• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o ağrı bende de var. sol apışaramda hissediyorum.ve yataktan kalkarken çok yoğun oluyor.gün içinde belli belirsiz.uzun süredir var doktoruma sorduğumda bebeğin büyümesine bağlı demişti

Kızlar selam 2 Eylül perşembe günü prensesimi kucağıma aldım, çok mutluyum,hala rüyada gibiyim..ikimizde iyiyiz, dateyları anlatırım uzun uzun, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorummmm, öpüyorumm

kızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...
Maaşallahhhh :nazar: :teytey:
allah analı babalı büyütsüt..Acısını göstermesin rabbim

Kızlar selam 2 Eylül perşembe günü prensesimi kucağıma aldım, çok mutluyum,hala rüyada gibiyim..ikimizde iyiyiz, dateyları anlatırım uzun uzun, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorummmm, öpüyorumm

gozun aydın tatlım Allah bagslasın bebsnı

darsı cumlemze ınsallh

o ağrı bende de var. sol apışaramda hissediyorum.ve yataktan kalkarken çok yoğun oluyor.gün içinde belli belirsiz.uzun süredir var doktoruma sorduğumda bebeğin büyümesine bağlı demişti
benim de ön tarafa bıcak saplanıyor sanki sabahtan beri 5 defa oldu 37+1 haftalık hamileyim sizce ne olabilir kızlar

cok tesekkurler sagolasın canım... evet tecrubelı annelerden dınlemek lazım..nerdesınız annelreeeeer.........
benım bacak aramda hafif bi ağrı var ondanmıdır kı..
O ağrı bende 2 aydır var
Bikini bölgesinde birleşen kemikleri anlatıyosun sanırım

kızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...

Ay çok sevindim,dün sabahta buraya yazmış kan geldi nişan mı acaba diye
demekki nişanmış o kan.
Allah analı babalı büyüttmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar ya dogum hıkayelerın oldugu konu baslgı kayboldu mu

sadece face mı yazıyr dogum yapanlar

melegın hıkayesını merak edıyrm

Allah hayırlı evlat eylesin canım.

allah analı bablı büyütsün darısı bizlere.31 kişi doğum yaptı ortada 3-5 doğum hikayesi var.4 gözle bekliyoruz anneler, toparlanın bebişleri uyutun bize hikayelerinizi anlatın

hadı hayırlısı bakalım ....bendede ıyıce sıklasmaya basladı wc ye gıtmek...benımde işte o vajina etrafındakı kemıklerımde agrı hıssedıyorum kızlar...heralde ınıyobebişimm...:sm_confused:
Kızlaaaaaaaaaar
bu gece REKOR BENDE :sm_cool:
sanırım 7 yi bulmuştur WC gidişim bu gece mafoldumben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Allah analı babalı büyütsü darısı bizim başımıza inşş.kaydirigubbakcemile3

Canım benim çok sevindim,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalla.
Darısı bizim başımıza.

sancı sıklasınca gıdın dıyrlar nısan geldkten sonra sancnıın sıklasmasını mı bekleyecegz

sunı sancı almamak ıcın ne yapılabılır yaaaaa?

Maaşallahhhh
13 gün erken gelmiş bebeğin
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..acısını göstermesin :nazar:

bazen nişan gelmeyebiliyor.benim dr.a gitme kriterim ya sancı(oda şiddetlenene kadar evde çekicem) yada su gelmesi

Back
X