kızlar bende dün normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.bugün evimizdeyiz, bebeğimde bende çok şükür iyiyiz. tosunum 3720 gr 50 cm dünyaya geldi.
bende eylülü kaçırdım ekim annesi oldum.ama önemli olan eylül ekim değil, bebeklerimiz.zelcan hiç sıkıntı yapma 3 gün önce bende senin gibi düşünüyordum ama çabucak geçiyo,ptesi inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.
kızlar bende dün normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.bugün evimizdeyiz, bebeğimde bende çok şükür iyiyiz. tosunum 3720 gr 50 cm dünyaya geldi.
bende eylülü kaçırdım ekim annesi oldum.ama önemli olan eylül ekim değil, bebeklerimiz.zelcan hiç sıkıntı yapma 3 gün önce bende senin gibi düşünüyordum ama çabucak geçiyo,ptesi inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.
ARKADAŞLAR ANNEM GELİYOR BUGÜN AKŞAM 9 DA NASİPSE BURDA OLACAKkaydirigubbakcemile5
slm kızlar nasılsınız ..nagıhancım nasılsın nasıl gıdıyor bebısle bızım buun 11 gunluk olduk gecem gunduum hepsı bırbırıne karıstı ...bısey dıcem bu asagıdakı cızelgeyı nasıl degıstrcem hala dogurmamıs gozukuyorum :))
aaaaaaaaaaaaaaa. döveceğim seni haa. yavrum bune acele ben sana demedimmi. bak bende acelşe ettim boşu boşuna kızımı 2600 dogurdum.saglıklıysa canını sıkma lütfen. düşün tombik tombik bişeyi alacaksın kucagına cildir cildir gözleri olacak. hastane cıkışı bile zor gelecek üstüne. sıkma canını. en fazla 1 haftan var. sonra görürüm seni bennnnnnnolumunekankayizsmile
zelcan evet saglıklıysan hıc sıkıntı etme..bak bende etmedım 9 ay 18 gunluk aldım oglumu kucagıma masallah ıyı yız ıkımızde...
sezeryan olan arkadaşlar dr dikişlerinize ne zaman bakıcak bana gel bakarız ultrasonlada bakabiliriz dedi size bişey söyledimi vajinal ultrasonla mı bakıyo ki yawbilmiyorumkismile
cnm benim 1hafta olunca gel demişti dikiş yerime ultrason tutup baktı. bi de 40ın çıkınca gel dedi gitcem.. şimdi jel sürüyorum..
bebeği olan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?