Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallahhhhkızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...
Kızlar selam 2 Eylül perşembe günü prensesimi kucağıma aldım, çok mutluyum,hala rüyada gibiyim..ikimizde iyiyiz, dateyları anlatırım uzun uzun, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorummmm, öpüyorumm
benim de ön tarafa bıcak saplanıyor sanki sabahtan beri 5 defa oldu 37+1 haftalık hamileyim sizce ne olabilir kızlaro ağrı bende de var. sol apışaramda hissediyorum.ve yataktan kalkarken çok yoğun oluyor.gün içinde belli belirsiz.uzun süredir var doktoruma sorduğumda bebeğin büyümesine bağlı demişti
O ağrı bende 2 aydır varcok tesekkurler sagolasın canım... evet tecrubelı annelerden dınlemek lazım..nerdesınız annelreeeeer.........
benım bacak aramda hafif bi ağrı var ondanmıdır kı..
kızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...
Kızlar selam 2 Eylül perşembe günü prensesimi kucağıma aldım, çok mutluyum,hala rüyada gibiyim..ikimizde iyiyiz, dateyları anlatırım uzun uzun, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorummmm, öpüyorumm
Kızlaaaaaaaaaarhadı hayırlısı bakalım ....bendede ıyıce sıklasmaya basladı wc ye gıtmek...benımde işte o vajina etrafındakı kemıklerımde agrı hıssedıyorum kızlar...heralde ınıyobebişimm...:sm_confused:
MaaşallahhhhKızlar selam 2 Eylül perşembe günü prensesimi kucağıma aldım, çok mutluyum,hala rüyada gibiyim..ikimizde iyiyiz, dateyları anlatırım uzun uzun, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorummmm, öpüyorumm