Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de bu gece uyumadık mırıldandık gözler hep açıktı şimdi uyuyor artık akşama kadar uyur zorla uyandırıcam....sütüm iyi rezene içiyorum sabah ve gece yatarken bol bol su içiyorum meyve suyu içiyorum tahin helvası yiyorum...bana sağlık ocağında hemşire havluyu ısıt göğsüne koy dedi hiç denemedim...benim fındıkda gündüz bi uyuyoki sorma canımm
uyandıramıorum emzirmeye bile ama geceleri hiç belli olmuyo hastanede kaldığımız gece sabaha kadar ağladı tükürüğü tıkadı falan
2.gece 1.5 da bir emdi 5.5da ben uyandırdım zorla emsin acıkmıştır diye
dün gece yine hiç uyumadı desem yeridir gün aydınlanınca ağır uzun uykuya geçiyo
buarada sütün nasıl benim hala çok gelmiyo banyoda bgn yaptım gelir dediler yapınca ama aynı boshayallersmile
selamlar kızlar bozocum sen doğum yaptın soralım hastane çantanda neler vardı gereksiz şeyler de almak istemiyorum eksik de kalmasın bize bi liste verir misin cnm
Teşekkürler,
D3 vitaminine 15 günlükken başla dediler sağlık ocağından, biz de aldık ve 15. günümüzün olmasını bekliyoruz :)
bize hiç 15. gün başlanıcak demediler
ben de 4 günlükken başladım bişey olur mu acaba?
Bir iki siteye baktım hayatının ilk haftasından itibaren diyor, muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama yine de bir doktoruna sor istersen. Sen de 4 damla mı veriyosun günde bir defa? Aç tok farkeder gibilerinden birşey dedi mi doktor?
caycay Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benim doğumdan 4 gün önceki kontrolde bebeğin kilosu 3258 di bi dodğu 2870
bazen usg de fazla veya eksik çıkabiliyor
selam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
hepimiz için hayırlısı olsun canım.doğumun ne şekilde olacağı beni korkutmuyor dr ma bırakıyorum asıl beni endişelendiren bebeğimin sağlıklı olup olmadığı ağlama sesini duyamıyacağım diye çok korkuyorum.troit hastası olduğum için bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bir türlü
Slm kızlar..şuan hastanedeyim.
oğlumuz yanımda yatıyor..Bu sabah 9da NORMAL doğdu oğlum
çok çirkin bebiş..... minnacık
bugün taburcu olabiliriz...
beyefendi emmiyo...geldi geleli uyuyor uykucu
kız doğurdunmu gözün aydın allah analı babalı büyütsünSlm kızlar..şuan hastanedeyim.