canım peki 3 saate kadar nasıl dayandı bebişin,benimkisi eldivenini yalayıp duruyor çığlık çığlığa hep,peki ilk 3 saate çıkardıktan sonra alıştımı 3 saat olayına yoksa bir kaç gün sürdü mü.seninki gece ve gündüz ne kadar uyuyor,benimki ilk kez iki gündür gece 2.5-3 saat uyudu,inşallah faydası olmuştur bu saatleri uzatmak.ben colinox kullandım hiç bir faydasını görmedim,nurse h.kullandım,zinco kullandım,om-x kullaqndım hiç biri yaramadı.ama inşallah şu mama saatlerini uzatabilirimde faydasını görürüm,kolikli bebek çok zor,onu öle kıvranırken görmeye dayanamıyorum,o ağladıkça bende ağlıyorum zaten sulu gözdüm artık iyice koyverdim gitti.allahım düşmanımın başına kolikli bebek vermesin....
çok geçmş olsun. inşallah aşı daha büyük sıkıntılar yaşatmaz. sen hemşirelere danış yine de
herhalde aranızda beş kuruş para vermeden oğuran ben varım hastanede tanıdığının olması iyi oluyor özelde doğum yapsaydım herhalde bukadar rahat olmazdımbiz kendimiz gittik devlete sudenin tırnak batması vardıya bide ogün gece nefes alamayınca
ordada ii bakmadılar diye çarşamba günü özele gittik
işitme testi doğunca yapılıyormuş yapmadılarmı dedi bende hayır bende dedim dedim onşlarda not aldılar oraya dedim hayır doığunca yapılıyor dedi parasını almışlardır kesin dedi biz öyle yapıyoruz dedi
bizde devlette yaptıracağım
bence hiç gerek yok her aya boşversen her ay paramı yetiyor zaten doğumda sarlsırldık
biz genel tedavi için götürdük çok şükür baktırdık hiç birşey yok puroblem olmadıkca
bencede bu hastanelere para lazım
teyzemler orada birde kız kardeşim orada okudu üniversiteyi bir kaç defa gitmişdik oraya güzel yerlergeçenlerde misafirimiz vardı onlarla balıklı göle gittik çay bahçesine oturduk durmadı bizimki bende ayağımda salladım 2 saat ses çıkarmadı mışıl mışıl uyudu
İşte yien uyanıyor yaaa ooofff niye uyumuyor bu yaaa uuff delireceeeemmm
kızlar bebekleriniz göbeğinin üstüne yatırın..
göbeğin altına bi yastık gbi bişey koyun ..çok rahat ediyolar..
oğlum ağlıyodu...annem oğlumu aldı kucağına.. susmadı
aşşağı doğru çevirdi yüzünü sustu..
annem diyoki
oğlum senin buranda düğmemi var? çevirince susuyosun
bu eldivenleri ben daha çıkarmadım ççizir yüzünü diye siz ne yaptnız?
birde ben anason içiyorum hem gaza hemde bebeğin uykusuna iii geliomuş. tane kimyon içiom birde gaz için sanki ii gelio gibi.
süt arttırımı için nasıl helva yenmeli şu paket helvalardanmı?
valla bizden habersiz ilk doğduğunda yaptılarsa bilemem
ozaman da dr kontröl etmişti (ben özelde doğum yaptım)
5 günlükken ilk kontrölde sade ölçtü boyunu başını kilosunu
ellerini kaldırdı reflekslerine filan baktı okadar
her ay 1 yaşına giresiye getir dedi ama :26:
sağlık ocağında hemşire boy kilo baş çevresini ölçtü sadece
ben kendim dr a gösterdim soracaklarım var diye
doktorda benim dediğim şeylere baktı sadece
hiç testlerden bahsetmedi ben salak da unutmşum halbuki aklımdaydı
ama aşımızı olduk ya benim aklım gitti başımdan
Allah yardımcın olsun.benim sütüm çok az. bi sağışta 20-30cc ancak geliyo. çok ağlarsa göğsüme tutuyordum.emzik veriyordum,almıyordu ama elimle tutuyordum uykuya girene kadar. ayağımda sallıyorum.güneşe çıkarıyordum hemen uyuyordu.ama en güzeli kanguru. çok işime yaradı. colinoxa başladıktan sonra epey azaldı sorunumuz. şimdi ayağımda sallıyorum uyuyo.
akşam4ten 8e kadar uyumuyor,o saatlerde huysuz oluyor. o saatlerde 2 kere 120cc veriyorum. çok uykusuz kaldığı için. 8de uyuduktan sonra gece 2de kalkıyor.yiyor yatıyor bi daha sabah6da uyanıyor. sonra 10a kadar filan uyumuyor.biraz dengesiz uyku saatleri ama napıyım. şu gaz illeti bitsin düzene girer evelallah.gece uyuyor ama çok şükür
bugün seda sayan da tam sütü arttıranları veriyoruz dediler..elektrik kesildigecmış olsun nagıhancım...gecenlerde bende yakalanıyordum grıbe hemde cok fena.. bır anda tüm kemıklerım agrımaya basladı cooook korktum grıp oluyom dıye bebege gecmeden halletmem lazım dedım..aksam oglumu uyuttuktan sonra kocaaaa bı bardak nane lımon içtim sonra hemen cektım yorganı guzelce bı tere yattım ama ıyı terledım valla... ertesı gun aksama bıseyım kalmadı..cok sukur...
nedir bu yavruların çektiği 2. aydakalça çıkığı muanesi çok acı veriyor benim kızım çok ağladı hazırlıklı ol yuse acıtıyorlar dr lar çok çığırdı
bence sağlık ocağına git..kızlar YARDIM EDİN LÜTFEN
bugün 1 aylık olduk
çocuk doktoru her ay geleceksin demişti ama eşim çalışıyor bana da uzak geliyor yanlız gitmek için
biraz da bu ay biraz sıkışığız malum doğum yeterince pahalıydı
sabah sağlık ocağına gittik kilo boy bakıldı aşı oldu
çocuk doktorunun birinci ay kontrölünde bunun haricinde bişey yapıyormu
işitme testi yada başka bişey ????
siz sağlık ocağına mı gidiyorsunuz çocuk doktoruna mı???????????
KIZLAR ÇOK ÖNEMLİ
hep unutuyorum söylemeyi
bebeklerinizi babanın üzerine SSK lı yaptırdınızmı?
ben yaptırmaya gittiğimde (1 ay önce falan)SÜT PARASI veriyomuş devlet..onunda işlemini yaptırdım..ama almayı unuttum parayı
bi ara gidip alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?