2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:111::111:

ben artık eldiven takmıyorum kendini tanısın diye
başta elleri hep buz gibiydi şimdi normal
arada yüzünü çiziyor

çataldan korkmuyorum ama bişey derse
bide kızın arabası çok ağır onu bikaçkere aşşa indirdim yukarıya çıkarttım ondanda olurmu ki kalkmıyor araba

tam uyuttum dedim 5 dak geçmedi açtı gözleri bakıyor şimdi

Son düzenleme:
ben artık eldiven takmıyorum kendini tanısın diye
başta elleri hep buz gibiydi şimdi normal
arada yüzünü çiziyor

bende takmak istemiyorum tanısın dokunsun diye babası kızıyor bana çizince bişey olmuyormu
tırnak izi geçmez diyorlar

evet ya kolaylık olsun diye alıyoruz ama bazı yerlerde zorlanıyorum kaldırırken bende

benimki ağlıyor uyandı beşiğe ip bağladım şidi bir elimle yazıyom ötekiyle sallıyom
bağırıyor buyaaa
banyo yaptıracağım rahatlasın

ben hep akşam yaptırıyorum mışıl mışıl uyuyor gece uzun oluyor anlaşılan tavsiye ederim

kızımdan aklma salıncak var şu ayarlanabilen onu çıklracam yarın bakim duracakmı onda

kızlar ben çıkayım kolum ağrıdı sallamajktan otomatik beşikler varmış keşke ondan asaydım bilseydim

ben hep akşam yaptırıyorum mışıl mışıl uyuyor gece uzun oluyor anlaşılan tavsiye ederim
sizin orası kaliriferlidir her odanın ısısı aynıdır ondan üşümez burada pek kullanılmaz klima ile ısınıyoruz o yüzden banyo yaptırdıktan sonra oda değiştirirse üşür o yüzden gündüz yaptırıyorum güneşin geldiği yerede yatırıyorum sıcacık oluyor kuzucuk :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…