• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bi gögüsten 50cc çıkıyo akıyo diye sağdım pişman oldum neyseki buzukta yedek vardı gece onu verdiksempatiksalakcinni ama benim gögüsler sanki o kadar çabuk dolmuyo ya yumuşak oluyo çünkü anlamadım halbuki sağdıkça emdikçe daha çok gelmesi gerekmiyomuydubenneyaptımki

ben de ilk defa bu gün sağdım göğüslerimi. pompa konusunda sıkıntı yaşadım baya. ilk manuel olanlardan aldım ama sağmak ne mümkün çok canım yandı ve yarım saatte bir iki damla anca çıktı. bu gün sipariş verdiğim pompa yeni geldi. medela aldım elektrikli. çok güzel sağdı ama iki göğsümden anca 60 ml. çıktı. gerçi bizim oğlan yine 4 saat emmişti. onun üstünden 1,5 saat geçmişti. tam dolmadan sağdım yani. bakalım bi dahaki sağmamda ne kadar gelicek. eğer aynı gelirse demekki o yüzden çocuğum memeden ayırınca çığlığı basıyo. doymadığı için de saatlerce emmek istiyo demektir.

senin bir göğüsten 50 cc çıkması iyi bence. zaten 1 öğünde 80-90 ml. tüketiyolar. iki göğsün yeter heralde.

kızlar ben artık sütümü sağıp vermek istiyorum. sizce emzirmekmi sağıp vermekmi??

ben doğumdan beri emzirme sorunu yaşadım. 15 gün oldu doğum yapalı ve ben koltuktan kalkıp afedersiniz tuvalete bile gşdemiyorum. en kısa emme süremiz (o da geceleri sadece) 1,5 saat sürüyo. gündüz 5 saat boyunca memede kaldığı oluyo. diyceksiniz ki doymuyodur ama 2,5 saat emerse mama yapıp veriyorum. onu da içiyo ama bu sefer de uykuya dalmak için emmek istiyo. emzik ne yaptıysam almadı. o yüzden artık sütümü sağıp vermek istiyorum. hem böylece ne kadar süt geldiğini görüp, doyup doymadığını anlarım diyorum.

ne dersiniz benim kafam karışık şu anda.bana bi fikir verin.

kızlar ben artık sütümü sağıp vermek istiyorum. sizce emzirmekmi sağıp vermekmi??

ben doğumdan beri emzirme sorunu yaşadım. 15 gün oldu doğum yapalı ve ben koltuktan kalkıp afedersiniz tuvalete bile gşdemiyorum. en kısa emme süremiz (o da geceleri sadece) 1,5 saat sürüyo. gündüz 5 saat boyunca memede kaldığı oluyo. diyceksiniz ki doymuyodur ama 2,5 saat emerse mama yapıp veriyorum. onu da içiyo ama bu sefer de uykuya dalmak için emmek istiyo. emzik ne yaptıysam almadı. o yüzden artık sütümü sağıp vermek istiyorum. hem böylece ne kadar süt geldiğini görüp, doyup doymadığını anlarım diyorum.

ne dersiniz benim kafam karışık şu anda.bana bi fikir verin.

hayatım 1.5 saat emiyomu. oneyaaa. süt emdiğinden değil o memeyi kendine arkadas aetmiş. vay bacaksız. valla bi,zimkinin sarılığı vardı. dr kızdı . biberon niye veriyosun sende ebesin memeni tutmaz falan diye. valla eşek gibi memeucum var benimkız genede tutuyor. hatta biberondan içmeyi sevmiyo hanım az akışlı oldugu için. oyüzden mememi tutmada sorun yok. biberonla verince hem 3 4 saat deliksiz uyuyor hemd ene kadar içtiğini görüyorum.ama emince 1.5 2 saat anca uyuyor. ve tek gögsü emip yoruluyor uykuya dalıyor.biizm gelin hiç meme vermedi hep biberonla sagdı 8 ay boyuncada süt verdi. ama korkum sütüm kesilirse diye yoksa bende meme verip yavrumu fazladan yormak istemiyorum. içsin rahat rahat biberonla . sonucta anne sütü içiyor

5 saat mi
nasıl emiyor 5 saat
onun midesi ne ki minnacık hemen doyar
senden ayrılmak istemiyor bence

Son düzenleme:
Banyonun ardından ancak uyandı minik ceylanım.Arada emip uyudu sürekli.Maşallah diyeyim.Bu gece mesaiye kalacaz anlaşılanlaelaelaelaelae

benim oğlumda 4 günlük sütüm geliyor lansinoh kremi doğumdan önce başlayıp kullanmama rağmen göğüs uçlarım acıyor kızlar siz ne durumdasınız nasıl yöntenleriniz var

benim oğlumda 4 günlük sütüm geliyor lansinoh kremi doğumdan önce başlayıp kullanmama rağmen göğüs uçlarım acıyor kızlar siz ne durumdasınız nasıl yöntenleriniz var

canım benim daha çok yenisiniz..Biz 24 günlük olduk,bende lansinoh kullanıyorum.Hala ağrıyor göğüs uçlarım.Bugün dr hematen verdi.Birde onu deneyelim bakalım

göğüs derisi belli bir kıvama ulaşana kadar o acı oluyor.. daha sonra değil acı neredeyse bebeğin emdiğini bile hissetmeyeceksiniz... lansinoh krem iyi tedavi edior gerçekten de.

asrın buluşunu yaptım arkadaslar(aslında bulunmuştu ama kızımın üstünde etkili olacagını bilmiyordum)dün bizim fındık faresi aksam 9da bi uyandı olay koptu saat 12 1 oldu bunda tık yok cildir cildir bakıyor. neyapsam yok . kafayı yemiş gibi memeyi veriyorum agzına süt akıyo genede aranıyor . meme agzındayken meme arar mı bi bebek ya. ayısını biberonada yapıyo kafayı saga sola cıldırmış gibi sallıyo bagırıyo. o sırda dahi annem getir fön makinesini bunun gazı var akalarına tutalım diye. neyse üstünde kalın bi polar battaniye olan kızımın ayaklarına tuttu fön makinesini. ve kız uyudu annem bak kız uyudu dedi. ve olan oldu meger fön soguk ayardaymış kıza işlememiş bile. bizim kuş fönün sesinden uyumuşdelikafadulden. psikopat yahu fönden uyurmu adam. uyanınca tekrar denedim fönü duyunca uyuyor. ve bnen dahi anne aldım elime cep telini kaydettim bi güzel fön sesini. şimdi emziriyorum baktım uyumuyo acıyorum video klibi bu bayılıyor. mikemmel bişey. alla tuttugunu altın etsin fön makinesini bulanınhihoyyyt

oslm: canım aynı etkiyi elektrik süpürgesi de veriyor değişiklik olsun dersen onu da kaydet hahaha
bizim kuzende elektrik süp. açıyordu uyutmak için :D

mrb benımde kızım 23 gunluk gögus agrılarımdan öluorum kullanmadıgım krem kalmadı sılıkon mem ucuyla emzırebılıorum sadece baska care bulan varsa ne olur yazsın:(

yaaa ben daha doğuramadım bile
millet meme ucu yarası, emdi emmedi uğraşıyor
ben doğurabilsem hayırlısıyla yetecek bana mafoldumben

Son düzenleme:
mama veren annelere sesleniyorum :) akşam oldumu sütüm azalalıyobilmiyorumkismile velet doymuyo basıyo çığlığı mamma vermeye karar verdim sadece akşamları 1 defa hangi mamayı kullanıyoruz yeni doğan için:utangac: 27 günlük olduk bu arada

mrb benımde kızım 23 gunluk gögus agrılarımdan öluorum kullanmadıgım krem kalmadı sılıkon mem ucuyla emzırebılıorum sadece baska care bulan varsa ne olur yazsın:(

canım benim de çok acıyor korbonatlı ılık su yap emzimeden sür emzirdikten sonrada sür ben faydasını gördüm menimde mememin uçları kanadı ama şimdi azkaldı

şimdide umma oldum göğsüm şişti çok canım yanıyor

mama veren annelere sesleniyorum :) akşam oldumu sütüm azalalıyobilmiyorumkismile velet doymuyo basıyo çığlığı mamma vermeye karar verdim sadece akşamları 1 defa hangi mamayı kullanıyoruz yeni doğan için:utangac: 27 günlük olduk bu arada

ben bebelak .. kullanıyorum ama 2 günde bir bazen veriyorum doymadığı zamanlar benimde sütüm azalıyor sürekli emmek istiyor 1 saat emiyor haliyle sütte kalmıyor gece yapıyorum mama vermemeye gayret ediyorum mamayı soğan yemekten artık ağzım bir tuhaf oldu sabah akşam soğan yiyorum kayısı suyu içiyorum bolda su biraz faydası oldu bana sütüm iyi bu aralar

kızlar herkese selam..ben bu aralar hiç giremez oldum..oğlumda çok gaz sorunu yaşıyorum..sabaha kadar uyumuyor iki gündür..şimdi emdi uyudu da anca fırsat bulup girebildim..nasılsız herkes iyidir inş..
nagihancığım sezeryan olmuşsun geçmiş olsun..sen neden sezeryan oldun..?

mentos ben aptamil 0-6 ay olanını veriyorum..ama günde 1 yada 2 günde bir veriyorum..doymadığında..alışır diye korkuyorum.

kızlar herkese selam..ben bu aralar hiç giremez oldum..oğlumda çok gaz sorunu yaşıyorum..sabaha kadar uyumuyor iki gündür..şimdi emdi uyudu da anca fırsat bulup girebildim..nasılsız herkes iyidir inş..
nagihancığım sezeryan olmuşsun geçmiş olsun..sen neden sezeryan oldun..?

sağol canım bebeğin kafası küçük omuzlar geniş dedi dr aslında ağrılarım gelmişti açılmamda olmuştu 3 santimi geçiyordu nasip işte çok istiyordum normali nasipdeğilmiş
senin emzirme işleri nasıl gidiyor

sağol canım bebeğin kafası küçük omuzlar geniş dedi dr aslında ağrılarım gelmişti açılmamda olmuştu 3 santimi geçiyordu nasip işte çok istiyordum normali nasipdeğilmiş
senin emzirme işleri nasıl gidiyor

Allah analı babalı büyütsün..nasip işte hiç belli olmuyor..benimde açılma 7 santim olmuştu en son..tam 16 saat sancı çektim..ama su tamamen bitince bebeğin kalbi durmak üzereydi..çok şükür atlattık.bende normal istiyordum ama nasip..

benim emzirme işleri acılı geçiyor..kremler,yağlar sürdüm..ama çok fayda görmedim..oğlum 25 günlük oldu ama hala emzirirken çok canım acıyor..

Back
X