• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seninde benim gibi kimsen yok demi yanında allah yardımcımız olsun eşimle gideyim desem o benden fena ogün sağlık ocağına koydu bizi çıktı dayanamıyor
evet canım kimsem yok
aminnn

öznur gözün aydın canım. alah gzsız bol emen çişini rahat yapan uykuyu seven sarılığı olmayan bi bebek olur insalllaaaaaahhhhhhhhh. klasman hadi gözün aydın hayatım hiç korkmahepsi gececek,sonra göreceğim seni:>:>:> boza hayırlı olsun. hepatit yada zatürre cok yakıyo zaten bunda ağlamadıysa sorun yaşamaz artıkın. vereme asısından da korkma,ateş düşürücü olsun evde bebeği yıkamayoda unutma götürürken. ...zelcan gec olsun sğlıklı olsun sıkma canını

uyuyordu iğne girince şok oldu bağırdı iğne çıktıktan sonra 1 dakika bile ağlamadı
ama bacağını tutarken biraz kıpırdadı içim kötü oldu çünkü
sen iyi tutun demiştin bi sorun olmaz heralde

ay dün sütüm akıyo diye sağdım sen misin sağan bi türlü dolmadı kızımda ha bire emmek istedi uyumadı gece 12 ye kadar huysuzlandı ya kızlar sağdıktan sonra hemen dolmuyo mu meme yada ne kadar zamanda doluyo ben anlamadım bu işi hani emdikçe gelir dibilmiyorumkismile

kızlar bişey sorcam biz bugün aşı olduk ya eşim gelince dışarı çıkıcaz bişey olmaz dimi
çok pinpirikli oldum ben ya offf

normal doğuran bayanlar... kegel egzersızı yapıyormusunuz..ben en basıt olanını denedım... idrarınızı yaparken... tutup gerı bırakma... bu arada ben ilk deneyişte hemen durduramadım ıdrarı.. ama 3.deneme de artık tutabılıyordum...ama gelen ıdrarın çok olması lazım..az olanlar tutuluyor ..yanı ıyıce sıkışıp bı deneyın...

kızlar bişey sorcam biz bugün aşı olduk ya eşim gelince dışarı çıkıcaz bişey olmaz dimi
çok pinpirikli oldum ben ya offf

ateş falan yapmıyomuş zaten bişey olmaz herhalde ben bi kaç defa gezmeye götürdüm ama acıktımı basıyo çığlığı e dışardaysakta emzirmek biraz sorun oluyo tabi yakın bi yere gidiyosan problem yaşamazsın ben izmire gitmiştim hem alışverişe hem gezmeye sütümü sağmıştım onu verdim daha sonra tekrar acıktı arabadaydık benzin istasyonu gelmemize bile dayanamadı bastı çığlığı ama uzak bi yere gidilmez pelte gibi oldu yavrum hem sıcak hemde yoruldu:bbo:

canım arkdaşlarım hepinize çokkk teşekkür edrim sizlerle butun bi hamileliğimi çok güzel geçirdim artık sıra annelik deneyimlerimizde :))

allhaım yavrularımızı bızlere bağışlasın....

normal doğuran bayanlar... kegel egzersızı yapıyormusunuz..ben en basıt olanını denedım... idrarınızı yaparken... tutup gerı bırakma... bu arada ben ilk deneyişte hemen durduramadım ıdrarı.. ama 3.deneme de artık tutabılıyordum...ama gelen ıdrarın çok olması lazım..az olanlar tutuluyor ..yanı ıyıce sıkışıp bı deneyın...

canım bende pazar normal oldum dikişlerim çok acıyo :(( senin ne zamn geçti ağrılarr?? nasıl pansuman yaptın biraz bilgi verirmisinn ??? oturamıyorumm hiççç

ateş falan yapmıyomuş zaten bişey olmaz herhalde ben bi kaç defa gezmeye götürdüm ama acıktımı basıyo çığlığı e dışardaysakta emzirmek biraz sorun oluyo tabi yakın bi yere gidiyosan problem yaşamazsın ben izmire gitmiştim hem alışverişe hem gezmeye sütümü sağmıştım onu verdim daha sonra tekrar acıktı arabadaydık benzin istasyonu gelmemize bile dayanamadı bastı çığlığı ama uzak bi yere gidilmez pelte gibi oldu yavrum hem sıcak hemde yoruldu:bbo:

vazgeçtim çıkmaktan huysuz oldu bacağı acıyor galiba

canım arkdaşlarım hepinize çokkk teşekkür edrim sizlerle butun bi hamileliğimi çok güzel geçirdim artık sıra annelik deneyimlerimizde :))

allhaım yavrularımızı bızlere bağışlasın....

amin aminalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bozucğum ası yerinde şişlik yoksa sorun yok. sen yinede pamuga kolonya dök aşı yapılan yere bi 5 dakka koy acısını alır. birde bi daha uyurken yaptırma o ne biçim hemşireymiş. korkar daha cok aglar. uyandır sık burnunu . aşı yapılırken 2 el şaklat bi viyaklar hemen susar. hadi gecmiş olsun canımcıgım

selammmm

öznur hayırlı olsun yavrunu sağlıkla büyüt inş.

oğlumun göbeği dün gece düştü bugün ilk banyosunu yaptırdım kuzum çok rahatladı :)

ay dün sütüm akıyo diye sağdım sen misin sağan bi türlü dolmadı kızımda ha bire emmek istedi uyumadı gece 12 ye kadar huysuzlandı ya kızlar sağdıktan sonra hemen dolmuyo mu meme yada ne kadar zamanda doluyo ben anlamadım bu işi hani emdikçe gelir dibilmiyorumkismile

nekadar cıkıyokş hayatım sütün. ben şimdi sagıyorum bu arada sagarken su iç. yada sıvı olan herhangi bişey.2 medmeden toplam tas catlasa 150 çıkıyor zaten. hepsini içemiyor. 80 belki 90 içiyor. bi uyuyor. hop 3 saat sonra uyanıyor. ozamna kadarda gögsüm doluyor.bazen yediğini kusuyor kalan sütü dolaba koydugum için ısıtp veriyorum . oda sıcaklığuında 4 saat ama ben 2 saati gecince vermiyorum. 1 saat beklesede hafif ısıtıp veriyorumyerimseniben

selammmm

öznur hayırlı olsun yavrunu sağlıkla büyüt inş.

oğlumun göbeği dün gece düştü bugün ilk banyosunu yaptırdım kuzum çok rahatladı :)

ne ayptın göbüşü ben posete koydum evde duruyor. ayrılmasın kızımbenden :ecrin_bebek:

canım bende pazar normal oldum dikişlerim çok acıyo :(( senin ne zamn geçti ağrılarr?? nasıl pansuman yaptın biraz bilgi verirmisinn ??? oturamıyorumm hiççç

canım gecmış olsun.... ve hayırlı olsun tekrardan...
benım29 gun oldu ama içte ve dışta çok dikişim vardı...benım dikişler hala acıyor valla...senın dikiş azsa 5-10 gunde gecmelı ...oturamıyorsun evet yan yatarak oturarark ıdare ettık artık oturuyorum ama hala acı var...
pansumana gelınce her tuvaletten sonra batıkonla pansuman yapmam söylendı..önceleri kanamada cok oluyordu ilk 5-6 gun hastanede verdıklerı buyuk pedlerı kullandım...sonra normal orkıde dönduk.....ama bıraz tembellık yaptım her çişten sonra yapmadım bı sure sonra... bıde fön makınası ile kurutabılırısn..sonra pansuman yap ben öylede denedım...ıyı oluyor....
tekrar gecmış olsun canım..inş. en kısa zamanda toparlanırsın....

nekadar cıkıyokş hayatım sütün. ben şimdi sagıyorum bu arada sagarken su iç. yada sıvı olan herhangi bişey.2 medmeden toplam tas catlasa 150 çıkıyor zaten. hepsini içemiyor. 80 belki 90 içiyor. bi uyuyor. hop 3 saat sonra uyanıyor. ozamna kadarda gögsüm doluyor.bazen yediğini kusuyor kalan sütü dolaba koydugum için ısıtp veriyorum . oda sıcaklığuında 4 saat ama ben 2 saati gecince vermiyorum. 1 saat beklesede hafif ısıtıp veriyorumyerimseniben

valla bi gögüsten 50cc çıkıyo akıyo diye sağdım pişman oldum neyseki buzukta yedek vardı gece onu verdiksempatiksalakcinni ama benim gögüsler sanki o kadar çabuk dolmuyo ya yumuşak oluyo çünkü anlamadım halbuki sağdıkça emdikçe daha çok gelmesi gerekmiyomuydubenneyaptımki

Back
X