok.doktorumda açılma başlamış 1 haftaya kalmaz doğurursun demişti.sancım falan olmadı hiç.perşembe günü sezeryan randevusu aldım sancım geldi geldi yoksa sezeryan olcam.korkuyorum çünkü
benimkide yoktu bir başladı pir başladı hani duvar yada cam azıcık çatlayınca durmadan çatlıyor ya benimkide öyle oldu
2 3 tane vardı şimdi saymak mümkün değil
tamamen geçmezmiş ama görünümü azalsa razıyım gerçi beyazlayınca çok belli olmaz sanırım bikini artık hayal oldu bana
doğum için gittiğimde bide dermotoloğa sorucam bakalım ne önericek[/QUO
benim arkadaşımın eşi dermotolog o lierac diye bi krem kullanmış eşi tavsite etmiş hiç çatlağı olmamış.bende 4. aydan itibaren onu kullanıyorum.benim cildimde çok hassastır hemen çatlar kilo falan alınca ama bu kez çatlamadı.20 kilo almama rağmen.
kızlar ya doktordan geldim az önce.38+4 olmuşuz.3 kilo olmuş bebişim.doktor normal doğummu bekle dedi ama çok korkuyorum normal doğumdan.şimdiye kadar normal diyodum ama nedense gün yaklaştıkça korkularım artı.geceleri uykum kaçmaya başladı.epidural yaptırayım dedim.4 cm açılana kadar sancı çekeceksin zaten diyor ondan sonrayada pek bişey kalmıyor diye onuda tavsiye etmedi.sezeryan olmaya karar verdim.ama hala kafam karışık.perşembe gününe sezeryana randevu verdi.allahım yardımcımız olsun.sizce doğru bi tercih mi?
maaşallah bebişlere
Ben dün gece sancılanınca hurma yedim
belkide sancımı o hafifletti..
Sabaha karşı sancım azaldı çünkü
Normal istiyosan sende hurma al bolca rahim hazırlansın
benim dr küçük bebişleri strese sokmak istemeyiz ondan normal yapamam dedi
inş normal doğar..hayırlısı neyse tabi!!
selam ayşecim naber yoktun ne zamandır
pinkayadamı doğurmuş ne güzel .....sağlıklı bir ömrü olsuın yavrunun...
ay gerçekten ezeryanmı olucak canım? tarih belli olduğuna göre..bizde iyyiz bekliyoruz bir an önce oğluşum gelse diye..sabırsızlanmaya başladım artık ve zor geçiyor tabi yatması kalkması biraz daha dursunda gelsinler artık...
pinkaya ne zaman yapmış canım doğum?
Kızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!
Kızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!