2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın ALllah bağışlasın canımmmmmm

gerisi benim başıma zaten benden başka kimse de kalmadı doğurmayan

yarın akşam kontrölümüz var bakalım dr bey ne diyecek

ben 40+4 de doğurdum canım inş seninkide kendiliğinden gelir rabbim kolay doğum nasip etsin

gözün aydın ALllah bağışlasın canımmmmmm

gerisi benim başıma zaten benden başka kimse de kalmadı doğurmayan

yarın akşam kontrölümüz var bakalım dr bey ne diyecek

canım hadi hayırlısıyla git bakalım en kötü yarın alır herhalde seni dr inş güzel geçer canım stres yapma güzel haberlerini bekliyorum .Ahmet beye söle üzmesin senii:) gerçi şeker gibi adam üzmez senii slm söle bende :)

kızlar bebeğim 28 günlük oldu bgn gaz problemi var
rezeneyi ne kadar veriosunuz günde fazlası zararlımı olur acaba yardımcıolurmusunuz
akşama hindistan cevizi varmış minik ii geliomuş ondan getirtiyorum da şu rezene kafamı karıştırdı

ay burası çok sessizleşti ya kimse girmiyo artık girip girip çıkıyomsempatiksalakcinni

selam kızlar
ayyy show tv de anne karnında 4 boyutlu usg ile baktılar
ayy çok duygulandım özlemişim o günleri o heycanları
sanki yıllar geçti de bu kadar çok özledim
izlerken gözlerim doldu

ben dün 1 çay kaşığı verdim rezene o da muskat minik olan bi kaç arkıadaş onuda söyledi rendeleyip veriyolarmış galiba ama ben denemedim

ha evet mentoscum muskat adı
gaza çok ii geliomuş dr zinco al dedi damla gaz için ama ben öncelikle doğal şeyleri kullanayım diorum
gerçi oda doğalmış ama ne biliim damla yaa :S

lapa sen iç rezene belki iyi gelir bebeğe
bebeğin ayaklarını sıcak tut

kızlar nasılsınız..gaz problemi benim bebeğimde çok arttı çok üzülüyorum..
sab denen ithal damladan aldık hiç bi işe yaramıyor..
rezeneyi ben kendim içiyorum bebeğe 3-5 çay kaşıı veriyorum..
bide nurse havy mi öle bi bitkisel şurup veriyorum kimyon yağı var içinde ..
ya hiç bi işe yaramıyor..zeytinyağı ısıtıyorum göbeğine sürüyorum o biraz rahatlatıyordu dün akşam oda işe yaramadı bebişim nasıl ağladı kızara bozara.çok üzüldüm...
napıcağmı şaşırıyorum

bızımde gaz sorunumuz var malsef bebegım aglamıyor ama cok zor kak yapıyor kakasıda cıvık olmasına ragmen cok zorlanıyor kıvrılıyor ıkı buklum oluyor yavrum

kızlar sizde dikkat edin üşütmeyin
siz üşütürseniz bebeklerde gaz olur
soğuk şeyler yemeyin
gerçi biliyorsunuzdur bunları

bu cızelge nıye yanlıs cıkıyor anlayamıyorum dogum tarıhını dogru gırıyorum:S

ha evet mentoscum muskat adı
gaza çok ii geliomuş dr zinco al dedi damla gaz için ama ben öncelikle doğal şeyleri kullanayım diorum
gerçi oda doğalmış ama ne biliim damla yaa :S

ben 8 eylüldeki dr.gidiyorum banada biogaia diye bi damla vermişti ama rezene işe yarıyo ben kahvaltıda bile artık rezene içer oldum

bızımde gaz sorunumuz var malsef bebegım aglamıyor ama cok zor kak yapıyor kakasıda cıvık olmasına ragmen cok zorlanıyor kıvrılıyor ıkı buklum oluyor yavrum

ipekciğim aynı sorum benm yavrumdada var kaksı cıvık ama çok zor yapıyo doğum yapan kadınlar gibi nasıl inliyobilmiyorumkismilekıpkırmızı oluyo ayaklarını karnına doğru iterek kazını çıkarıyom zorlada olsa yapıyo bide ayaklarına ve göbeğinin çevresine elma yağı sürüym sanıyorm o biraz rahatlatıyoÇok üzgünüm çoook

mopsycim ben rezeneyi 30 ml verdim ama işe yaramadı
muskat aktarlarda varmış küçük hindistan cevizi canım

benim kızım da kabız değil ama kaka yapmadan önce bağırıyor çığlık atıyor kıpkırmızı oluyor
aynen kakası da cıvık

lkızlr bı yardım edermısınız nıye benım cızelgemde tarıh tutmuyor dogru gırdıgım halde

ay cumartesi benim bebişde akşama kadar durmadı kuzum uykusundan uyandı o gaz yüzünden ben rezene içiyorum biogaia diye bağırsakları güçlendiren bişeymi varmış içinde neymiş çok zorda kalırsam ondan veriyorum ama benim kızımda hala kıpkırmızı oluyo bide emdikten sonra gaz çıkaramıyo daha sonra alttan çıkarıyo ama baya sonra:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…