Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bi gögüsten 50cc çıkıyo akıyo diye sağdım pişman oldum neyseki buzukta yedek vardı gece onu verdiksempatiksalakcinni ama benim gögüsler sanki o kadar çabuk dolmuyo ya yumuşak oluyo çünkü anlamadım halbuki sağdıkça emdikçe daha çok gelmesi gerekmiyomuydubenneyaptımki
kızlar ben artık sütümü sağıp vermek istiyorum. sizce emzirmekmi sağıp vermekmi??
ben doğumdan beri emzirme sorunu yaşadım. 15 gün oldu doğum yapalı ve ben koltuktan kalkıp afedersiniz tuvalete bile gşdemiyorum. en kısa emme süremiz (o da geceleri sadece) 1,5 saat sürüyo. gündüz 5 saat boyunca memede kaldığı oluyo. diyceksiniz ki doymuyodur ama 2,5 saat emerse mama yapıp veriyorum. onu da içiyo ama bu sefer de uykuya dalmak için emmek istiyo. emzik ne yaptıysam almadı. o yüzden artık sütümü sağıp vermek istiyorum. hem böylece ne kadar süt geldiğini görüp, doyup doymadığını anlarım diyorum.
ne dersiniz benim kafam karışık şu anda.bana bi fikir verin.
benim oğlumda 4 günlük sütüm geliyor lansinoh kremi doğumdan önce başlayıp kullanmama rağmen göğüs uçlarım acıyor kızlar siz ne durumdasınız nasıl yöntenleriniz var
mrb benımde kızım 23 gunluk gögus agrılarımdan öluorum kullanmadıgım krem kalmadı sılıkon mem ucuyla emzırebılıorum sadece baska care bulan varsa ne olur yazsın![]()
mama veren annelere sesleniyorum :) akşam oldumu sütüm azalalıyobilmiyorumkismile velet doymuyo basıyo çığlığı mamma vermeye karar verdim sadece akşamları 1 defa hangi mamayı kullanıyoruz yeni doğan için27 günlük olduk bu arada
kızlar herkese selam..ben bu aralar hiç giremez oldum..oğlumda çok gaz sorunu yaşıyorum..sabaha kadar uyumuyor iki gündür..şimdi emdi uyudu da anca fırsat bulup girebildim..nasılsız herkes iyidir inş..
nagihancığım sezeryan olmuşsun geçmiş olsun..sen neden sezeryan oldun..?
sağol canım bebeğin kafası küçük omuzlar geniş dedi dr aslında ağrılarım gelmişti açılmamda olmuştu 3 santimi geçiyordu nasip işte çok istiyordum normali nasipdeğilmiş
senin emzirme işleri nasıl gidiyor