• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadetten haber gelmiş kavuşmuş fıstığına, allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
benim kızımdada aynı şeyler başıma geldi 7 saat suni sancı sonrası kalp atımı yavaşlığı ve açılma olmaması nedeniyle sezaryana almışlardı, zor oluyor ama oplsun sonuçta kavuşmuş saadetim

benim fındıkda gündüz bi uyuyoki sorma canımm
uyandıramıorum emzirmeye bile ama geceleri hiç belli olmuyo hastanede kaldığımız gece sabaha kadar ağladı tükürüğü tıkadı falan
2.gece 1.5 da bir emdi 5.5da ben uyandırdım zorla emsin acıkmıştır diye
dün gece yine hiç uyumadı desem yeridir gün aydınlanınca ağır uzun uykuya geçiyo
buarada sütün nasıl benim hala çok gelmiyo banyoda bgn yaptım gelir dediler yapınca ama aynı boshayallersmile
biz de bu gece uyumadık mırıldandık gözler hep açıktı şimdi uyuyor artık akşama kadar uyur zorla uyandırıcam....sütüm iyi rezene içiyorum sabah ve gece yatarken bol bol su içiyorum meyve suyu içiyorum tahin helvası yiyorum...bana sağlık ocağında hemşire havluyu ısıt göğsüne koy dedi hiç denemedim...
selamlar kızlar bozocum sen doğum yaptın soralım hastane çantanda neler vardı gereksiz şeyler de almak istemiyorum eksik de kalmasın bize bi liste verir misin cnm

ben hastanede 1 gece kaldım öyle çok şeye ihtiyacım olmadı
gecelik terlik çorap hasta bezi ve ped koydum ne olur ne olmaz diye
sezeryan olucaksan hastanede kayısı suyu içmeni tavsiye ederim

Teşekkürler,
D3 vitaminine 15 günlükken başla dediler sağlık ocağından, biz de aldık ve 15. günümüzün olmasını bekliyoruz :)

bize hiç 15. gün başlanıcak demediler
ben de 4 günlükken başladım bişey olur mu acaba?

en son 36+1 de dr a gittik kızım 2,900gr geldi.Dr amcamız eğer doğuma kadar 3,500gr bulursak normal yaptırmam riske atamam dedi bakalım bekliyoruz.Biraz hareket ettiğim zamanlar vajinam çok ağrıyor sanki rahmim dışarı çıkacakmış gibi oturupo kalkarkende çok zorlanıyorum hayırlısıyla fındıklarımızı alsak kucağımıza artık

bize hiç 15. gün başlanıcak demediler
ben de 4 günlükken başladım bişey olur mu acaba?

Bir iki siteye baktım hayatının ilk haftasından itibaren diyor, muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama yine de bir doktoruna sor istersen. Sen de 4 damla mı veriyosun günde bir defa? Aç tok farkeder gibilerinden birşey dedi mi doktor?

Bir iki siteye baktım hayatının ilk haftasından itibaren diyor, muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama yine de bir doktoruna sor istersen. Sen de 4 damla mı veriyosun günde bir defa? Aç tok farkeder gibilerinden birşey dedi mi doktor?

dr 5 damla dedi sağlık ocağı 3 damla diycek ama 5 damla verin dedi
sağlık ocağıda 3 damla dedi
ilacı sağlık ocağı vericek
ben tok veriyorum kaşıkla

caycay Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benim doğumdan 4 gün önceki kontrolde bebeğin kilosu 3258 di bi dodğu 2870
bazen usg de fazla veya eksik çıkabiliyor

mrb kızlar az önce doktordan geldim..bebegim bugun bir süre hareket etmedi..hafif hafif hissediyodum ama normalden çok azdı,son haftalar insan korkuyor eşime dedim doktora gidelim..doktor baktı dogum kanalına girmiş hareketleri yavaşlaması normal dedi,nstye aldı ve bayagı sancı cıktı ama ben hiç hissetmiyorum...17 sini beklemez çocuk ittirmeye başlamış gelmeye calışıyor dedi..fazla yemek yeme,bol sıvı al..günlük 1km yürü birde bol bol tatlı ye çocuk enerji topluyormuş daha rahat geliyormuş o zaman..

caycay Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benim doğumdan 4 gün önceki kontrolde bebeğin kilosu 3258 di bi dodğu 2870
bazen usg de fazla veya eksik çıkabiliyor

hepimiz için hayırlısı olsun canım.doğumun ne şekilde olacağı beni korkutmuyor dr ma bırakıyorum asıl beni endişelendiren bebeğimin sağlıklı olup olmadığı ağlama sesini duyamıyacağım diye çok korkuyorum.troit hastası olduğum için bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bir türlü

selam kızlar... nasılsınız bakalım? biz halen beklemedeyiz. yarın dr a gidicez. bakalım ne dicek...

selam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.

Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?

birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda

Canım inş hakkında hayırlısı olur.Benim 32.haftamda sancılarım başladı.Hastaneye gittiğimizde 2 defa serum takıldı.Sancılar değişmeyince nidilata başladık.Günde 4 defa aldım.Dozu azalınca sancılarımda arttı.Yine günde 4 doz kullanmaya başladım.36.haftanın sonuna kadar kullandım.Bıraktıktan sonra sancılarım geç başladı.Artık 40 haftayı doldurur diye düşünüyordum.Çünkü sancılarım düzensizdi ve geceleri artıyordu.Ama çok şükür 39+1 de normal doğum yaptım

hepimiz için hayırlısı olsun canım.doğumun ne şekilde olacağı beni korkutmuyor dr ma bırakıyorum asıl beni endişelendiren bebeğimin sağlıklı olup olmadığı ağlama sesini duyamıyacağım diye çok korkuyorum.troit hastası olduğum için bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bir türlü

korkma canım
o an o sesi duyduğunda herşeyi unutuyorsun
benim kadar korkak biri yoktur heralde ben bile atlattıysam herkes atlatır
bebeğin kilosunuda kafana takma
benim ki çok minik doğdu şimdi maşallah toparlandı

Slm kızlar..şuan hastanedeyim.
oğlumuz yanımda yatıyor..Bu sabah 9da NORMAL doğdu oğlum
çok çirkin bebiş..... minnacık
bugün taburcu olabiliriz...
beyefendi emmiyo...geldi geleli uyuyor uykucu

anammmmm hayırlı olsun yuse gözünaydın.. ya kızlar erken gelir derler bütün kızlar beklio erkekler patır patır gelioo maşallahhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yusecim hadi gözün aydın seninde
darısı sıradakilerin başına
hayırlı ömürlü olsun inş..........

yuseeeee inanmıyorum ben de diyorum msnde yok bu kız :) hayırlı olsunnn gözün aydın bi de normal doğurmussun çok sevındımmm..darısı basıma artık:) benımkı kız ama gelesi yok wallaa erkekler aceleci çıktı :) optum cnmm en kısa zamanda hastaneden cıkarsınız inş.opuyorumnanaktan

kız doğurdunmu gözün aydın allah analı babalı büyütsün :nazar:
gezdin gezdin bak erken doğurdun aferin normal doğurmuşsun atarsın havanı artık sende opuyorumnanaktan a.s.

Hayırlı olsun Yuse, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Uzun yoldan geldi, yorgundur şimdi beyefendi :)

Back
X